Darius Andrei - un ingeras senin al cerului (5)
Raspunsuri - Pagina 11
bertha spune:
Cami, te felicit din toata inima! Sunt atat de bucuroasa! Ai grija de tine si, daca nu gresesc la calcul, de micuta scorpiuta (sa nu te supere diminutivul, si eu si fetita suntem in scorpion si asa ne alintam noi).
Sarcina usoara!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
vias spune:
m-am trezit ca aveam greturi....acum sunt bine...ca am papat putin!
...merg sa iau un tatic in brate!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
moni_or spune:
CAMY eh, asta e, trebuie sa-si faca si don'soara simtita prezenta cumva, nu? Daca ai sti cat ma bucur sa gasesc in sfarsit seninatate si fericire la subiectul tau! Te imbratisez cu mult drag.
Monica, mami de Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
nikole spune:
Cand s-a deschis acest nou capitol, as fi vrut sa-ti spun ca pana la sfarsitul lui, vei avea bebe in burtica....iti citisem ultima postare de la cap 4,di prima pagina din asta...a fost gandul care mi-a venit in minte...Camy ramane gravida in capitolul asta!
A fost atat de puternic sentimentul asta, parca era o certitudine, nu am spus nimic, dar ma bucur dincolo de normal ca am simtit...BIIIIIINE!
Sa va dea D-zeu un bebe sanatos sa vina cu binecuvantare in familia voastra!
Totul va merge bine, de data asta....
Dariusica va va fi alaturi
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Ayla21 spune:
Camy, draga mea, ma bucur din tot sufletul! Ne-am rugat pt tine sa vina o bucurie in viata ta, sa vina odata minunea pe care a asteptai. Mi-au dat lacrimile de bucurie. Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Suntem alaturi de tine!
_
I love you so much my tiny princess
karina1976 spune:
Camy, ma bucur din tot sufletul pentru minunea mica!
Sa ai o sarcina usoara si un / o bebelus / bebelusa sanatoasa!
Doamne ajuta!
Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
mychydutza spune:
nu pot sa cred...............camy va fi mamika!!!!!!!!doamne cat pot sa ma bucur pt tine! sa ai o sarcina minunata si un bebe sanatos tun!!!!!!te pup de mii de ori!!!!!!!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
monalac spune:
cami,m am bucurat atat de mult cand am citit!!!!sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!abia astept sa ne povestesti cum e sa ti tii bebelusul in brate!!!
Nati spune:
Camy, Felicitari!, sa ai o sarcina usoara si o bebica sanatoasa, cumintica, iar tie si lui Cristi tot binele din lume si sa fiti niste parinti minunati.
Mami de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
oanaiacovita spune:
Camy, din tot sufletul ma bucur pentru minunea ce se formeaza in burtica ta!
Fie ca DD si Darius de acolo sus sa faca sa fie totul bine si sa iti tii in brate fetita mult asteptata!
Te imbratisez cu drag!
www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana
Viata mea...o continua LUPTA!