Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa
Raspunsuri - Pagina 14
kokiy spune:
Oana, ficamea nu prea stie injuraturi ,asa ca nu stia ce spui tu acolo
... si pe mine ma mai ia gura pe dinainte de multe ori in masina,da' eu scot capu' pe geam
...s-a obosit pitica la joaca si de aia' a cazut lata ...te mai asteptam sa ne obosim impreuna 
Am uitat sa va spun ca al meu sot a stat pe afara, pana am ajuns eu cu Oana ...cheia de la casa era la mine
mai bine ramanea si el cu noi...presimt ca data viitoare vin cu taxiul la intalneala ![]()
Dodo
MB ce mult ma iubesti tu
,la slabeala acolo ...mai trecut cu 3kg minus ...sau vrei sa ma tin nemancata vreo 2zile
ca sa nu trisez tabelu'....
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay ieri dupa ce am plecat de la tine am mers juma de bucuresti, ne-am plimbat si am zis ca pana in dorobanti se scoala, sa mergem sa ne uitam la miniblu-ul nou, ca o sa avem un bb nou nout curand... |
kay, voi o sa aveti un bebe? Nu prea am inteles... Pai daca asa e, sa fie sanatos, sa fiti sanatosi!
Sarcina usoara si sa ne chemi la botez! 
kay spune:
nu, nu eu, ca nu cred ca as avea norocul sa mai scot unul la fel de cuminte. in familie se intampla treaba
. ieri la uitam la Claudia si la Razvan, niste copii minunati, perfecti, cuminti si ascultatori... eu daca am avut sansa cu S, cu nexte nu cred ca as mai reusi... la felul in care suntem eu si Al, cred ca S a luat numai si numai ce e bun de la noi. si n-a mai ramas nimic....
mi s-a mai dus lenea, da acu tot fac calcule peste calcule. DAR imi iau masina saptamana asta ! CLAR !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
devoska spune:
am gresit-o
Dar daca tot am dat-o pe uraturi:
Sa-ti iei o masina asa cum iti doreste sufletul... sau talpa, vitezoman-o! 
lui Soso.
MadameBovary spune:
Pai bre, Kokiy.. nu ai zis ca ai 79.8 acum? hai ca m-ai bagat in ceata.. ce-am gresit, ce-am facut? 
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Pai bre, Kokiy.. nu ai zis ca ai 79.8 acum? hai ca m-ai bagat in ceata.. ce-am gresit, ce-am facut? ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
pai mie imi iese diferenta de 2.7 kg ...credeam ca la kil intreg primesc flocicica
Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
sorana spune:
Misha e paparazzi ![]()
Clar.
Oana sa stii ca a luat Sonia ce-i mai bun ![]()
Tare e dulce si frumoasa ...
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kay spune:
acu fara modestie
da, Sonia e copilul perfect. e cuminte, mananca, nu plange, nu vrea lucruri exagerate, intelege tot ce ii explic/cer/arat chiar daca nu aude, stie cand nu e voie si cand e voie, e foarte vesela, foarte sociabila, foarte curioasa si are o burtica mai mare decat ursuletul Winnie
e extrem de luptatoare si a vrut mai mult decat orice si decat oricine sa traiasca. nu vorbeste,nu stie sa faca desene (niste mazgaleli superbe
doar), nu se intoarce cand o strig, si tinde spre mijlocul strazii, intre masini, dar pt mine e PERFECTA
mai vin sa completez listsa cu "de ce e Sonia perfecta", acu perfectiunea mea insira Cheerios prin toata casa ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
violeta69 spune:
Oana ,cata dreptate ai! 

pt amandoua....
sunteti in inima mea de cand v-am cunoscut 
edit: nu de ieri,ca v-am cunoscut mai de muuuult![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
Pfoai, Kokiy, ma duc sa repar greseala asta imensa
. Tre sa muncesti pentru a 3a floricica, nu se poate asa, oricum!! ![]()
Vio, tot incerc sa te adaug in lista de mess si nu merge... nu stiu de ce face asta figuri, zilele trecute am vrut sa mai bag pe cineva si tot asa, facea nazuri. Mai incerc, perseverez, o sa iasa pana la urma.