Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa
Raspunsuri - Pagina 13
MadameBovary spune:
Hai ca-s azi is mai voioasa si cu chef de chatuiala. Is in expectativa sa-mi vina printul sa ma fericeasca vreo 10 minute. ![]()
Vio,
maxim! Vezi cat soare si primavara trimiti la Dev, sa ne mai ramana si noua o raza mica.. si asa a fost urat ieri, azi vad ca se anunta mai frumos.
Vio, ia baga tu un id de mess pe privat!
sorana spune:
Unde-s ma io slaba? Merci Kokyi da' zau ca am niste kile in plus ....
Si eram adormita. Eu am mari probleme cu sculatul de dimineata ![]()
Cafeaua sa traiasca.
Pupam fetele si asteptam poze.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Hai ca-s azi is mai voioasa si cu chef de chatuiala. Is in expectativa sa-mi vina printul sa ma fericeasca vreo 10 minute. Vio, maxim! Vezi cat soare si primavara trimiti la Dev, sa ne mai ramana si noua o raza mica.. si asa a fost urat ieri, azi vad ca se anunta mai frumos. Vio, ia baga tu un id de mess pe privat! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Madame nici nu l-as lasa sa intre pentru 10 minute. Serios, ce fericeala e aia in 10 min?
Vio
e fata draguta si sensibila la nevoile celorlalti, ca si kay
. Dar prognoza zice ca o sa am 4 zile de ploaie si ninsoare, asa ca iti ramane tie tot soarele
kay spune:
dev, io sensibila? sunt tare ca stanca in fata vijeliilor vremii. ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
Bey,cred ca Misha s-a dus cu pozele la Cancan
...
Vio mama eu nu deochi ...data viitoare, pentru linistea ta, iti scuip in san ![]()
Razvanel a dormit neintors de la 22.30 pana la 9.00 dimineata ...
Sonia ieri dupa doua guri din tzutzuriga ei a adormit in masina ,scumpa de ea
...
Oana, ai uitat guma la mine,ti-o dau inapoi cu dobanda ![]()
umflatel l-am vizionat pe Mihaita 
dodo ce mai face burtica ? 
Si pentru DEV mult soooare 
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Ah, pai nu, ca nu vine in casa. Cred ca ii e frica
. E in trecere si sunt bune si 10 minute. Decat nimic...merge si asa ![]()
kay spune:
deci la tine era guma mea !!!! am cautat-o de-am rascolit masina, am pipait copilul suspectand-o ca a incgitit-o cu tot cu sticluta aia, am bodoganit barbatu ca mi-a ascuns-o ![]()
ieri dupa ce am plecat de la tine am mers juma de bucuresti, ne-am plimbat si am zis ca pana in dorobanti se scoala, sa mergem sa ne uitam la miniblu-ul nou, ca o sa avem un bb nou nout curand... si am gasit si loc de parcare, m-am dat jos, am stat vreo 2-3 minute pana cand printesa mea a inceput sa sforaie... si am plecat. abia pe la arcul de triumf s-a trezit
... cred ca a dormit vreo 1 ora jumate... fericirea mea ca am condus aproape tot timpul ![]()
si inca odata imi pare rau, m-am obisnuit cu fiica-mea care n-aude si pot sa injur linistita ca nu se intampla nimic... data viitoare o sa ma abtin de la prima injuratura care imi vine.
fetele, ma duc sa invart intr-o oala ceva, sa zica barbatu ca i-am facut de mancare... acu pica si eu ii dau migdale ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
Dodo-pui spune:
burtik e super miscatoare,iar Donu' abia sosit de la gradii si-i intr-o continua "poveste" mai mult pe limba lui dar"macane" nu gluma(:-)))]
Azi trebuie sa fac mancare si n-am chef ca-i cald(motiv
)
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
violeta69 spune:
kokiy,adevarul e ca aveam un barbat fain cu noi 
(adica pe Razvan) si de asta s-a dus Mihsa cu pozele la Cancan
sa ne compromita
daca nu deochi tu,cineva deoache sigur...nu o fi Noe
....
Noeeee,tu m-ai deochiat cu okii tai albastrii? 
dev,io sunt sensibila cu zici
si darnica 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
de fapt, misha e infiltrata de la cancan, si ne-a adunat ieri ca sa ne faca pozele si sa le dea. stiu eu !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S