Prietenie la plesneala-25-Nu suntem acasa

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Soso e un copil deosebit oricum ai privi lucrurile. In ce priveste auzitul, o sa-l rezolvati si pe asta, sunt convinsa! Ati infruntat lucruri mult mai grele. Va vorbi...ooooooo!!!!! Ai sa vezi ca o sa vina ziua cand o sa o pui sa numere in gand pana la 10 ca sa ai timp sa te intalnesti cu gandurile tale macar 10 secunde. Va desena superb, sper doar ca nu pe pereti, pe rochia ta cea mai buna, pe cizmele de piele intoarsa pe care ai dat o avere sau pe pantalonii lu' tac-su . Soso e la fel ca orice copil de varsta ei - adica perfecta - numai ca de 100 de ori mai luptatoare. Asa ca si mamica ei . (La tatici nu ma bag... te las pe tine sa il lauzi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mahalaaaaa,pe unde umblati bai?......treceti la

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Vio, Noie, io zic sa mergem sa ii dam in judecata pe aia de la Hard Rock, ca Sonia iar vomita ...

nu stiu ce sa mai fac cu ea, vomita si iar vomita... drept ca azi a prins o ciucalata de la misha si pana sa ma prind eu a ras un sfert... de liniuta de la kinder, deci nu e cantitate cine stie ce... am duc sa o schimb cu alta, care nu vomita... Bia nu intra la schimb ca e ca noi, altcineva? se ofera sa schimbe copilul cu al meu?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Hai mai Oana ,pai medicul ce spune despre vomitat ,e indigestie,o infectie ???? nu ti-a prescris regim?

Razvan nu are nimic,eu i-am dat ciuperci,morcov,pui,fasole verde, si un pic de piure de cartof(si era din fulgi )...a,si paine cu usturoi, de la Noe ... mi-a vomitat aseara putin,da'a muscat dintr-un sapun ,bineinteles ca l-a aruncat cat colo dupa ce l-a scuipat...l-am lasat in baie cateva secunde,sa iau niste vata sa-l sterg cu spirt pe maini(era colorat cu carioci)...mama denaturata

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Hai mai Oana ,pai medicul ce spune despre vomitat ,e indigestie,o infectie ???? nu ti-a prescris regim?

Razvan nu are nimic,eu i-am dat ciuperci,morcov,pui,fasole verde, si un pic de piure de cartof(si era din fulgi )...a,si paine cu usturoi, de la Noe ... mi-a vomitat aseara putin,da'a muscat dintr-un sapun ,bineinteles ca l-a aruncat cat colo dupa ce l-a scuipat...l-am lasat in baie cateva secunde,sa iau niste vata sa-l sterg cu spirt pe maini(era colorat cu carioci)...mama denaturata

si voi aveti apucaturi din astea?eu credeam ca doar mihaita,si nu esti mama denaturata...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

Vio, Noie, io zic sa mergem sa ii dam in judecata pe aia de la Hard Rock, ca Sonia iar vomita ...

nu stiu ce sa mai fac cu ea, vomita si iar vomita... drept ca azi a prins o ciucalata de la misha si pana sa ma prind eu a ras un sfert... de liniuta de la kinder, deci nu e cantitate cine stie ce... am duc sa o schimb cu alta, care nu vomita... Bia nu intra la schimb ca e ca noi, altcineva? se ofera sa schimbe copilul cu al meu?

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

hai,mai oana iar?sa nu care cumva sa nu fie vreo infectie digestiva...nu mai stiu,daca ai scris sau nu,dar analize i-ai facut?
mama si kupila!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Oana,il dau pe Mihnea la schimb,ca al meu nu mai vomita si-i place si ciocolata
mie mi-a trecut ca am luat metroclopramid...
nu-i dai ceva antivomitiv....sa nu fie de la altceva,ce-a mai mancat intre timp?

kokiy,da-i copilului de macare!a inceput sa pape sapun?
o fi vrut sa faca baloane ca piticii din alaba ca zapada

noi am facut teste,adica eu si Tantza si suntem varza amandoua
o sa iau io carnetu' cand o inflori porcu'
acum trec la romana,avem de facut propozitii cu semnele de punctuatie,da' Mihnea nu vrea sa mai iasa din baie,s-a incuiat acolo si se joaca la apa

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Vio ,de la ce te balbai mama ...sau ai sughitat si ai dat peste mouse

Vio,MB eu astept sa bage astia poligonul si traseu de noapte,macar sa am motiv cand ma fac de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

kokiy,nu de la mouse mi se trage,ci de la site
merge ca vai de lume si scria ca a expirat timpul asa ca am dat de 3 ori raspuns

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Facem in tandem teste, adunam punctele, luam un carnet si ni-l dam de la una la alta cand vrem sa mergem, ca altfel... jale mare . E POSIBIL sa nu am vocatie pentru a conduce!! Mai bine fac lectii cu Mihnea decat testele astea cu rezultate dezamagitoare

Mergi la inceput