Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ralu, este atat de nedrept, dc DD nu vrea sa faca ceva, dc ??? DC nu ne aude ??? Nici nu-mi pot inchipui durerea imensa a Aidei, daca pe noi ne doare intr-atat, ce e in sufletul ei, ce o fi in inima Emmei, inimioara ei curata de copil

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Katty,sant doi amici de-ai sotului,barbati.
Fosti colegi de facultate,fiecare la casa lui acu..insa locuiesc unul langa altul de un an, si-au hotarat acu sa faca impreuna petrecerea..sa ne dea noua batai de cap..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Adi, o idee am... Puteti sa le luati ceva amuzant, la fiecare cate un tricou www.bestial.ro/product.php?prod=62" target="_blank">haios imprimat (sotzul a primit de craciun un tricou negru pe care scria "Nu imbatranesc, imi creste valoarea" sau ceva de genul asta) sau cate o sticla de whiski (vin bun) la cutie metalica sau in pachet cu un pahar etc.
Poate cate un ceas, un instrument de pescuit, daca sunt amatori, sa mearga impreuna etc.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Dany , Ledi de ieri 19.02. am inceput stimularea.
Pe 18 . am fost la eco. si daca aveam CM . am zis ca intru sub masa aia de rusinica…
Dar dr. cum este o draguta … mi-a explicat … In timpul ecografiei m-a intrebat daca mi-a prescris reteta . I-am zis sa ma scuze , ca daca ma intreaba cum ma cheama nu cred ca eram in stare sa spun… . … si zice… “ las’ ca vb. dupa eco..”
Ce mai … este super dr.
Deci.. din data de 19.02. fac o jumatate de Diphe. si 3 Menopur , si Acid folic.
Pana acum totul decurge normal. Nu am nici o durere, nici o .. nimic… decat somnic , mi-e somn .
Dany , Printisorul Theutz ce mai face?? I-a trecut gripa?? .

Katty Yooo. Yooo, si eu am vrut zapadaaaaa. Si cum ieri am lucrat 12 ore , am avut prilejul sa ma plimb , cand ningea asa frumos…Bestial!!!
Si sincer… tot nu m-am saturat de zapada..
Dar pe searaa… sa ma tavaleasca vantul nu alta … cu toate ca sunt impanata bine….
Annie , iubitica , sa ai grija cu Diclofenacul … daca te doare stomacelul , sa nu mai inghiti.
Vb. Dariei ma bucur ca este vineri . Ptr. ca lucrez de noapte azi si sunt libera …sambata si duminicaaaa..

Va pup si va imbratisez!!
Sa nu ma dati disparuta , o sa intru mai rar , dar o sa intruuuu… ca nu vreau sa imi caut simptome … intelegeti voi.Nu rezist sa nu citesc la FIV... asta-i cauza ...
Promit sa scriu dupa fiecare vizita la Giulesti!!! Promit!!
Va pup !!! Iar!!! Mi’s pupacioasa raaau!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Katty,exact tricou de ala i-am dus unuia dintre ei anul trecut,pe langa un tort si a fost super incantat de amandoua.
Whisky au sa faca baie(chiar daca-s bautori amandoi}..vin..nu stiu,sa vaz ce zi ce consoarta.

Problema e ca...am aflat destul de tarziu,am ezitat sa ma apuc de facut cate un tort ptr fiecare si acum e deja tarziu...si ma suna mai inainte sotia unuia dintre ei "cum sa faca nu's ce tort"..nici n-am apucat sa vb cu ea ca era pe fuga.
Oare sa fi fost fo aluzie?

Chiar sa fi fost..nu cred ca am timp maine sa fac doua torturi..hmmm...

De pescuit ar merge,ca-s pescari cu totii..

Mersi de ponturi.

Mergi la inceput

Copilutz, atunci intra aici si pove tot, mult spor la tratament, sa se lase cu multi embrioni calitate A si cu 1-2 bbi la tine in burtica, apoi in brate si tot asa
Adriana, si eu as duce doo torturi haioaseee, deochiate :-) asta daca au simtul umorului, ca talent tu ai !!!
Katty, aveti we in deplasari ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sunt prin zona,voiam sa va salut ca nu pot sta prea mult la taclale ca am o galusca maraita si cu febra de la vaccin.(abia am reusit sa fac niste poze pt un bazar si ma chinui de cateva zile bune..offf greu cu timpul asta)
Copilutzu,ce ma bucur,sa fie intr-un ceas bun si sa fie bine.Astept vesti!Te pup.

Maa nu mai vbiti de torturi de chestii,ca io lesin pe aici si vreau sa slabesc,da' al naibii cantar mi s-a blocat la 56 de kg..
Gata fug,ca plange...offffff

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Ledi, pupici multi la voi ! Noi mereu puneam 1/2 novocalmin supozitor cu 1 ora inainte de vaccin si niciodata n-am avut treaba. Sa mai pui poze cu voi !!!

Dodo ... unde esti ... tre` cap. nou :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la capitol NOU

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Ledi, pupici multi la voi ! Noi mereu puneam 1/2 novocalmin supozitor cu 1 ora inainte de vaccin si niciodata n-am avut treaba. Sa mai pui poze cu voi !!!

Dodo ... unde esti ... tre` cap. nou :-)

Daria nu am stiut.Dr mi-a zis ca de la infarix nu o sa-mi faca febra.O sa pun poze cu galusca zambareata acum,dupa ce termin treaba cu bazarul,ca trebuia sa le pun pe webshots la ea,eu am pus la mine..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput