Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Sunt aici, am intepenit de frig, la noi e totul inghetat.
Voi fi si azi prin zona ... ma bucur ca e vineri, in sfarsit :-)

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata si va dorim o zi buna sa aveti!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare salutare!!

Ce zi frumoasa la noi!!
A nins toata noaptea si in sfarsit avem zapada!
Si e alb si frumoas peste tot.
Eu mi-am facut deja plimbarea de dimineata,ora de mers pe jos pana si de la gradi,am venit acasa cu genunchii inghetati si -n rest transpirata toata,sper sa nu trag ponoase si sa bolesc.

Multam de idei,tare dragute alea puse de Katty,prima e de adevarata domnisoara cocheta..am sa vad ce-i gasesc prin IAsi,pana la urma,am inteles ca-s reduceri la Zara.

Mai fetele..am facut ieri gogosi,cu branza sarata,gem de gutui si simple si nu ma pot opri din mancat.S-a dus .... dieta mea..

Danny noi avem varza a la Cluj si ciorba de gaina,saptamana viitoare vreau sa fac placinta cu peste sau praz,am rasfoit o revista si am vazut niste reteta de placintele,sa vad daca e si sotul de acord am sa fac luni,pe langa un bors de cartofi cu sfecla rosie si smantana-bors roz dupa vorba Catalinei.

Si acu problema mea.
Voi ascultati europa fm?
Pe mine ma zapaceste sotul,sa ascult,sa-mi dau seama care e sunetul secret ca e potul mare,a trecut de zece mii de euroi.
Am ascultat intr-o zi,da da sunetul atat de repede si atat de rar ca nu intelegi mare lucru.
Initial am spus ca e o broasca,apoi un balon,dar nu e nici unul din ele,ce o fi frate?

Annie,intru si eu in clubul tau.N-am mai avut menstruatie din decembrie,acu,ieri,a venit si cuurge ..m-am frasuit toata noaptea pe la baie.
Sa nu mai spun ce dureri de spate si burta am avut ieri..

Va pupacesc,si daca ascultati radioul si auziti sunetul dati-va cu parerea ca incep sa fiu obsedata de acu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, scot si eu nasul!
E frig, bine ca s-a oprit ninsoarea marunta de dimineata!
Ma bucur ca vine wee! Si ma mai consoleaza!
Diseara mergem la mama, maine mergem cu ea la biserica ca sunt mosii, maine dupa-amiaza facem o masa dam de pomana pentru parintii sotului! Asa ca avem un weekend mai cu treaba!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Maine-s mosii?
Ce dati de pomana?
Sa ma bag si eu la facut o placinta cu branza ?Am sa vad..
Maine seara mergem la party,doi amici isi fac ziua impreuna,inca nu stim ce sa le luam..ca au cam de toatele.

Mergi la inceput

Da, Adriana, maine sunt mosii de iarna!
Ca idee de cadou ma gandesc la ceva,dar sa zici daca sunt 2 barbati, sau o femeie si un barbat, cuplu sau separati?

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi69

Maine-s mosii?
Ce dati de pomana?

Stai, ca acum am vazut ca ai intrebat si ce dam de pomana.
In afara de coliva, care se duce la biserica, si se pune si in pahare in pachete, mama mai pune; o chifla (japoneza), un fruct (mar, banana, portocala), 1-2 felii de branza telemea invelite in folie, un copan de pui la fel ambalat, un ou fiert, si ceva de baut (ori o cutie mica de suc, ori o bere la cutie), ceva dulce (napolitane su biscuiti la pachete), si depinde de ce si-a propus! Nu stiu sa-ti zic daca da si vase, dar s-ar putea sa da, fiind mosii!
Masa pe care o dam noi la pranz cu cateva rude apropiate, o sa fie cu aperitiv, o ciorbita de gaina, felul doi pulpa de porc la tava cu piure, iar la desert fac azi iar placinta cu iaurt in care pun zmeura! + sucuri, bere vin etc.

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Neatza. Sunt turbata, am fost pe subiectul Emmei si am intepenit. E atata de chinuita si atata de luptatoare in acelasi timp ... simt ca turbez. Si nu pot sa nu plang si nu pot sa nu zic DE CE ??? Si ma intreb daca ma simt eu asa, ce-o fi in sufletul Aidei ... of
Nu mai am putere sa ma gandesc la nimic altceva, e cumplit ce i se intampla sufletelului ei mare si trupsorului ei firav, draga de ea.
Nu vreau sa ma gandesc ca povestea se poate termina atat de repede, nu pot accepta asa ceva dupa atata lupta si atata speranta si

Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralcat

Neatza. Sunt turbata, am fost pe subiectul Emmei si am intepenit. E atata de chinuita si atata de luptatoare in acelasi timp ... simt ca turbez. Si nu pot sa nu plang si nu pot sa nu zic DE CE ??? Si ma intreb daca ma simt eu asa, ce-o fi in sufletul Aidei ... of
Nu mai am putere sa ma gandesc la nimic altceva, e cumplit ce i se intampla sufletelului ei mare si trupsorului ei firav, draga de ea.
Nu vreau sa ma gandesc ca povestea se poate termina atat de repede, nu pot accepta asa ceva dupa atata lupta si atata speranta si

eu tot acolo imi incep si inchei ziua.Din pacate asta-i viata nu vreau sa mai intreb de ce?Pe vremea cand inca Emma nu avea dureri si mai putea Aida sa stea pe mess..i-am spus "ca nu pot spune ca inteleg prin ce trece.Am incercat dar nu ma pot pune nici o secunda in locul ei"
Katty ca mi-ai amintit de maosii de iarna

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Raluca, si eu merg zilnic la subiectele despre Emma, am citit si eu despre starea ei, nu e explicabil nimic din ceea ce i se intampla bietului copil, noi nu putem decat sa ne rugam!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput