Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 18
katty spune:
Ninge, ninge, ninge...

Si nu se mai opreste!
Cine a trimis zapada aici? Sa ridice doua degete?
Nu de alta dar merita bulgarit
!
Adriana, nasol cu disconfortul matale, sper ca acum esti mai bine! S-ar putea sa fi fost de la paine... poate era cu mezentericus parca! Poate fi si de la apa! Sanatate, da-i cu ceaiuri, orez si morcovi fierti!
Cat despre rochita Catalinei, nu ai prin zona pe cineva care inchiriaza rochite, ca sa nu fii nevoita sa cumperi tot timpul?
Trebuie rochita sau pantaloni cu bluzita?
Uite aici o www.overstock.com/Clothing-Shoes/Rare-Editions-Girls-Paris-Print-Dress/3711636/product.html" target="_blank">idee si inca una.
Sau asa, mai amuzant!
Gabi, felicitari ca ti-ai terminat bagajelul! Dar mai asteptam, da? macar 3-4 saptamani!
Spor la munci tuturor (Daria, cand am citit mesajul tau din graba citisem "muci"
si ma luase rasul)
Realizati ca maine e iar weekend? Unde o trece timpul asta asa de repede?
Si inca ninge!

Va
pe toate!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
szivarvany spune:
Unde e emoticon cu doo dejte ? ![]()
Am hasit 3 dejte,
se pun ? ![]()
Adriana, din cele date de Katty, imi place prima rochita foarte mult 
Catutza, cum mai e piciorul ? Ce mai zice Bianca de gradi ?
La noi e totul inghetat ... adica zapada pe strazi, drumuri
umblu ca pe oo si asta imi da durerile alea nasoale la shale 
Revin ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
Gabi , gata, am trimis coletul.
Katty , ce hainutze frumoase
mor dupa rochitze
Adriana , multa, multa sanatate si succes la concurs
fac deja galerie!
Daria , meci de intrebare
piciorul meu e bine, Bia ne dispera ca plange rau dimineata,la gradi face numai prostii numai sa o luam acasa de acolo (ieri a vomat, cand am intrebat-o de ce mi-a zis ca a vomat ca sa o sperie pe Cecilia-educatoarea
, marti nu a dormit, cand a vb educatoarea cu ea si ia zis chiar daca nu doarme sa stea cuminte in pat a tipat odata de a trezit toti copii
deci numai pe dos face si numai ce vrea ea). Chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa fie bine, mi-e si jena de educatoare ca mereu face cate ceva...
Giulik a ta cum se mai simte? Bia mea tuseste sec, si daca plange face si muci normal, offf
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Leditia spune:
Neatza,
Multumim de urari.Ne-a adus tati cadou o lampa faina care canta si face tot felul de chestii pe pereti,dar David nu prea e interesat de ea,in schimb lui mami ii place la nebunie
.
Ah,vreau si eu rochite..ce ziceam,ca nu mai vreau alt bb?Ei,nah,vreau si-o fetita,da peste vreo 3-4 ani asa.![]()
Azi mergem la vaccinul de 2 luni,am fost sunata ieri ca a ajuns vaccinul,dar tre sa mai dau o diferenta...ca iar s-a scumpit[band]
Daria,eu era sa lesin cand mi-a venit factura de curent,pe langa aia de la intretinere...deh,platesc o gramada de bani la intretinere,dar caldura cam ioc asa ca merge caloriferu electric de rupe...
si contorul se invarte ca la nebuni...Astept sa maritam casa si sa ne mutam in alta zona,unde sa fie si caldura(cam cum e la soacra-mea de stai cu geamurile deschise ca e fff cald).
Va pup pe toate,mai revin..
Copilutzu,asa scurt?ce mai faci?zi-ne de tine..
Multa sanatate tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
szivarvany spune:
Of Ledi, facturile astea sunt luna de luna mai mari 
Deja am alergie la toate 
Catutza, e foarte normal ca primul an de gradi sa fie asa
E oricum o smechera Bianca 
Annie ... unde esti ?
Restul de fete ??? ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Aurorra spune:
Buna fetili
Ce faceti?
Vaaai, am intarziat....La multi ani Davidutzu!!! Sa cresti mare si frumos si sanatos!!!!Multi 
.
Gabi
felicitari pentru bebelina, o familie perfecta si numele e foarte frumos. Multa sanatate si nastere usoara,dar sa mai astepte bebelina un pic
Fetele si la noi a nins si e ger si nu mai putem iesi afara
. De-ar veni caldura asta o data.
Va pupicesc pe toate si pe copilasi si o zi buna!!
Aurora si delfinas iubit Robert Matei.
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/569890343KhDpmP
Annie80 spune:
eu sunt pe aici.. ma tarai ca rama in depresii... pms dupa 3 sapt de CM
am fost la dr, totul e ok, mai putin sangerarea..m-am dat hormoni peste cap.... junghiurile mele... acum mi sa dat diclofenac sa inghit... restu e ok.. si eu ma simt mai bine, doar ca 

numai bine pt voi!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Va salut si eu dragutelor pe ziua de azi
Si cum mi-a fact Gabi pofta cu painica ei am pus si eu de-o painica. Si un blat de pizza sa trantesc si o pizza ca mancarea s-a cam terminat !Idei n-am asa ca astept we. si sa ma mai inspir de la voi!
Annie ne luam de manutza si eu tot cu SPM-ul ma incercase cateva zile dar vad ca m-a lasat ...si eu am niste junghiulete prin ovare...si de la frig...
Copilutzule esti happy ca ai zapada...mie deja cam incepe sa mi se ia de zapada, ger...baltoace si mizeria de dupa fulgii aia frumosi!Vreau caldura nu de-aia mare dar mai cald!
Aurorra- vai ce pui scump ai tu acolooo!!
Cata ai fost unde ti-am zis??Ai gasit ceva ?
Adi -nu ma pricep la hainute...mie imi plac ambele toalete puse de Katty mai putin ultima...dar ai cateva variante ca sa zic asa: ori elegant gen rochita cu funditza/ funditze, ori mai sport un colant / blug pe picior cu ceva frumos deasupra : o camasuta frumoasa colorata
http://www.minicoquette.ro/copii.html
Katty- da fug saptamanile astea ceva de speriat!
Ledi- imi place f. mult bouncerul de l-ai aratat! Acum ramane sa te hotarasti ce faci...
Fug la oalele mele
revin poate mai pe seara
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi frumoasa va doresc,la noi
si bate vantul de te muta ![]()
Va poftesc cu drag la
si 
Astrele spun:
Astazi perspectiva asupra lucrurilor ti se schimba brusc.
Capacitatea de comunicare si de concentrare este extinsa, facilitandu-ti indeplinirea sarcinilor.
Prietenii nu te mai considera atat de egoista, iar partenerul nu va mai stii cum sa-ti intre in gratii.
Scoate-ti iubitul la cina, discutati, radeti si armonia va fi la ea acasa.
Fiti linistite nu am de gand nici eu nici
sa iesim in lume mai devreme![]()

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:

neatza! ce faceti voi? eu ma uit cu groaza pe geam ca iar fulguie, ma enerveaza rau vantul asta si vremea asta rece acum.Sper sa se incalzeasca pana saptamana viitoare.
va
revin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala