Leoaicele DC*(30)*-Alaturi de EMMA!
Raspunsuri - Pagina 17
catutza spune:
Gabi , am notat, cum trimit coletul dau de stire, va
si sper sa va foloseasca....sau macar la copii de la camin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Copilutzule doar ataaat?? Care e raportul?? Gata te stimulezi deja??? Asa scurtisim???
Astept detalii mey!!
Gabiiiii -Isabelle???? E MINUNAAAAAATTTTTTT!!!
Daria- da si cand o sa scapati de aerius and company
! Mai da ce va mai petrecariti! E bine ca aveti we-rile ocupate!![]()
toate fetele!!
szivarvany spune:
Vin io, la orice, cafea, ceai, apa ![]()
Buna dimineata tuturor si spor la munci !
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Multam de
;
Azi am terminat "bagajul" pentru spital,pana deseara sper sa-l asez in geanta
.
Astrele spun:
Astazi vei simti nevoia sa te implici in discutii si sa-ti exprimi punctul de vedere.
Ai incredere in tine atunci cand vine vorba de proiectele de la birou.
Nu te stresa si lasa lucrurile sa mearga de la sine. Asta iti va facilita reusita.
Relaxeaza-te in aceasta dupa-amiaza facand putina miscare. Poate o plimbare cu bicicleta te va revigora.
Gandeste-te la ce iti place sa faci si la ce te pricepi tu cel mai bine pentru a iesi din rutina zilnica.
Sunt prin zona
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Wow, gata bagajul. Sunt in intarziere ! Maine mai trimit ceva pt bebelina, sa asteptati, da ??? 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Wow, gata bagajul. Sunt in intarziere ! Maine mai trimit ceva pt bebelina, sa asteptati, da ??? ![]() |

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adi69 spune:
Salutari de la IAsi!
A nins putin pe la noi dimineata,a fost ca in povesti.
Eu am bolunzit putin ,acu mishun..e mai bine.
Cred ca m-am otravit cu ceva..mi-a fost rau tare marti seara,cu dureri si crampe in stomac si matze de parca ma injunghia cineva.
Si dureri de muschi,de incheituri,cap,ameteli si puls marit..
Intai am crezut ca o fi vre-o gripa,apoi nu mai stiu ce a fost,am ramas cu disconfort la burta(daca ma intelegeti ce vreau sa spun..),nu des..dar rau..
Si nu mancasem decat un colt de paine impletita dimineata si o juma de ceasca de ciorba pe la 3 ,insa deja mi-era rau.
Mi-a parut mie ca avea un gust ca de parfum coaja de la paine..si am aruncat-o dupa insa,deja mancasem..Oare asta sa fi fost?
In alta ordine de idei,am nevoie de ajutor.Trebuie sa-i cumpar CAtalinei hainute ptr un festival/concurs de muzica usoara si nu prea stiu incotro..
Se puncteaza si hainutele,pe langa muzica si interpretare si trebuie sa fie in ton cu muzica si cu varsta copilului.
Ori ea in cantecel spune la un moment dat ca se imbraca shic "uite-ma ce shic ma imbrac",si ca are profesor de dans,si ca are farmec si cantecelul ce-l canta s-a scris special ptr ea si ca-l va face slagar...deci..?
Am o idee,insa astept sa -mi dati voi mai multe,sa am de unde alege 
A!
Si sa se gaseasca hainutele pe la magazine ca n-am croitoreasa..
.
Gabi,felicitari ptr Isabelle..
Ledi,sa va traiasca minunea mica!
catutza spune:
neatza
la noi ninge de rupe, ma dispera ca e vremea asat asa acum, eu vroiam zapada in decembrie nu acum la sf de februarie ![]()
Gabi , azum a plecat Mihai la posta la trimita coletul, nu e cine stie ce dar daca e ceva dai la copii de la camin. O sa mai umblu in dulap si mai trimit.
Felicitari pe facut bagajul
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala