Oradea(39) alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Marius, stie tot, mai ales ca fara ultimele stiri DC nu pot trai ![]()
In rest, e mandru sa fie tatal ei 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
Daria de fapt asta conteaza, iar cu DC se va obisnui pe parcurs![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Ioi, mai greu e cand esti asa anti-DC
dar mai ales ca io nu pot fara, orice ar fi
musai io sa mai dau un F5 ca daca s-a mai scris ceva ![]()
Cunoasteti sentimentul ?! ![]()
![]()
Nu ati vazut cumva pe unde e primavara ??? 
Si inca ceva: aveti serbare la gradi pt 8 martie ? Ca noi nu 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
mie d-aia mi-a luat sotu' laptop miiiiic-miiiic si alb ca perla![]()
ca sa-l pot cara peste tot si mai ales sa nu-i monopolizez pc-u' lui.Dar nici nu vede laptopu' meu altceva decat DC

!!!
GAbi-nu te gandi la rau! E o simpla analiza si cu Dumnezeu inainte. VA fi bine! Si noi suntem cu pumnii stransi.Stii bine
!
Daria-io iara "ma rad" singura
!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Pe mine m-a blocat pe moment hernia de disc
Da` cica daca rezist astea 9 ore nu primesc injectie ![]()
Gabi, sanatate muuulta si sa fie ceva ce se trateaza usor si rapid ! Tinem pumnii !
Cris, da` dice razi, ha ?
Da` restu` de oradeni ... unde sunteti, totusi ?
Si mie personal mi-e dor de Siminel ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Serbare nu s-a tinut niciodata de 8 martie.Noi, gagicile, mamele copiilor
, primim felicitare, un colier, martisor si o poezie, la plecarea acasa, spusa la microfon!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Serios ?
Noi am avut anul trecut o serbare mica-mica.
Mnoah asta e. Ramane sa o admir pe Giulia in timp ce canta la dush
In engleza, "ofcors" ![]()
![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
moni_or spune:
GABI
tin pumnii sa nu fie nimic grav. Si eu ma duc sapt. viitoare sa fac un papanicolau si mi-e putin groaza, dar sper sa fie bine. Oricum, daca iti iese prost papanicolau eu te sfatuiesc sa-l repeti, am o prietena patita, in Bucuresti, i-a iesit papanicolau nu mai stiu cat 5 parca, oricum dupa nr. era cancer, l-a repetat in alt loc si s-a dovedit ca a fost o greseala, e bine sanatoasa, dar e ingrozitor cum se joaca unii cu vietile si emotiile oamenilor.
Pe internet arata la vreme ca se raceste, nu mai pot, vreau sa vina primavara, in stilul asta cand se mai topeste zapada??
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
adi2003 spune:
Eu va citesc (seara), numai ca-s tacuta.
Ce sa va zic...ca m-a prins raceala, ca maine e ziua mamei mele si ca peste 6 zile a Mariucai. Noroc ca ii serbeaza ziua dupa,adica in 28. Sa ma fac si eu bine pe atunci ca-s fotograful principal.
La servici e f aglomerat, o colega e in concediu medical, ca a avut apendicita si e operata. Eu nu apuc sa-mi fac lucrul meu, d-apoi suplimentar. Deocamdata ma ocup de urgente, in rest nu stiu ce-o fi.
Am fost in weekend la Pic de mi-am luat un butas de
abutilon megapotamicum. Din asta n-am mai avut si sper sa fie ce e pe cutie.
Perusii fac pe oua. In total am vazut 7 oua in ultimele 19 zile. Toate le-au spart. 3 au fost facute in cuib, unul din ele l-au mancat si 2 au fost aruncate din cuib + 4 oua facute in colivie direct de pe bara. Ce sa fac daca-s femele amandoua. Si daca nu faceau oua, nici nu-mi dadeam seama ca sunt 2 fete, pt ca totdeauna s-au comportat ca fiind o pereche.
Acuma fetita verde sta mai mult la clocit in cuib, desi n-are oua acolo...e aiurea.
GabiK, multa sanatate si tie! Tinem pumnii.
Daria, ai scapat de durere? Sper ca nu e ceva grav.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
mersi fetelor, sper sa fie ok...
De serbari nu stiu nimic, mai avem saptamana viitoare un carnava, dar deocamdata fara planuri anuntate![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert