Oradea(39) alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 10
moni_or spune:
SIMINA
multa sanatate iti doresc si spor la treaba, cred ca e greu daca mai trebuie sa faci si munca altuia, mai ales cand esti si tu bolnavioara. Lasa ca acusi trece luna asta si vine primavara, alt moral o sa avem cu totii. La multi ani mamei tale, multa sanatate si numai bine! (asta in caz ca nu apuc sa intru maine sa urez atunci).
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
andy.p spune:
Buna dimineata!!Mi-a plecat soacra
Noi suntem k..Alexia mai are ceva mucisori,dar sper sa-i treaca,acuma ma incearac pe mine ceva pui de raceala,da nu ma las![]()
Daria ce face Giulia? MAi e bolnavioara?
Cris ce mai faceti??
Mercedes sper ca sunteti k 
Adi noah ai grija cu raceala ca sa poti face muuulte poze sa ne arata si noua
...
ptr sarbatoriti
Moni ce face puiul? MAnanca mai bine?
In alta ordine de idei mi-a venit asociatia pe ian si era sa lesin

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Laura-ai putea da de beut, ca esti freeeee
!!!
Ia ceva preventiv pt raceala.De cate ori e racit Andrei, ma serveste si pe mine si eu nu refuz
!!
Moni-am facut un pas catre primavara, ca am scapat de ninsoare!!
Simi-sanatate si spor la munci!!
Io am drumuri iarasi prin oras si, noroc, ca mi-am pus niste cizme, numai bune de patinat
.
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Siminel,
Mamei tale si tie multa sanatate si te asteptam pe baricade si aici; mult spor la munca ! 
Cris, spor la drumuri ! 
Andy, liberare zici ... de soacra
Noi raportam ca suntem bine, pe Aerius si Humex si Ventolin, combinatia magica
Giulia e la gradi si e multumita ! Eu sunt ok, n-am ajuns la injectii ca ma pot misca bine ![]()
Revin ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
Cris sa stii ca la sa eveniment dau![]()
Am inceput sa iau ceva preventiv ca de obicei iau de la And orice.
Ai grija cu cizmele
Daria bine ca bea siropelele si e multumita.
Anu trecut am avut si noi serbare de 8 MArtie,anu asta sigur iar vom avea![]()
DA ce injectii trebuia sa iei si-ai scapat?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
SIMINEL
pentru mama ta!
LAURA, multumim de intrebare, dupa 3 zile numai pe lapte ieri am reintrodus cu succes cateva solide, a mancat dimineata un mar mare, iar seara un bol de cereale, laptele l-a mancat mai prost, insa per total e f. bine. Sa vedem cand ii reintroduc si legumele, ca mi-e groaza, oricum un timp ramanem cu 2 mese solide, nu 3, ca erau prea multe pentru el la 7 luni.
MERCEDES, ce mai face Bianca?
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
szivarvany spune:
Daca durerea m-ar fi blocat di tat la shale, luam injectii, Doamne fereste !
Moni, super ca papa bb
Pofta mare in continuare !
Despre Bianca si Mercedes nu stiu nimic azi nici eu, sper ca sunt bine 
Ati zis de asociatie, era sa lesin alaltaieri seara cand am citit 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
Daria-ce injectie e aceea? Cum se cheama?
S-a marit intretinerea? Ca ziceau intr-o vreme ce nu vor fi majorari semnificative.
E soare, dar e frig!!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Cris, pe dec am avut 270 , pe ian am 420 
Nu stiu ce injectie, mi le facea mereu matusha ex-ului, e asistenta si se stie 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
moni_or spune:
DARIA, m-am uitat putin la pozele cu Giulik de la semnatura, mai-mai, frumoasa fata mai ai tu, are niste ochisori superbi, cred ca deja a starnit pasiuni la gradi, sa vezi numai ce cozi de baietei s-or face mai incolo la usa ta 
Noi suntem putin necajiti, se pare ca Luca are bronsita
, pana la urma de aia cred ca nu prea manca, partea buna e ca macar am descoperit ce e si ne tratam, sper sa treaca, partea proasta e ca ma consider o mama denaturata, auzisem de ceva vreme haraitul din gatul lui dar cum el era vesel, febra n-avea, nici mucisori si nici tuse, ma gandeam ca n-o fi nimic, ca de multe ori mi se parea mie ca aud tot felul de zgomote ciudate la el si chemam doctorita si de fapt el n-avea nimic. Eh, macar bine totusi ca nu e inca mai rau, mie mi-e groaza de episoade din alea de filme horror cu febra 40, impachetat in cearsafuri ude si mers la urgente, nu stiu cum as reactiona, cred ca una doua m-as pierde.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008