Oradea(39) alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Moni, scoatem bota ca gandesti asa ?! Sanatate muuulta lui Luca, sa treaca repede bronsita. 

Multumim pt complimente
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
marius spune:
Mai dar faceti-va bine toate ce v-a apucat?
Off offf....
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Acum am intrat si eu sa va citesc. Am avut 2 ture de musafiri, inclusiv pe Mariuca, insa ce credeti voi ca s-a putut fara sa o iau in brate? A facut ce-a facut si s-a catarat pe mine. Sper sa nu raceasca!
Nu tusesc, nu-mi curge nasul, doar ca am vocea schimbata.
Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc si voua tot binele din lume. Multa sanatate!
Din cate am inteles si duminica avem party la noi cu bunicii si sambata,pe 28 cu tineretul.
Sa curga pozicile!
Album 1 + Album 2
Mercedes spune:
ceau fetele si marius!
Azi la 11 mergem sa i schimbe pansamentul, asta nu stiu ce reprexzinta dar cred eu ca acel pansament e sb gips ca nu l vad.. deci ii schimba cred gipsu cu pansament cu tot si ii pune alt gips pentru inca 3 saptamani.
moni or - sanatate va doresc si incearca sa te calmezi
gabi-capul sus sigur nu vor fi probleme
daria- bine ca ai scapat fara injectii.
szivarvany spune:
Mercedes, tinem pumnii stransi-stransi !!! 

Revin ...
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
Buna dimineata.
Moni sa stii ca si Alexia se haraie...am chemat-o de n ori pe dr..n-are nimic sunt eu paranoia,acuma ii curge si nasul si ni-i mai trec mucii din cauza carora nu poate dormi
..se trezeste,se foieste iar eu sunt un zombi de la atata nesomn.acuma cred ca o chem iar sa o asculte sa vedem ce zice..la fel si eu cu febra ca tine.
Multa sanatate puiului si satreaca repede.
Mercedes
ici Biancai.
LA fel si la noi la asociatie dublu fata de decembrie
Adi multa sanatate si asteptam pozele![]()
Gabi si eu tre sa ma duc sa-mi fac PAp si mi-e o groazaaa nush de ce ,da de cand am nascut ma tot doare burta,operatia nici eu nu stiu.Tre sa ajung neaparata la ctrl.
Cris la mine la laptop arata -15 grade..brrr
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Gabi_K spune:
Simi la multi ani mamei tale! Si multa sanatate tuturor bolnavilor!
Nu mai suport frigul si zapada
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Chiar e frig! Bine c-am avut primavara in ianuarie
Laura-daca se harie Alexia, zic ca nu-i bine.Sa vina d-rita si sa va dea tratament.
Parca nu mai trece iarna, sa scapam de muci si raceli.
Merce-of, sa treceti o data si peste asta! Pupam manuta scumpa!
Daria-cum stati? Au mai trecut mucii?
Moni-am facut ieri o plimbare pana-n Felix si mi-am amintit de tine. Pe acolo locuiti, asa-i? Cum sunteti, azi?
Gabi, Simi, Marius-salutari!
Mai, mi se pare mie, sau chiar nu mai auzi o veste buna, in ultima vreme? Ziceti ceva frumos, plssss...
cristina si Andrei
moni_or spune:
MERCEDES
succes la schimbarea pansamentului! Biencuta cum suporta gipsul? Nu are dureri?
LAURA, si Luca incepuse sa se haraie putin putin la controlul de 6 luni si atunci d-rita mi=a zis ca e normal, ca nu e nimic si uite ca pana la urma n-a fost asa normal. Mai bine s-o mai chemi o data. Oricum, am inteles ca la harait ajuta si sa-i torni mult ser fiziologic in nasuc, o fiola de aia de 5 ml cate jumate in fiecare nara, cica curata si gatutul si poate scapa de haraiala, asta daca nu e ceva mai grav cum a fost bronsita la Luca.
CRISTINA
noi in Santandrei locuim, nu in Sanmartin, dar mi-ai starnit niste nostalgii cu Felixul, n-am fost de nu stiu cati ani, abia astept sa vina primavara sa ne plimbarim putin si pe acolo. Azi suntem tot cam ca si ieri, adica Luca e destul de vesel, se joaca, doar ca haraitul inca se aude, ca abia ieri am inceput tratamentul. Iar noaptea se foieste ca o frigaruie pe gratar, ceva de groaza, poate il deranjeaza ca nu poate respira bine, desi mucisori nu are in nas, dar na, secretia din gat l-o fi deranjand. Andreiutul ce mai face?
Si ca tot ai zis Cristina ca vrei sa auzi ceva frumos, eu ma consolez ca imediat e 1 martie!!! Si primim martisor! Si apoi 8 martie!! Si trebuie sa ne alegem babe
. La mine va fi primul 8 martie in calitate de mamica, deci va fi special, chiar daca Luca nu poate sa-mi zica la multi ani, dar cand imi trage un zambet stirb si un ras in hohote cand il ghidil pe burtica nu imi mai trebuie niciun la multi ani, ca toata ma topesc.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
szivarvany spune:
Poi ... suntem vii, afara e soare, e vineri, am ciukalata in geanta ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)