Oradea(39) alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 14
moni_or spune:
SIMINEL, suuuper tortul, e priceputa rau bunica si e tare interesanta si ideea cu lumanarea muzicala, nici n-am stiut ca exista. La multi ani Mariei si sa mai pui poze, ca ai zis ca esti fotograful sef
.
Noi ieri am vazut un film suuuper, Slumdog Millionaire, ala care e candidat la Oscar, cu indianul sarac care castiga la "vrei sa fii milionar", mi-a placut la nebunie.
Iar azi ne-am "tratat" putin, am fost la restaurant, un fel de Dragobete mai timpuriu, ca de ziua indragostitilor aveam in plan sa mergem la restaurant si dupa aia la teatru dar deoarece copilul meu facea greva foamei am intrat in depresie si n-am mai mers atunci niciunde, asa ca azi am recuperat pe jumatate, candva mergem noi si la teatru.
LAURA, cum mai e micuta Alexia, spuneai ca e cam haraita si ea.
O saptamana frumoasa va doresc!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
sileriki spune:
ok vad ca nu raman pozele ce v-am trimis pacat, imi cer scuze
si noi am facut multe combinatii si ne-am distrat de minune
Gabi daca reusesti sa salvezi poate imi spui si mie cum sa fac sa pot pune sa vedeti si voi pa
adi2003 spune:
Multumesc tuturor, de fapt ziua ei e pe 24,de Dragobete, numai ca s-a nascut duminica seara la 20.45....adica acu' un an daca ma uit bine la ceas.
Eram cu emotii, in Ungaria...
Am revazut cu toata familia o buna parte din pozele ei de atunci si pana azi. Niste momente de neuitat.
szivarvany spune:
anticipat Mariei ! Superb tort, Simina 
O saptamana frumoasa tuturor oradenilor, cu mult spor la munca !
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
La multi ani printesei Maria!!!
La noi e dezastru de inceput de semestru, copiii cu scolile, in rest... pace si liniste.
Noapte usoara sa avem!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
La multi ani, Mariuca! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa! Si vrem poze de la dezmat.![]()
O zi buna sa aveti si Dragobete placut!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
szivarvany spune:
Maria 
Siminel, sa-ti traiasca nepotica 
Oradeni, treceti sa semnati condica !
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:

Maria

SA cresti mare si sanatoasa.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei