Oradea(39) alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 15
marius spune:
Eu - full ca de obicei.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Eu - full ca de obicei. Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
poi, la ce vremuri traiam, e de bine, atunci!!Spor!
Ati luat martisoare? Fetele cu baieti? Ha?
Imi propun o tura prin centru sa poata alege Andrei.Inca nu stiu cand sa daruim la gradi.Vineri sau luni
cristina si Andrei

szivarvany spune:
Da, le-am luat ieri pt toate capritele si educatoare, ingrijitoare, in plus adaugam vineri dimineata ceva floricele de sezon.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
deci vineri le daruiti?
Sa vad ce zice si Andrei.
Am rasfoit si eu in sfarsit pozele de la concurs.Da' nu v-am vazut pe nici unu' din trupa.Se poate?Sau is chioara de-a binelea?
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Noi suntem dar asa, incognito undercover ![]()
Btw poze, nu vi-am aratat ultimele ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Oradeni, va cer ajutorul intr-o problema delicata: cine ma poate ajuta sa aflu cine sunt administratorii a doua firme oradene, astept PM. Raman datoare vanduta, multumesc. 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
marius spune:
Care?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
moni_or spune:
DARIA, super pozele, Giulia e o frumoasa! Si ce ditamai om de zapada, cata lume a contribuit la el??? Ca e imens
De firme si administratori habar n-am, nu te pot ajuta.
Maine seara merg in sfarsit la medic sa-mi fac un papanicolau, mi-e cam groaza, sper sa fie bine.
O seara buna la toata lumea! 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008