bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
Aseara am fost la Spa .L-am luat pe Raulito cu noi a fost superr, a inotat si el a stat in jacuzi
... Vom mai merge intr-o zi saptamana viitoare pana pleaca sotul ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
cateva poze de la balaceala si nu numai ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 tare de tot... Stiu de ce il ador |

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 cateva poze de la balaceala si nu numai |
Nu n-ai vrut sa te arati...
Si cu cine se insoara mey Raulito?
Deja l-ai dat?
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu n-ai vrut sa te arati... Si cu cine se insoara mey Raulito? Deja l-ai dat? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
nu ... asteapta si el sa vada ce alege,
eu nu am nici o poza, ca nu a avut cine sa imi faca .. puiul a vrut doar la tasu

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
poze cu domnisoara
... sa vedeti ce mare e deja 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 poze cu domnisoara ![]() |
Acus tre sa schimbati...numarul la pampers.

Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Acus tre sa schimbati...numarul la pampers. ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
ne-am pregatit deja cu baxul urmator... nr 3... sa nu ne prinda vremuri cacacioase
Ank
Raul
17.10.2007 si
Roxxy80 spune:
Ank-ule, ai niste copii asa de frumosi. Nu-mi vine sa cred cat a crescut Ceci. Mai, dar mi se pare mie sau ei nu seamana deloc unul cu celalalt? ![]()
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
8+
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Ank-ule, ai niste copii asa de frumosi. Nu-mi vine sa cred cat a crescut Ceci. Mai, dar mi se pare mie sau ei nu seamana deloc unul cu celalalt? Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+ |
asa e ...nu seamana deloc

Ank
Raul
17.10.2007 si