bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi miha ce faci maine de papa??? |
Supa de rosii,salata boeuf si fripturica de pasarica.
Desert mai avem de ieri.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Miha, o intrebare: briosele (mai ales alea cu ciocoimi fac cu ochiul - dar dupa ce termin cu dieta) in ce tava le faci? Eu am din aia de muffins, e buna? Pui ulei ceva, sa ungi formele sau cum? Multumesc anticipat si scuze de off topic ![]() |
Eu am forme de briose (muffins) de alea individuale,is de silicon.Nu le ung cu nimic,nu se lipesc deloc.
Am 4 bucati si de teflon,dar nu-mi plac pentru ca trebuie unse...tapetate cu faina...Prea multa treaba.
Poti folosi hartiute de alea speciale pentru briose,le pui in forma si apoi umpli cu aluat.Si nu mai trebuie unse.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Inca un pic si cadeam pe pagina 2! ![]()
Pe unde umblati? 
Haideti sa va spun una "d-ale lui Robert"...
Tot incerc de ceva vreme sa-l fac sa nu mai vrea si el sa se alinte pe langa tzatza. ![]()
Azi ma intreaba:
"Mami,da' cand o sa mai cresc o sa am voie sa pun mana pe tzatza"
Eu razand ii spun:
"Da mami,o sa ai voie...dar la nevasta ta" ![]()
La care el tare nedumerit:
"De ce la nevasta mea si nu la nevasta lu' tati? " 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:

Bai, e fenomenal pustiul tau. Tare mi-e drag de el. E inteligent foc.
| citat din mesajul lui mariussimiuc Inca un pic si cadeam pe pagina 2! Pe unde umblati? ![]() Haideti sa va spun una "d-ale lui Robert"... Tot incerc de ceva vreme sa-l fac sa nu mai vrea si el sa se alinte pe langa tzatza. Azi ma intreaba: "Mami,da' cand o sa mai cresc o sa am voie sa pun mana pe tzatza" Eu razand ii spun: "Da mami,o sa ai voie...dar la nevasta ta" La care el tare nedumerit: "De ce la nevasta mea si nu la nevasta lu' tati? " ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
8+
Vasari spune:
Buna ! Imi pare rau pentru copilasii bolnaviori, doresc tuturor multa sanatate ! Si noi suntem la fel... dupa sotul meu a inceput Maria. :((
Miha, ma termini cu blogul ! Il citesc zilnic, mai greu cu practica.
Ar trebui sa notezi undeva perlele lui Robert, poate faci un blog si pentru el. Sa se "distreze" cand va fi mai mare. ![]()
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mariussimiuc spune:
Alina,sa stii ca-mi pare rau ca nu le-am notat nicaieri.Noroc ca le mai impartasesc cu voi.
intr-o buna zi,cand voi avea timp
am sa iau forumul la puricat si sa le adun pe toate...
Roxxy,multumesc! 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
helloo
mai e cineva???
iasmi e mai bine, febra a scazut de tot.
bianca, am cumparat si eu termometru pt frunte si ureche de la LAICA. acum ma interesez sa vad cat e de precis :)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
anca cum e??? nici o veste inca???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
neattaaaa
hmmm eu ultima.....eu prima.......
cred ca am cam mult timp liber,,....![]()
upssss ![]()
![]()
_
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Inca un pic si cadeam pe pagina 2! Pe unde umblati? ![]() Haideti sa va spun una "d-ale lui Robert"... Tot incerc de ceva vreme sa-l fac sa nu mai vrea si el sa se alinte pe langa tzatza. Azi ma intreaba: "Mami,da' cand o sa mai cresc o sa am voie sa pun mana pe tzatza" Eu razand ii spun: "Da mami,o sa ai voie...dar la nevasta ta" La care el tare nedumerit: "De ce la nevasta mea si nu la nevasta lu' tati? " ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
tare de tot... Stiu de ce il ador
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici