bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

pupam toti puiutii, dar cel mai tare pe bolnaviori, eu ma gandesc cu groaza sa nu se imbolnaveasca puiul, mai ales ca nu e cu mine acasa...si avem acum si probleme ca nu mai vrea sa inghita nic ce inseamna medicamente - adica nici septilinul, nu vrea nici calciul...nici macar mierea cu vitam c

eu cred ca am luat-o rau razna...sa va zic ce am gatit...ciorbita de oase cu zeama de varza, ostropel de pui cu usturoi, acum am inca la cuptor varza calita cu piept de porc, pt fata am in steamer peste cu cartofi natur, niste chiftele in tigaia de teflon si o prajitura twix in balcon sa se raceasca...SUNT NEBUNA! AM NEVOIE DE AJUTOR! fug sa nu ard ceva!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am trecut si noi pe entibiotic, pe cexyl ca e mai usor. roxxy si noi vem aceasi pB: ii iese iasminei un canin si e si racita....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

of, of, cu dintisorii astia, cand mai prind si un teren propice, adica imunitate scazuta, e jale...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ca tot am dat o raita prin bucatatarie - uitasem sa zic si de budinca de paste cu branza sarata, care nu i-a placut Alessiei, baga in gura si scotea afara...foarte frumos s-a distrat ea cu mancarea mea

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lavi, imi pare tare rau de noaptea alba si de starea iasminei...

Ellis, dar tu faci portii mici tare sau cum reusiti sa mancati atata intr-o zi? Suna oricum delicios totul, dar daca noi am face zilnic atata mancare, majoritatea ar ajunge la gunoi :(

Mergi la inceput

ADINA - nu gatesc zilnic, acum daca am inceput serv, chiar nu am cum sa o mai fac; gatesc mai multe feluri de mancare cam de trei ori pe sapt; fiind sotul acasa , se mananca mai mult...iar intre timp, adica seara dupa job, mai fac cate o ciorbita sau mancarica pt copil pt a doua zi; astazi am gatit mai mult pt noi, ei nu ii dau varza, porc...porc si noi mancam fff rar , adica de vreo cateva ori (pana in 5) pe an, dar cum mi-a adus soacra varza murata am zis ca merge acum;

fii-mea mi-a facut figura si a papat mai putin de 1/2 din ce ii pregatisem, in schimb, a prins un cotor de varza si il morfolea; in 5 min a si adormit..astept poate ii vine pofta de mancare mai tarziu...

copiii vostri cand papa mai bine? dimineata sau seara? a mea invariabil dupa amiaza spre seara...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Aaaaa, Ellis, m-a lamurit . Floris mananca diferit, iar pediatra mi-a zis ca ei acum sunt ca si noi, cu pofta mai mare sau mai mica, difera de la o zi la alta. la el chiar e asa.

Ah, si cu mancarea, noi mancam cel mult de pe o zi pe alta. Al meu nu ar manca o mancare facute mai demult de ieri nici in ruptul capului... La inceput, imediat dupa masa el arunca prompt TOT ce ramanea, ca ma si enervam... Acuma s-o invatat minte ca se mai poate manca si a doua zi, dar si atunci trebuie sa schimbam cumva, sa mai adauga etc. ca altfel ne plictisim.

Miha, o intrebare: briosele (mai ales alea cu ciocoimi fac cu ochiul - dar dupa ce termin cu dieta) in ce tava le faci? Eu am din aia de muffins, e buna? Pui ulei ceva, sa ungi formele sau cum? Multumesc anticipat si scuze de off topic

Mergi la inceput

Ellis, ma utam pe blogul tau si tu ai slabit mult, asa-i? Sau mi se pare mie? Oricum, arati tare bine!

Se vede ca-s ocupata cu tema slabitului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina, , ma bucur totusi ca nu are rosu in gat sau ceva la plamani. tu parca imi ziceai aseara de piure, nu??? am facut si eu azi...ca imi era o pofta.... si cu un fel de tocanita de pui cu porumb si rosii...

ellis nici iasmi nu a papat mai nimik azi.....dar o las in pace....ea are o scuza momentan...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Da Lavi, eu ziceam de piure :) Dar nu am mai facut rulada de carne, asa m-am enervat... Nu mai cumpar niciodata carne gata tocata de la magazin! Am luat carne de vita tocata si a bineinteles ca inauntru era deja gri . E a doua oara cand cumpar, si a doua oara cand se intampla asta. Gata, ma duc in viitor din nou la macelarie sa-mi faca ei pe loc din carnea aleasa de mine! Dar am facut mancarica de mazare cu morcov si rosii si marar, mhmmm!

Mergi la inceput