bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)
Raspunsuri - Pagina 5
vali_delide spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi auuuu vali sa o vezi cand vede pufarini/cereale/mazare/porumb/ ce fericita eee......toate sunt bobo pt ea!!! sa nu zic acnd mai primeste cate o bobo.... ..asa mi de draga cand cere bobo..._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Andra,la tot ce vede ca e de mancare,zice papa...mai avem pana la bobo...ah, si am renuntat la pufuleti...sunt totusi prea sarati!MAzarea,porumbul si alte bobo nu le vrea...nu-i plac
bb_yasmi spune:
vali, asa repede????
ma retrag si eu la un film .....poate mai vb dupa (dc e cineva..
)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
vali_delide spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi vali, asa repede???? ma retrag si eu la un film .....poate mai vb dupa (dc e cineva.. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Lavi, ma bag langa bub, sa citesc putin
...Vizionare placuta...noapte buna!

adinag spune:
Buna,
imi pare rau pentru copilasii bolnaviori, stiu cum e :(
Roxxy, cateodata nu putem scapa de antibiotic, din pacate. Si felicitari pentru samburel!
Lavi, sanatate Iasminei! Eu cred totusi ca au fost "boli" diferite, la noi a fost la fel. Adica dupa o voroza a prins alta si tot asa. Acum am scapat de ceva timp, sper sa ramana asa!
Imi pare rau si de cazatura, bine ca a ramas nacul nevatamat!
Sunt asa de curioasa cum arati, abia astept sa treaca astea 3-4 saptamani sa ne arati!
In rest, nimic nou.... doar ca am inchis toate scaunele in hol, sa nu mai asjunga Floris la ele, ca ma termina deja! Acuma se tot duce la usa de la hol si bate cu pumnii in ea si se jelesteeee!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis CATRE STIMATA DOAMNA MIHA DE LA STIMATUL MEU SOT , II PARE RAU CA S-A GRABIT CU CONCLUZIILE, NU REFUZA OFERTA CU PRAJITURILE, DAR II E FRICA DE SCORPIA DE NEVASTA-SA SA DEA ADRESA! ASADAR, de data asta consider ca eu de fapt ar fi trebuit sa ma urzic...vrei sa dau adresa de la serviciu? ca sa mananc numai eu! ![]() ![]() |
Auz' cocoana? Cre ca de-acu vrei si tu fo tava cu prajituri...
Te astept cu o leapsa pana una alta...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
miha ce faci maine de papa????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
eu am retrag.....dc nu e nimeni...
somnic pufos
_
popbianca spune:
buna seara!
am aparut si eu....as fi vrut mai repede dar nu s-a putut....
Ana mea a mancat si azi bine...![]()
sunt in culmea fericirii...acum mai tre sa-i ordonez programul de somn...(ca mica mea inainte de 23 nu se culca)....si totul va fi super!azi am fost la strabunicul si a avut intalnire cu vaca, un mielusel, gaste , gaini...ff interesant..mai tot timpul a stat in grajd....apoi un pic cu pruncii pe ulita! n-avea treaba...
bb, nasol mom...(cu cazatura)...vai vai...bine ca nu a patit Yasmi ceva...ca tu oricum suporti mai bine decat ea orice!
si tie de data asta!
sanate multa si ei...in mom astea de raceala!noi avem termometru de la laica...sunt multumita de el..e pt. ureche, frunte, arata temp ambientala si pot masura si temp laptelui din sticluta (de ex)
victo, baftaaa!
roxxy, bine ca samburel e ok, Matei e pe drumul cel bun....iese soarele si pe str. voastra!
eladea,
frumuselului tau! fff frumoasa si interesanta morisca aia!
astea fiind spuse...va urez un sfarsit de saptamana placut!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
neata
noi am avut o noapte alba (prima, si cred ca e doar inceputul...
) iasmi a avut febra ff mare,
39.5. acum sun pediatra.
_
Roxxy80 spune:
Offf..imi pare tare rau. Eu cred ca si la voi e caz de antibiotic din pacate. Sa ne tii la curent cu starea lui Iasmi (daca-ti mai arde de forum). Multa, multa sanatate. Sa stii ca la noi se vad rezultatele de cand am bagat Zinatul.
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata noi am avut o noapte alba (prima, si cred ca e doar inceputul... ) iasmi a avut febra ff mare, 39.5. acum sun pediatra._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
8+ 
..asa mi de draga cand cere bobo...