bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sunt fericita pt ca Matei a inceput sa manance mai bine . In seara asta a mancat 200 de grame de ciorbita cu legume si carne de vita .
Iar azi a mancat si vreo 100 de grame de fructe cu branza de vaci, desert de la Nestle, cartof fiert si paine .
Nu credeam ca va veni iar ziua asta. A fost o zi perfecta .

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

E f bine ca papa. La noi s-au amestecat viroza cu iesitul maselelor si toate astea i-au taiat de tot apetitul pana azi.
Apropo, imi spunea doctora la care am fost cu Matei sa incerc sa-i dau mai putina carne in perioada bolii (imi explica ea ceva ca organismul lupta sa digere etc). Nu stiu sa explic cum a zis ea. Mi-a spus sa ma axez pe fructe, legume si lactate.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxxy, mersi mult. zinat am si eu in casa......prescris de dr ...cand nici nu era nevoie.
ce ma bucur e ca iasmi papa bine in continuare.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Hello!!!

Mooooaamaaa! Ce liniste p'aci!!! Unde sunteti bre, fugirati in vichend?

Ank, la multi ani pt. ieri,sa ai parte de multa fericire! Sa fiti sanatosi si uniti,indiferent unde ati fi in lumea asta!

Roxxy, felicitari pt. samburel si multa sanatate lui Matei!Ma bucur ca papa bine! O sa se refaca repede, daca a inceput sa pape!

Lavinia, abia astept sa-ti vad nasul "in vant"! Imi pare rau de Iasminuca, dar daca papa e de bine, inseamna ca nu are rosu in gat...pe Andra a tinut-o haraiala aia vreo 3 saptamani si mi-a facut la fel...a racit, a parut ca e bine si dupa aia a racit si mai rau!
Aspir-o bine, pune-i ser sau apa de mare in nasuc...da-i vit. C,pe langa celelalte medicamente...Multa sanatate va doresc!

Ancad, mai stam o saptamana pe jar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vali, multumim. vitamina C de care, normala??? cate 1 patila/zi?

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Lavi, eu i-am luat picaturi de vit.C naturala...5-6 pic/zi

Mergi la inceput

vali, dar pastilele de vit c sunt ok??? iasmi zice sa sunt bobo...

zilele trecute tot facea cip-cip....nu pricepeam eu ce...si o intreb mami cine face cipcip??? la care ea se uita la mine asa senina: pui-pui.

_

Mergi la inceput

da, cred ca sunt ok si pastilele, daca le vrea...la noi nu e cazul, inca nu stie de bobo

ce tare e Iasmi cu cip-cip...si noi stim, dar la pui zice pu...ah, si canta pup...pup...pup...si trebuie sa-i cant "in casuta din padure"

Mergi la inceput

In seara asta, cand am fost afara, era toata gasca de bebei din cartier! Ei, ea avea treaba cu fetitele de 10-12 ani, care se dadeau cu rolele..si fugea dupa ele Dupa care s-au strans bebeii de 1-2 ani la usa farmaciei, aliniati, si nu putea nimeni sa intre sau sa iasa! Si unul lingea geamul...

Mergi la inceput

auuuu vali sa o vezi cand vede pufarini/cereale/mazare/porumb/ ce fericita eee......toate sunt bobo pt ea!!! sa nu zic acnd mai primeste cate o bobo......asa mi de draga cand cere bobo...

_

Mergi la inceput

Eu ma duc la nani...Lavi, imi pare rau ca nu-ti mai tin de urat,poate mai vine cineva...
Noapte buna, somnic pufos!

Mergi la inceput