bulgarasi si globulete de noi-dec 2007(162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ellis, ma utam pe blogul tau si tu ai slabit mult, asa-i? Sau mi se pare mie? Oricum, arati tare bine!

Se vede ca-s ocupata cu tema slabitului

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

am mai slabit inca vreo 7 kg, nu arat bine deloc! mai am de dat...dar nu ma ajuta starea psihica...intelegi tu...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADINA - nici eu nu cumpar carne tocata, ori o aleg si mi-o toaca in magazin, ori o bag eu la mixer acasa...iar carnea de vita isi schimba f repede culoarea;

MIHA - e fff tare Robert!

ANK- 2 copii superbi, dar diferiti!

noi aseara am plecat la tara, la ai mei si azi i-am facut o surpriza bunicului meu, care e preot si isi sarbatorea ziua de nastere si ne-am dus la el la biserica fara sa stie..ii sclipeau ochii cand a vazut ca a venit pitica la ziua lui; enoriasii i-au cumparat un cadou superb, adica un rand de vesminte preotesti albe...am fost si eu emotionata...a facut 86 de ani si am tinut in mod deosebit sa mergem...ca nu se stie de acum incolo...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank, foarte faine pozele!! pacat ca nu te-am vazut si pe tine!! si sincer, mie mi se pare ca seamana tare ceci cu raul (doar ca e bruneta...). unde ati fost, la arena aqua sport???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
noi am fost la Timi la mall la un film(primul si ultimul pe anul asta...ma deranjeaza fffff tare volumul in salile alea) si am profitat de vizita si am luat de la miniblu.....in sfarsit....scaun de masa pt. Ana de la stokke...ca ma gandeam la el de cand a inceput Ana sa stea in fund si tot am ezitat si am cautat alternative mai ieftine...dar nimic nu ma multumea ....gandul imi era tot la stokke...asa ca acum ne-am facut placerea....am luat de lemn(fag) cu pernite portocalii...l-a si ansamblat sotul acum , pe la 23...sunt incantata!
Ana e la bunici....ca tre sa primim ceva zidari sa ne retusam putin una din bai...
multi pt. Yasmi...sa treaca repede!
bb, sper sa te multumeasca termometrul...
mariussimiun, ...e super baiatul....!
ank83...ce faine poze...cred ca ii placu baietului balaceala...si casuta aia e tare faina!
vai ,da' ce scumpa e mica!si cat a crescut deja!
ellis, asta da surpriza ....strabunicii se bucura tare la chestii de genul...stiu...si Ana mai are o strabunica si un strabunic...si de cate ori mergem in vizita le fac poze impreuna sa aiba amintiri....
cam atat de la mine....ma duc in patut

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

noi aseara am plecat la tara, la ai mei si azi i-am facut o surpriza bunicului meu, care e preot si isi sarbatorea ziua de nastere si ne-am dus la el la biserica fara sa stie..ii sclipeau ochii cand a vazut ca a venit pitica la ziua lui; enoriasii i-au cumparat un cadou superb, adica un rand de vesminte preotesti albe...am fost si eu emotionata...a facut 86 de ani si am tinut in mod deosebit sa mergem...ca nu se stie de acum incolo...

MAMI IN BUCATARIE

ellis, sa-ti traiasca bunicu! frumoasa surpriza, asta da... si bunica mea a afcut ieri 78 de ani!

ank, super pozele..c efain v-ati distrat! si pitica? cu cine a ramas? da chair sunt diferiti copiii astia ai tai...ca soarele si luna, sau ca ziua si noaptea, vorba povestilor...

miha, Robert e tare, ca de obicei...mai da ce-i umbla mintea la puiul tau...sa-l pap tot...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Hello!!!

Ancad, mai stam o saptamana pe jar?

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

nu mai stam ca ieri mi-a venit CM

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vali, asa repede????

ma retrag si eu la un film .....poate mai vb dupa (dc e cineva..)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Lavi, ma bag langa bub, sa citesc putin...
Vizionare placuta...noapte buna!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

tu mai si citesti?
Doamne ce dor imi este de o carte!!!!!!

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Citat:

pupam toti puiutii, dar cel mai tare pe bolnaviori, eu ma gandesc cu groaza sa nu se imbolnaveasca puiul, mai ales ca nu e cu mine acasa...si avem acum si probleme ca nu mai vrea sa inghita nic ce inseamna medicamente - adica nici septilinul, nu vrea nici calciul...nici macar mierea cu vitam c

eu cred ca am luat-o rau razna...sa va zic ce am gatit...ciorbita de oase cu zeama de varza, ostropel de pui cu usturoi, acum am inca la cuptor varza calita cu piept de porc, pt fata am in steamer peste cu cartofi natur, niste chiftele in tigaia de teflon si o prajitura twix in balcon sa se raceasca...SUNT NEBUNA! AM NEVOIE DE AJUTOR! fug sa nu ard ceva!

MAMI IN BUCATARIE

Bubulina gospodinaaaaaaaa

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:

copiii vostri cand papa mai bine? dimineata sau seara? a mea invariabil dupa amiaza spre seara...

MAMI IN BUCATARIE

de dimineata pana seara

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Inca un pic si cadeam pe pagina 2!

Pe unde umblati?

Haideti sa va spun una "d-ale lui Robert"...
Tot incerc de ceva vreme sa-l fac sa nu mai vrea si el sa se alinte pe langa tzatza.
Azi ma intreaba:
"Mami,da' cand o sa mai cresc o sa am voie sa pun mana pe tzatza"
Eu razand ii spun:
"Da mami,o sa ai voie...dar la nevasta ta"
La care el tare nedumerit:
"De ce la nevasta mea si nu la nevasta lu' tati? "

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

imi place cum gandeste baiatul asta ..perspicac

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput