Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

hei..........nu ne spune nimeni cum a fost la intalneala??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

era zapada prea moale ca am vrut sa va bag un mesaj pe zapada. da' n-o mers...

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mooooaaaaaaaammmaaaaaa ce fain fu la intalneala....mi-am incarcat bateriile pentru o saptamana.

Doris tu ma faci sa pun 2 kile pe mine numa de la atata iti dai seama daca mai bagam la matz si coaste dinalea unse cu miere???

Getutza ce ma bucur ca te-am cunoscut...esto o fata tare faina,poate aranjam o intalneala pentru shmecherii nostrii

Aida,Emma si Samburel mititel ma pentru voi si va cu drag.

Facut baitza la bubulina,uscat capatzana si dat urjent lapte ca era sa-mi adoarma nemancata...o atzipit rapid,o termina baia....io spalai fata si pe cap sper sa nu fi facut o greseala.
Oooooffff da acum ca doarme cum fras sa-i mai dau io tratamentul???Ma descurc io cumva ca doar mis vaccinata

Merg sa bag de o baie acum cat doarme fata asta sa ma relaxez si io apoi ma bag in pat ca de dimi iar merg la trabaho

Noapte buna dragelor!

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

era zapada prea moale ca am vrut sa va bag un mesaj pe zapada. da' n-o mers...

deci tu erai cea care-o luase pe "aratura" in loc pe poteca?!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

huh

nici macar nu eram in cadru cand am testat zapada am ajuns pe la 5 si ceva in piata porma m-am dus inapoi in masina pana a aparut prima zuza, Ana
tare bun fost gagix, tare bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Pfuaiiii, cat va iubesc, nebunelor...

Si ziceti ca ne-ati vazut? ne-or vazut si altii, ce-or fi zis saracii... era un bar exact in fata noastra, cu geamuri de sticla, se benoclau la noi ca gradina zoo... egal...bine ca ati surprins momentul...noi v-am simtit aproape... si ne-am gandit la voi...si la tine, Aidule...

Ne-am distrat fain, cam ciudate noi, printre perechile de indragostiti, dar am ras, ceea ce e minunat!

Fug sa va deschid cap nou...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Daca mai stati noaptea asta, aveti cap nou aici

Ne auzim la cafea, dimineata...somn usor, Timisoara!
Somn usor, pui mic Kissy!

subiect inchis

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput