Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... hm si mie mi s-a parut dar nu era ea ... ca nu vine singura

Aida ... 7+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

nu au fost ele, cred ca alea doua din dreapta sunt zapacitele noastre

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

ele sunt si vin spre stalpi

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

astea sunt ... se uita aiurea

Aida ... 7+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

gata le-ati vazut pe zuze ?

Aida ... 7+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ce mi-ati facut iubitelor,cele 6 Craiese ,multumesc din suflet,am lacrimat ca un copil prost aici in balamucul asta,nu suntem aacasa,dar is super happy rade sufletul in mine ,distractie faina sa aveti iubitelor.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

zapacitelorrrrrrr, nebunelorrrrr mi-ati facut ziua minunata, va pup si va iubesc
Aida, tu le dadeai indicatii prin telefon?

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

io tot dadeam click pe maus, vroiam sa fiu mai aproape as fi intrat cumva prin ecran, auzeam franturi din discutiile lor

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

daaaa , eu ii explicam lu dorisescu pe unde sa o ia
... nebune adevarate distractie placuta si pofta buna ... ca si asa eu nu ma prea apropii de mancare

Aida ... 7+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Si eu v-am vazut,nebuneloooor
na ca ati facut inconjorul lumiii si parca mi s-a facut si mie rece cand v-am vazut infofolite

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput