Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 18
silvana75 spune:
nu nu nu e ele ca am vazut ca cineva ne facea cu mana 

Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
nop , nu erau ele ca au plecat ![]()
Aida ... 7+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
Aido, ai prins momentu cand cineva facea cu mana exact din locu unde zicea Doris, in prim plan, intre cei doi stalpi?
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
Cine stie cati fac cu mana 
Aida ... 7+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
Auzi , dar nu uita ca se intarzieste putin
... nu am prins momentul ala
...vad ca s-a postat o tipa acolo care tot vorbeste la telefon , dar nu e nici o zapa ... mai asteptam
Aida ... 7+
Poze cu noi
claudia74 spune:
Hei I'm here pe receptie.....in asteptare.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
vad ceva dar nu prea stati bien acolo mai bine ramaneati in mijloc langa fantana pe alee.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
silvana75 spune:
cred ca am vazut-o pe Doris!!!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
claudia74 spune:
NUmai e nimeni acolo,ati plecat deja sau nici nu ati fost voi 
Timisoara Impreuna
danitin spune:
Salutare! Au aparut gagicile la cadru' ? Io vb scurt de tot. Lori a racit din nou
, nu stiu, sa fi luat ceva de la gradi, rezultatul e febra mare, muci cat cuprinde, tuse seaca si tot tacamul. Deci, imi recunosc nimicnicia si intru in gasca cu Dorisake, la tras remorca cu tristeti .... E primul Valentine's de dupa casatorie in care nu avem nimik romantic in program.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag