Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 17
claudia74 spune:
Na si azi va faceti frumoase
ai! pana una alta trezirea si haideti la cafa inainte sa va apucati de toate cele prin casa si pe langa casa :

poate ne da Laurel frustuck daca se simte Maya mai bine
.
Deya scriu la Adolescenti 12-18 ce ma doare,ca ma dor multe so wiesso,mai ales acu ca se reintorc pasarelele din tarile calde
.
Racituri ai! eu intorc bucataria zilele astea ca dumnica avem musafiri,am facut de ieri salata de vinete,oua umplute,azi fac supa si torta sa o termin,restul maine.
Ei hai Silvano ca nu bati tu din centru pana-n unirii
o sa roada ele vreo coasta si ptr noi si or bea ceva,eu vreau bere neagra
.
Doris lasa ca vine acusi astenia de primavara si n-o sa stim de ce radem asa dili vom fi iara toate.
copiii bolnaviori.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Doris-Alina spune:
Neatza
dau eu prima cafea, inainte sa plec la munca...ca avem zi lunga azi...

Va doresc de Valentine's Day, o zi plina de iubire!
Fetelor, Silvana chiar a vorbit serios, ne va vedea atat ea, cat si Claudia, la ora 17, 30 www.banaterra.eu/romana/webcam/index1_b.html" target="_blank">Aici
O sa fluturam mainile la greu,
o sa facem plecaciuni, egal cum se vor uita unii la noi...![]()
la toate, ca unii mai si muncesc...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
claudia74 spune:
What a ......

super,astia acusi pun camere si la voi la blocuri,mama ce super e P-ta Unirii asa cu zapada,nu stiam ca au pus si acolo camere,deci la 5 jumate ora voastra?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Doris-Alina spune:
Da, Claudia, la 17, 30 ora romaniei...vezi ca de la Fantana, o sa ne apropiem, langa banca aia lunga de piatra, mai exact intre cei doi stalpi, in prim plan...ok???
Sa ne scrieti daca ne-ati vazut...![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
claudia74 spune:
Da ma dar nu va fi intuneric,luati-va lanterne ![]()
si faceti semnal morse ![]()
,poate va ridica politia
,ok ramane asa,nu vom fi acasa la ora aia but I do my best sa fiu pe receptia semnalor,nu ne si cantati ceva,ca vad ca e si audio transmisia ![]()
.
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:

foarte taree, la mine n-a incarcat cand a pus link-ul Silvana si am banuit ca e tot de la Pesti..
ii trimitem bezele si la Kisulika asa, sa vada nebunele 
azi o sa fie cam varza la mine in bucatarie, da-s home alone asa ca imi fac de cap...bag ciorba, racituri, prajitura si din exces de lapte cred ca lapte de pasare
so, daca vi se lasa la ceva, dau cu prastia
pup una bucata Kisulika sa ai o zi binecuvantata scumpo 
un copil creste in inima mea ![]()
Mariaa spune:
| Citat: |
Adevarul este ca am uitat sa rad, mey fetelor... ![]() Nu stiu motivul, nu-i unul anume...ci e asa...o stare, de toata kakaoa... nu mai gasesc motive in jurul meu, sa rad, poate doar cu printesa mea...Si zau ca tare mi-e dor sa rad, asa in hohotele alea zgomotoase, Pana atunci, imi trag si eu cu o sfoara, masinuta mea cu chinuri...si mi-o plimb peste tot...pana se uzeaza sfoara si s-o rupe, poate pierd remorca cu tristeti... ![]() |
dorisake, dorisake

traieste momentul de gratie, acela de acum
de ce sa nu tragi remorca zambind? avem langa noi un exemplu viu care trage muntii dupa, zambind
am dat aseara peste un citat din Shakespeare, mi-a placut tare mult, si care suna cam asa:
'unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini'
Silva milioane de
pentru matale si pentru ce zici tu acolo
fii cu ochii pe noi 
un copil creste in inima mea
silvana75 spune:
io m-am trezit mi-am luat cafa langa mine si astept momentu 
ce misto e camera!! miscarile sunt in timp real, superrrrr
Claudia, doi zece doi zece esti pe receptie?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
...receptie io
si io astept momentu
si principesa
... hai sa desfacem un vin pana ajung fetele 
Aida ... 7+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
vad un grup de 5 fete, o fi ele?
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel