Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Si s-or prins si Lore si Ana in mreje ,da dupa aia cand s-o asezat la birou Serifa Doris si s-o pus ochetzii,ce s-o mai fi cracanat de ras ca a scris o adevarata fabula pe seama de asta, de zile mari Domn'le

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Bey mi-o crapat obrazul de rusini ca tara arde babele se piaptana .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

huh, fabula?? moama ce in detaliu iti amintesti

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Alexandrescu si Caragiale is copiii pe langa Cifuleasca noastra la dumele noastre .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

pentru o seara faina si linistita
stie Dorisake a noastra, stiee cu poeziile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...la lume buna...

Bey, veneam io asa...in Fuzionake evident...si ma apuca sughitzu...
Intru in casa, deschid dc-ul, si realizez cine ma pomenea... Maria cu Claudia...ce-aveti bre cu mine?

Clau, ti-a hi dor de-o perla de-a mea? la vara...la Termal...la o bere, ca asa...pe uscat nu merge logoreea verbala...

Adevarul este ca am uitat sa rad, mey fetelor...
Nu stiu motivul, nu-i unul anume...ci e asa...o stare, de toata kakaoa... nu mai gasesc motive in jurul meu, sa rad, poate doar cu printesa mea...

Si zau ca tare mi-e dor sa rad, asa in hohotele alea zgomotoase, vara , pe terasa in Unirii... sa intoarca toti privirile...

Pana atunci, imi trag si eu cu o sfoara, masinuta mea cu chinuri...si mi-o plimb peste tot...pana se uzeaza sfoara si s-o rupe, poate pierd remorca cu tristeti...

hai ca revin...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

pup pe suflet si pe tine Dorisake

maine ca tot a revenit iarna..fac racituri, adjudecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, nu-i nevoie sa mergi la pesti in centru ca bat la distanta faceti careva cu mana macar sa ma simt si io printre voi.
Doris, si eu aveam o stare exact ca a ta si m-am trezit intr-o dimineata si m-am decis sa nu mai fiu trista, sa rad mai mult si sa iau viata asa cum e cu bune si rele, reusesc de cele mai multe ori si serios ca tare bine e.

Va tzuc si noapte buna

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

sara buna la lume
in primul rand doresc sanatate tuturor bolnaviorilor.....
apoi distractie placuta pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Hai Sara buna si de la mine
Mariaa chiar am vrut sa te intreb cum arata nenea doctoru?O fi vreo bunaciune ca imi iau chiloteii si plec acas
Dorissa treaca starea aia nasoala.
Claudia ce mai face Deni?Nu ne-ai mai scris nimic.Cum va mai intelegeti?

Mergi la inceput