FIV 213
Raspunsuri - Pagina 14
Sheritra spune:
Girls, eu in asteptarea febrila a cm-ului, am simptome de hiperstimulare
! Pe bune, sunt umflata rau, si ma dor ovarele de mor, sa iau oare niste albumina
? Imi face si mie cineva galerie pt cm
? In viata mea nu l-am asteptat cu atata dor
! Sa va spun si de titi? Ustura ca urzica! Cred ca am o prolactina uriasa.
Elanik super productie, ai clocit bine
, se anunta recolta bogata!
Cristinici, ti-a trecut cm-ul? norocoaso
.
Cristal ai inceput tratamentul?
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
CANDY1902 spune:
CATALINA mersi draguta de rasp dar eu cu engleza nu ma descurc dar am inteles ca si pe tine tea chemat tot a 6 zi ceva naturist tu ai luat sincer nu stiu mi tare frica de un nou esec am trecut cu greu de esecul din decembrie of doamne sper sa fie bine astept si eu ciclul si din nou la drum 

toate fetele si mult succes
catalina2307 spune:
Candy - nu am luat si nici nu intentionez sa iau .
Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...
ellanik spune:
Fetelor multumesc pt incurajari.Sheri, da !clocesc din greu.Catalina nu mai plang acum...sper sa nu plang si dupa decat de fericire.
Fireyes
.
Am burtica umflata si am luat un no-spa.Oricum ma jeneaza oarecum ovarele ceea ce banuiesc ca e normal.
Va tzuc dulce pe toate!

Doamne,da-mi un pui sanatos!
betty78 spune:
Ellanik felicitari dragutza pentru super productia pe care o ai 
Fetelor, cele care sunteti pe stimulare, cum stati cu
? Nici nu mai stiu daca este voie spre sfarsitul stimularii? Oare nu se sparg foliculii?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ellanik spune:
Betty, saru'mana.Sa ma tragi de maneca la MNL.Sunt blonda, 1,62 si am o burtica ceva cam umflata.O sa ma recunosti dupa faptul ca rad tot timpul.
Cat priveste gighi gighi, mi-a cam fost teama ca la cat am ouat mi-e sa nu o fac de oaie taman acum la final.Te pup si sper sa ne vedem saptamana viitoare sa ne cunoastem.

Doamne,da-mi un pui sanatos!
betty78 spune:

Sheri 

...hai ca poate acum vine CM-ul...ca am bagat la majorete cat cuprinde...i-a uite ca vin altele

Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
many_bani spune:
Buna,
Fetelor,ellanik, betty78 aseara am citit o brosura luata de la MNL, despre FIV pas cu pas, riscuri, si cum trebuie abordata procedura din punct de vedere al alimentatiei, efortului fizic si gandire. Printre altele se recomanda prestare
pana inainte de punctie cam cu 2-3 zile, pauza mai lunca nu face bine nici domnilor
.
Betty, luni nu stiu daca ne-am intalnit la clinica, eu am incercat la fiecare fata care intra sa te identific pe tine, insa nu am reusit. Este drept ca am plecat de acolo foarte repede, am fost prima la echo.
Bafta la toate fetele
Pupici
maria08 spune:
Va multumesc tuturor pentru sustinere!!!! Va imbratisez cu drag!
Desi eram terminata de frica, totul a decurs normal, a fost mai simplu decat ma asteptam. Nu am simtit nimic care sa deranjeze! Jos palaria pentru echipa de la Gynera!!!
Productia mea: 20 de ovule, dar cateva dintre ele sunt mai mici. De unde aveam vreo 14 mari si 3 mici ( vineri )acum mai aparusera 3! Poate o fi de la laptisorul de matca luat! Dr. mi-a spus ca exista un mic risc de hiperstimulare , dar sa nu-mi fac griji, sa beau apa multa si bineinteles ca mi-a dat medrol. Primele vesti le vom avea maine, poate da Dumnezeu si mergem pe blastocisti! Doamne Ajuta! Desi imi facusem planuri de ramas la hotel m-am simtit bine si am venit in Constanta.
Sheri:Albumina face bine si in hiperstimulare, nu? Cum poti s-o iei? Exista in farmacii?
EllaniK; Draga mea, se pare ca suntem aproape in ceea ce priveste productia!! Cand faci ultima injectie de stimulare?
Betty: Eu vineri eram in ziua 9 de stimulare si dr. mi-a spus ca nu mai avem voie
, pentru sambata mi-a spus ca sotul trebuie sa aiba program singur!
Va pup pe toate fara exceptie!
sufletel_80 spune:
MaraAnisia, si eu eram cam in aceeasi situatie ca si tine, anul trecut in iunie am sunat la clinica Gynera, si nu aveau locuri libere decat prin septembrie.
Insa, noi eram foarte hotarati in legatura cu ceea ce aveam de facut - FIV. Asa ca am cerut sa vorbesc cu Dra Claudia (e asistenta d-nei Dr.), i-am explicat ca vrem sa incepem cat mai urgent procedura FIV, ea a fost foarte amabila, a vorbit personal cu Dna Dr. si astfel am obtinut programarea in mai putin de o luna.
Mai mult, am cerut lista de investigatii necesare, si pana la primul consult, cea mai mare parte din analize le aveam deja facute, ... si astfel, in septembrie eram in plin FIV (cu toate ca luna august echipa de la Gynera intra in vacanta).
O alta posibilitate ar fi ca cineva sa renunte la programare. O poti ruga insistent pe dra care face programarile, ca daca intervine un loc liber sa te anunte ...
Mult succes!