FIV 213
Raspunsuri - Pagina 15
dear_bambie spune:
Buna fetelor!
Maria ma bucur, ca totul a fost ok si k te simti bine! Iti tin pumnii stransi in continuare!
Ellanik, super productie!!! Bafta multa!!!
Tin pumnii stransi tuturor fetelor care sunt in focuri celor care urmeaza sa inceapa!!!
Am intrat si eu in linie dreapta, din 14 feb incep injectarea!!! Am niste emotii... sper k totul sa fie ok si sa ma descurc cu intepatul!
dulce toate fetele!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
lauraa78 spune:
Buna!
Maria,super productie!Sa dea domnul ca totul sa fie bine si sa obtii cat mai multi blastocisti.Dr ti-a recomandat laptisor de matca?As lua si eu daca as stii ca obtin mai multe ovocite.Tu ai mers cu ceva pregatit de acasa pt punctie(halat,papuci...)?
Shery,iti fac si eu galerie pt cm

.Ai grija de tine daca te simti rau
MaraAnisia spune:
Sufletel, mersi mult de raspuns.
pe mine m-a trimis medicul meu actual la dna.Dracea, ca sa -i cer o parere ref. la cazul meu. am uter dublu si de 3 ani incercam sa avem bebe, am facut si 2 IA si tot nu am reusit. si el crede ca ar mai putea sa fie altceva dar nu stim ce sa mai investigam. ![]()
deci eu am un dosar cu analize si investigatii si vreau o consultatie sa vedem ce crede si ea.

| Citat: |
| citat din mesajul lui sufletel_80 MaraAnisia, si eu eram cam in aceeasi situatie ca si tine, anul trecut in iunie am sunat la clinica Gynera, si nu aveau locuri libere decat prin septembrie. Insa, noi eram foarte hotarati in legatura cu ceea ce aveam de facut - FIV. Asa ca am cerut sa vorbesc cu Dra Claudia (e asistenta d-nei Dr.), i-am explicat ca vrem sa incepem cat mai urgent procedura FIV, ea a fost foarte amabila, a vorbit personal cu Dna Dr. si astfel am obtinut programarea in mai putin de o luna. Mai mult, am cerut lista de investigatii necesare, si pana la primul consult, cea mai mare parte din analize le aveam deja facute, ... si astfel, in septembrie eram in plin FIV (cu toate ca luna august echipa de la Gynera intra in vacanta). O alta posibilitate ar fi ca cineva sa renunte la programare. O poti ruga insistent pe dra care face programarile, ca daca intervine un loc liber sa te anunte ... Mult succes! |
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png
Moniland spune:
Maria, bravo!!!. Bea multe lichide si monitorizeza eliminarea lor. oricum hiperstimularea apare dupa injectia cu pregnyl.
Ellanyk, stai bine cu productia. Succes cu embrionasii.
Denisa, nu cred ca o sa incepi in luna aceasta, mai ales daca nu ai toate analizele facute. La Cj trebuie sa ai dosarul complet si apoi sa-ti dea sefu' aprobarea. Dar fetele de la FIV la Cluj iti vor da mai multe amanunte. Bafta!
Va pup si va doresc mult noroc!!!!!
16

fireyes spune:
Moni, eu cred ca baietelul se fereste de mangaieri, iar fetita moare dupa ele
lasam totusi si ecograful sa-si faca treaba...
Betty, poti sa te "joci" cu sotul pana la ziua cu Pregnyl...![]()
Maria, cata productie!!! 20??? mda, e ceva risc de hiperstimulare. n-am idee daca poti gasi in farmacie albumina, insa ti se poate face o perfuzie. oricum, preventiv apa multa si albus de ou
Sherri, esti de coma! reusesti sa culegi toate "minunile"... pe asta cu titile am patit-o si eu ultima data, tot de la inhibare mi s-a tras, desi nu pricep ce naiba a fost, insa am ramas cu niste "vergeturi" rosiatice si acum pe dumnealor, destul de uratele. se mai potoleste o lecuta (nu prea mult:( dupa ce vine cm. asa ca sa faca bine sa apara...
Delia, la multi ani pentru bimbirel!
still counting: 1,2,...
maria08 spune:
Evy 28: Sunt oarecum bine, azi am venit la munca, desi sotul e seful meu!
Lauraa78: Nu mi-a recomandat dr. laptisorul, nu mai stiu pe unde am citit....am luat cate o fiola dimineata pe stomacul gol; contine laptisor. ginseng si gingo biloba....nu stiu sigur daca asta a ajutat. Ma rog tot timpul Bunului Dumnezeu sa fie bine si nu ma despart de snuruletul pe care il am de la braul Maicii Domnului. Iti tin pumnii stransi, stransi!
Moni: Injectia cu pregnyl am facut-o duminica noaptea si ieri punctia, deocamdata ma simt binisor, sper sa nu se intampla ceva grav..
Fireyes: Cred ca am sa mananc cate 2 -3 albusuri pe zi.Multumesc de sfat.
Cristal; Ceva noutati? Asteptam ...
Sheri: Ii vii tu de hac CM-ului sunt sigura!![]()
maria08 spune:
Evy 28: Sunt oarecum bine, azi am venit la munca, desi sotul e seful meu!
Lauraa78: Nu mi-a recomandat dr. laptisorul, nu mai stiu pe unde am citit....am luat cate o fiola dimineata pe stomacul gol; contine laptisor. ginseng si gingo biloba....nu stiu sigur daca asta a ajutat. Ma rog tot timpul Bunului Dumnezeu sa fie bine si nu ma despart de snuruletul pe care il am de la braul Maicii Domnului. Iti tin pumnii stransi, stransi!
Moni: Injectia cu pregnyl am facut-o duminica noaptea si ieri punctia, deocamdata ma simt binisor, sper sa nu se intampla ceva grav..
Fireyes: Cred ca am sa mananc cate 2 -3 albusuri pe zi.Multumesc de sfat.
Cristal; Ceva noutati? Asteptam ...
Sheri: Ii vii tu de hac CM-ului sunt sigura!![]()
many_bani spune:
Maria, te rog mult, poti sa dai amanunte despre laptisorul de matca, producator, gramaj, eventual pret. Si eu sunt interesata de el, insa dand o cautare pe net nu am gasit decat drajeuri si nu fiole. Multumesc mult
Bafta si un beta HCG mareeeeeeee
KoraPop spune:
Delia21 super,cred ca incurajezi multe fete care au probleme cu endometrul ( cum sunt si eu) cand spui ca ai reusit sa ramai gravida cu endometru de 6,9.Deci,orice e posibil daca DD vrea!Intreba-l te rog pe dr. tau despre injectia aceea pentru endometru,ma intereseaza tare mult!Oare e vorba de estradiol fiole?Tin pumnii stransi sa fie bine si de data asta si sa ii faci o surioara sau un fratior lui Rudy!
Maria08 superb!!!!!!!!!Bravooooo!Simt ca se lasa cu gravideala la tine!!!!Tin pumnii!
Kora
CARPE DIEM!
Sheritra spune:
Fetelor, inca nici urma de CM, dar....dar, cred ca e pe vine pt ca ma simt bleguta si am nevoie sa fiu manghaiata si rasfatata, si cum sotu nu-i acasa, copilu doarme, si la mama daca ma duc cu din astea zice ca de plictiseala si ma pune la
si la
pana-mi vine ciclu! Aasa ca m-am dus la caine, sa-mi dea din coada, dar normal ca dormea si a ridicat doar capul din cusca si cu un oftat s-a culcat la loc.
Io acu ce fac? Cum ma duc luni la doctor neciclata
?
ps: am mancat o ciocolata si ma simt mai bine.
Maria, ce-i in farmacii nu-i bun fara acordul si indicatia doctorului. Aalbumina o iei din albus crud, il bati bine cu mixerul pa na se face spuma si-l torni peste o cana de lapte caldut, nu mai simti nimic. Si nu mai mult de doua zile ca-ti creste apoi colesterolul ![]()
Betty, merci de galerie, de ce nu mai vine? Eu vreau sa vie odata
, ca p=aorma mai trebe sa-mi iau o cutie de diphe in plus!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)