FIV 213

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Catalina hehe! abia aseara am vazut ce am si cum stau .Boceam zilele trecute ca nu stiam ca voi putea sta in vreun fel fiindca nu stiam cum voi reactiona.
Va pup.

Aha....plangeai preventiv .

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Delia21 ti-a fost masurat endometrul in ziua ET-ului data trecuta?Daca nu, nu ai cum sa ai certitudinea ca bebe Rudy s-a prins pe un endometru de 6,9 mm.O fi crescut pana la ET,la fel va fi si acum,pana la ET are timp sa creasca,cu ajutor desigur.Am o intrebare:poti te rog sa imi dai amanunte despre injectia cu estrogen pe care ti-a dat-o dr. tau?Cum se numeste,cat estrogen contine etc?De ce oare nu ti-a dat sa iei astfel de injectii pana acum in loc de patchuri?Multumesc frumos.Bafta multa de tot!

toate fiv-oasele!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Maria, multa bafta la punctie azi sa vii cu vesti bune!

Betty, pune-i pe aia mici la dospit, ca se fac ei mari!

Ellanik, daca nu ai nici un simptom de hiperstimulare (vezi ca sunt descrise amanuntit pe prospect), eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji... eu ma bucur pt tine ca ai fost asa productiva

Delia, eu nu am auzit pe aici, la Romanica, sa existe astfel de plasturi...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kora,atunci prima data in dimineata transferului mi-au facut ultrasound si da era doar 6,9 pentru ca doctorul de atunci ma avertizase ca sansele mele sunt micsorate tare mult din cauza asta si chiar imi sugerase sa-i pun la gheata pe puiuti si sa revin peste 2-3 luni pentru transfer,....si tot se mirau cum de hiperstimulata fiind,producand 33 de oute,...si cu valori de 6000 ale estrogenului,...endometrul ramasese in urma(Statisticile clinicii aratau ca la grupa mea de varsta sansele ca sa raman insarcinata erau de 66%,...dar cu endometru de sub 7mm scadeau la doar 5 procente).Si,....a fost sa fie.Cand m-am transferat la noul doctor a trebuit sa iau dosarul cu toate informatiile despre fiv-urile mele de la primul doctor,si normal ca am rasfoit hartiile si eu si mi-am reamintit episodul cu endometrul.Legat de injectia de ieri,mi-au facut-o ei acolo,pe loc,...nu am avut fiola in mana deloc,....si de socata ce am fost am intrebat doar de ce nu imi da si pentru acasa,iar raspunsul a fost pentru ca se face aceasta injectie doar o data la 3-4 zile,fiind doza mare.Maine,miercuri ajung la doctor din nou,...si voi vedea daca imi da unda verde pentru progesteron sau inca nu.Iar la ultima incercare de anul trecut endometrul meu era de 8,5mm.....mi-au zis .Si asa au si notat in dosar.Aici se trec toate datele,se fac fel de fel de statistici,...Plasturii astia mi-au zis ei,doctorul plus asistenta,...ca ar fi mai eficienti ,...pe motiv ca pastilutele de estrogen care la mine au dat rezultate bune by the way,....se pot sau nu absorbi in timp ce plasturii ar fi minunati.Sunt cam ofticata,...dar sper sa-mi treaca dupa ce ma mai consult maine cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Delia bafta multa , n-am experienta cu plasturii nu-ti pot raspunde la intrebare iti scriu doar sa te incurajez !!!!pusici

Eu am inceput de o saptamana inhibarea pana pe 23 dam cu Suprefact de 6 ori pe zi la fiecare trei ore. lunea trecuta am fost la dicutzia cu doctorul meu din familia Adams, care le-a comis si de data asta. Data trecuta imi spusese ca medicul care a efectuat transferul mi-a scris in dosar ca a fost foarte greu sa faca transferul. Ca atare acum l-am intrebat daca s-a observat ceva histeroscopie iar ca rezulatat am primit:'Nu s-a observat nimic suspect dar am sa scriu in dosar ca la ET sa fie prezent un doctor care se pricepe'Adicatelea aici sunt si doctori care nu prea se pricep, norocul meu si rugi de slava la toti sfintii ca mi-a dat prin cap sa intrb un lucru care era, cerdem noi, normal.....

La fel, la afirmatia sotzului 'este a traia incercare de data aceasta avem dreptul la doi embrioni transplantati' raspunsul a fost : 'a , da , este adevarat am sa notez sa se transfere doi'!!!!iara noroc ca zis al meu ca cine stie, uitau, omiteau, aruncau, se incurcau cum fac de obicei.

Tre sa recunosc capercep fivul asta cu totul altfel decat primele doua, ii dau cu omnibionta, lactate si peste, proteine si legume, suc de fructe in fiecare seara, Suprefact, somn etc....dar asa mi-e teama ca nici de data asta nu produc vro exceptie la faza cu 'comportamentul viitor este dat de media comportamentelor trecute' deci mi-e frica iar de 1-2 ovocite, de lipsa de embrioni, de doctori aiuriti, de esec, , de lacrimi..;so i'm really down this days

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Draga Mara, eu una nu am descoperit si imi rod unghiile de vreo 2 luni juma' pana sa ajung la momentul programarii la Dracea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Oana, multa bafta, 3 sa fie pt tine ca in basme, nr norocos... nu-mi vine sa cred cand aud povestile astea SF despre medicii de acolo, zic ca i-a troznit cineva cu leuca in cap...
inhibare...suportabila si transmite-le outelor tale sa iasa ca ciupercile dupa ploaie!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Oana, mersi si sa fie cu noroc la amandoua!!!!Eu in primele zile ale lui martie ar trebui sa am rezultatul.....la cea de-a 4-a incercare pentru fratior/surioara pentru Rudy.Spune-i doctorului tau sa iti dea doza mare de stimulate,Gonal sau ce o folosi in cazul tau,...ca sa produci mai multe!

Fireeyes
Luna asta pe 25 implineste iubirea vietii mele 3 anisori,....suntem mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salut toate fivoasele, mult spor la intepat, ...si sa ne ajute Dumnezeu cu rezulate pozitive.
Va citesc cu mult interes pe fiecare in parte...
Momentan astept sa-mi vina "pofta de intepat", oricum...clipa sa apropie. Vin cu detalii la momentul potrivit.
Mult succes tuturor!

korapop. ai PM

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor . va pup

Maria sper ca ai trecut cu bine de punctie si stai linistita in patuc.

Pe mine astazi m-a durut foarte tare injectia. Cred ca s-a suparat burtica. Pana acum nu m-a durut asa tare ,insa azi ...uff, abia am suportat.

Pupicei dulci, sa rezulte ovocite bune , sa se iubeasca cu gigeii si sa asteptam teste duble !

Mergi la inceput