FIV 213

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Scuze pt ca am trimis de 3 ori dra mi-a dat eroare.Eroare mi-a dat si capul deoarece abia acum am vazut ce am scris.Pe ovarul drept toate 10 erau mai mari de 10 mm.Nu stiu ce era in capul meu.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ellanik e foarte bine totul si atata timp cat nu ai simptome de hierstimulare e ok! In ce zi de stimulare esti? Multa bafta!
Betty78 e inca devreme sa spui ca ai doar 2 buni pentru z7 de stimulare, mai e timp sa creasca!
Maria08 multa bafta maine la punctie!
Fireyes, Iana_mari

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Va rog sa-mi raspundeti si mie, referitor la prima etapa de tratament...cu diphereline..10 zile parca se tine tratamentul....de unde se cumpara, acest medicament, ce concentratie si ce cantitate e intr-o fiola ,doza/zi...si cat costa?? Intreb, pentru a fi informata, deoarece eu sunt la inceput, in faza de analize si investigatii, dar sunt la distanta (Moldova) de clinica la care vreau sa apelez - la Cluj- si m-am programat sa ma duc cu analizele exact cu o zi inainte de ziua 21 CM- zi la care ar trebui sa incep si tratamentul cu diphereline, in cazul in care analizele pe care le duc sunt bune....si as dori sa stiu cam cati bani sa am la mine in cazul in care mi se prescrie tratamentul si trebuie sa-l incep acolo... Si daca tot o sa-mi acordati putina atentie, va rog sa-mi spuneti si la ce sunt relevante analizele de -anticorpi antifosfolipidici- pentru ca la laboratorul la care am apelat pentru celelalte analize (toxoplasma etc..) nu se fac acesti anticorpi....binenteles ca voi marge in alta parte, dar doream pentru cultura mea sa stiu la ce folosesc sau ce exprima valoarea lor...!? multumesc anticipat ! A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut si eu lumea .Am inceput in forta operatiunea bebe 2,...din nou pentru a nu stiu cata oara,.....asa ca vom mai scoate vreo 3 puiuti de la congelator.ET ar trebui sa fie samtamana viitoare .Am si eu o problema,...maricica,dar nu grozav de mare,anume,....in ziua 3 de cm,endometrul era de 5mm;Bonn ,...la 4 ziel dupa,deci ziua 7,era de 7mm,deci crescu atat cat ziceau astia aci ca e minimul ca sa ai sperante de prindere,...si azi ziua 14,la o saptamana dupa ultima masuratoare ,....BOMBA:endometrul este exact 7mm;deci nu a crescut deloc,dar deloc in 7 zile,...sa mai adaug ca de data asta pentru estrogen am folosit niste,....patchuri,adica sunt asa ca niste abtibilduri de lipit pe piele,pe abdomen,...plasturi,si estrogenul ar trebui sa intre prin piele.Doctorul a sarit ca ars,...mi-a zis azi ca s=ar putea sa-mi mute transferul cu cateva zile,mi-a facut o injectie de estrogen,....si parea foarte optimist de asta,...mi-a zis ca-mi dadu doza buna,ca astea,injectile se fac doar una la 3-4 zile,...caci eu cerui si pentru acasa,....in fine,sunt cam intoarsa ca nu a crescut endometrul asta al meu deloc in 7 zile.Bine,acum eu stiu ca prima data la primul meu fiv avui endometru de 6,9.....deci nici macar acel minim 7,....si bebe Rudy s-a prins,...si nu au fost nici un fel de probleme.Poate o fi fost vorba doar de norocul incepatorului,....care la mine chiar a functionat,....deci nu mi-am pierdut toate sperantele,....dar tot ma stresez pe ideea ca nu a crescut deloc.In fine,...dumnezeu cu mila,....ce sa zic si eu,....de data asta nu o sa aprind calculatorul dupa transfer,....ca sa maresc sansele de prindere,o sa stau la orizontala pana la test. INTREBARE intrebatoare: a mai folosit careva dintre voi plasturi dintr-astea?Ati reactionat bine la ele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

nu pot dormi fetelor am si eu o intrebare cele care ati mai facut cu embrioni congelati in ce zi a ciclului va chemat la prima monitorizare va rog sami rasp e posinbil doar in a 6 zi?????asa ceva imi spunea translatorab.bafta tuturor care sunt in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

nu pot dormi fetelor am si eu o intrebare cele care ati mai facut cu embrioni congelati in ce zi a ciclului va chemat la prima monitorizare va rog sami rasp e posinbil doar in a 6 zi?????asa ceva imi spunea translatorab.bafta tuturor care sunt in focuri

Candy - acesta este raspunsul primit de la medicul meu la aceeasi intrebare

About the time , you can start the suprefact there, do the first u/s there after the next period come just to see if the endometrium is thin and the ovaries are calm (the endometrium under 5 mm), start cyclacur pills there and a week later you should come here to start checking endometrium again every two or threedays for other 5-6 days. From then , in other 5 days of utrogestan we'll transfer the blastocycts and you need to stay in bed for just 1 day"

Sper sa iti fie de folos.
"

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

denissa - diphereline este dat in prima faza pentru inhibare. Se incepe in ziua 21 a cm si se foloseste pana la sfarsitul protocolului. Pana incepi stimularea probabil o sa faci 0.5/zi iar din momentul stimularii doza se injumatateste.

Sindromul antifosfolipidic este o cauza a avorturilor spontane sau prezenta lui poate impiedica atasarea embrionului de mucoasa uterina .

Cu preturile nu te pot ajuta dar sunt sigura ca fetele iti vor da informatiile necesare.
Succes.

Mergi la inceput

Betty - indiferent de cate oua produci sunt sigura ca fratioara este pe drum.

Maria - tinem pumnii maine sa fie asa cum trebuie si ii sade bine unei viitoare mamici.

Ellanik - esti tu, ellanik, cea care plangea in urma cu cateva zile ca nu ies ouale la numaratoare ?
Ete ca vin , sa te ajute Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioanatugs ce ar trebui sa simt ca sa zic ca am simptome de hiperstimulare?Nu am decat o usoara jena in zona ovarelor dar relativ rar si ma simt un picut balonata.In rest, nimic.
Catalina hehe! abia aseara am vazut ce am si cum stau .Boceam zilele trecute ca nu stiam ca voi putea sta in vreun fel fiindca nu stiam cum voi reactiona.
Va pup.
Maria ma gandesc la tine si ma rog la Dumnezeu pt tine.Doamne ajuta!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata,

scuze ca dau buzna la subiectul FIV, eu sunt "practicanta" de Inseminari. mi-a fost recomandata dr. Dracea si am incercat sa-mi stabilesc o programare la dansa la cabinetul Gynera si cel mai devreme posibil este pe 30 APRILIE!!! vroiam sa va intreb daca exista vreo alta posibilitate de a o contacta (eventual un tel. mobil, adresa de e-mail) sau de a obtine o intalnire mai devreme(precizez ca nu vreau sa ajung la Giulesti).

de asemenea, vroiam sa intreb daca a avut cineva vreo experienta cu Dr. Pelinescu - Medlife.

Va multumesc anticipat de raspunsuri si va tin pumnii tuturor care sunteti "in focuri" cu FIV.

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput