FIV 213
Raspunsuri - Pagina 11
2bobocei spune:
Cristinici, multumesc pentru informatii. Am intrebat asistentele de la FIV de pretul unui FIV pe natural si intradevar este de 350 de euro. Din discutia cu d-na dr. Dracea a rezultat ca si in acest caz este necesara o usoara stimulare, combinata cu inhibare, pentru a controla ovulatia. Avand in vedere ca sunt sanse sa se produca mai mult de 1 folicul, nu stiu daca pretul mai este valabil si nu va fi mai mare, in functie de nr. de foliculi extrasi. Oricum o sa sun la Giuli sa ma lamuresc. Succes in continuare si sa fie FIV-ul norocos!
Ioana si eu stiu ca la al patrulea FIV reducerea este de 600 euro si nu de 800 de euro.
Tin pumnii fetelor care sunt "in focuri"!
betty78 spune:
Fetelor, am 3 vesti 2 bune si alta proasta...
Deci sa incepem cu aia proasta...dupa 7 zile de stimulare cu 4 respectiv 5 menogoane pe zi am ajuns am ajuns la fantasticul nr de 5 foliculi, unul mai mic de cat altul: 14, 13, 10X3 si un estradiol de 272 si progesteron de 0,59. Prima veste buna este ca am un endometru perfect de 8,3 mm, asta daca o avea ce sa se implanteze
. O alta veste buna este ca o sa continui tratamentul, ceea ce sincer nu speram, in urma analizelor. Deci cu Dumnezeu inainte si o sa vedem pe 12 la ultimul set de analize cum o sa mai fie.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sheritra spune:
Uh Betty prin ce emotii ai si tu de trecut! Daca nu ti-a schimbat dr schema de tratament inseamna ca se bazeaza el pe ceva. Pana la urma un singur embrion e suficient, nu
? Asa si eu la fiecare eco de ciclu natural am intre 8-12 foliculi dar la stimulare nu rup gura targului, om vedea ce-o fi si la mine. Dar pana atunci multa bafta sa creasca mari foliculii!
Poate-mi vine si mie odata cm-ul ca ma simt naspa rau!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
lauraa78 spune:
Salut!
Maria,sa ai parte de cati mai multe ovocite!O sa ma rog pt reusita ta!
Betty,eu ma voi bucura daca voi avea 5 foliculi,iar ai tai mai au timp sa creasca.
Multa bafta tuturor!

betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauraa78 Salut! Maria,sa ai parte de cati mai multe ovocite!O sa ma rog pt reusita ta! ![]() Betty,eu ma voi bucura daca voi avea 5 foliculi,iar ai tai mai au timp sa creasca. ![]() Multa bafta tuturor! ![]() ![]() |
am 5 dar sunt cu mult prea mici...doar 2 sunt buni de fapt
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Uh Betty prin ce emotii ai si tu de trecut! Daca nu ti-a schimbat dr schema de tratament inseamna ca se bazeaza el pe ceva. Pana la urma un singur embrion e suficient, nu ? Asa si eu la fiecare eco de ciclu natural am intre 8-12 foliculi dar la stimulare nu rup gura targului, om vedea ce-o fi si la mine. Dar pana atunci multa bafta sa creasca mari foliculii!Poate-mi vine si mie odata cm-ul ca ma simt naspa rau! Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Sheri si eu sunt la fel..Pe ciclu normal am min 8 si ajung si la 20, iar pe stimulare
imi vine sa plang
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor, eu ma bag la somnel acum...poate mai produc ceva intre timp
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ellanik spune:
Buna fetelor.Am venit de la echo.
Pe dreptul am 10 foliculi din care vreo 8 cu dimensiuni intre 11 si 14 cm.Pe stangul tot 10 am insa sunt vreo 8 peste 11 mm.E bine nu?Sa nu imi ziceti ca sunt predispusa la hiperstimulare ca ma impushc.Oricum dr a zis ca ii place ce vede a zis ca si enodmetrul este ok dar nu am retinut cat e.Estradiolul 2488 si Progesteronul 1,44 .
Maria iti tin pumnii.
Va pup!

Doamne,da-mi un pui sanatos!
ellanik spune:
Pe dreptul am 10 foliculi din care vreo 8 cu dimensiuni intre 11 si 14 cm.Pe stangul tot 10 am insa sunt vreo 8 peste 11 mm.E bine nu?Sa nu imi ziceti ca sunt predispusa la hiperstimulare ca ma impushc.Oricum dr a zis ca ii place ce vede a zis ca si enodmetrul este ok dar nu am retinut cat e.Estradiolul 2488 si Progesteronul 1,44 .
Maria iti tin pumnii.
Va pup!

ellanik spune:
Maria iti tin pumnii.
Va pup!