FIV 213

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Cristinici, multumesc pentru informatii. Am intrebat asistentele de la FIV de pretul unui FIV pe natural si intradevar este de 350 de euro. Din discutia cu d-na dr. Dracea a rezultat ca si in acest caz este necesara o usoara stimulare, combinata cu inhibare, pentru a controla ovulatia. Avand in vedere ca sunt sanse sa se produca mai mult de 1 folicul, nu stiu daca pretul mai este valabil si nu va fi mai mare, in functie de nr. de foliculi extrasi. Oricum o sa sun la Giuli sa ma lamuresc. Succes in continuare si sa fie FIV-ul norocos!
Ioana si eu stiu ca la al patrulea FIV reducerea este de 600 euro si nu de 800 de euro.
Tin pumnii fetelor care sunt "in focuri"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, am 3 vesti 2 bune si alta proasta...
Deci sa incepem cu aia proasta...dupa 7 zile de stimulare cu 4 respectiv 5 menogoane pe zi am ajuns am ajuns la fantasticul nr de 5 foliculi, unul mai mic de cat altul: 14, 13, 10X3 si un estradiol de 272 si progesteron de 0,59. Prima veste buna este ca am un endometru perfect de 8,3 mm, asta daca o avea ce sa se implanteze. O alta veste buna este ca o sa continui tratamentul, ceea ce sincer nu speram, in urma analizelor. Deci cu Dumnezeu inainte si o sa vedem pe 12 la ultimul set de analize cum o sa mai fie.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Uh Betty prin ce emotii ai si tu de trecut! Daca nu ti-a schimbat dr schema de tratament inseamna ca se bazeaza el pe ceva. Pana la urma un singur embrion e suficient, nu ? Asa si eu la fiecare eco de ciclu natural am intre 8-12 foliculi dar la stimulare nu rup gura targului, om vedea ce-o fi si la mine. Dar pana atunci multa bafta sa creasca mari foliculii!
Poate-mi vine si mie odata cm-ul ca ma simt naspa rau!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Salut!
Maria,sa ai parte de cati mai multe ovocite!O sa ma rog pt reusita ta!
Betty,eu ma voi bucura daca voi avea 5 foliculi,iar ai tai mai au timp sa creasca.
Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauraa78

Salut!
Maria,sa ai parte de cati mai multe ovocite!O sa ma rog pt reusita ta!
Betty,eu ma voi bucura daca voi avea 5 foliculi,iar ai tai mai au timp sa creasca.
Multa bafta tuturor!

am 5 dar sunt cu mult prea mici...doar 2 sunt buni de fapt

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Uh Betty prin ce emotii ai si tu de trecut! Daca nu ti-a schimbat dr schema de tratament inseamna ca se bazeaza el pe ceva. Pana la urma un singur embrion e suficient, nu ? Asa si eu la fiecare eco de ciclu natural am intre 8-12 foliculi dar la stimulare nu rup gura targului, om vedea ce-o fi si la mine. Dar pana atunci multa bafta sa creasca mari foliculii!
Poate-mi vine si mie odata cm-ul ca ma simt naspa rau!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Sheri si eu sunt la fel..Pe ciclu normal am min 8 si ajung si la 20, iar pe stimulare imi vine sa plang

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma bag la somnel acum...poate mai produc ceva intre timp

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna fetelor.Am venit de la echo.
Pe dreptul am 10 foliculi din care vreo 8 cu dimensiuni intre 11 si 14 cm.Pe stangul tot 10 am insa sunt vreo 8 peste 11 mm.E bine nu?Sa nu imi ziceti ca sunt predispusa la hiperstimulare ca ma impushc.Oricum dr a zis ca ii place ce vede a zis ca si enodmetrul este ok dar nu am retinut cat e.Estradiolul 2488 si Progesteronul 1,44 .
Maria iti tin pumnii.
Va pup!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Pe dreptul am 10 foliculi din care vreo 8 cu dimensiuni intre 11 si 14 cm.Pe stangul tot 10 am insa sunt vreo 8 peste 11 mm.E bine nu?Sa nu imi ziceti ca sunt predispusa la hiperstimulare ca ma impushc.Oricum dr a zis ca ii place ce vede a zis ca si enodmetrul este ok dar nu am retinut cat e.Estradiolul 2488 si Progesteronul 1,44 .
Maria iti tin pumnii.
Va pup!

Mergi la inceput

Maria iti tin pumnii.
Va pup!

Mergi la inceput