FIV 213
Raspunsuri - Pagina 10
Sheritra spune:
He-he, lume noua, ce faci Ingeras? Dar Maya? Va apucati de bb2? Felicitari si mult noroc! Unde-l faci? La Giuly?
Pt cine nu stie, inainte de a se apuca de FIV Ingeras a plecat prin Africa, a facut safari, supravietuire in savana, si ce n-a mai facut
, ca s-a intors graviduta de acolo! Mi-aduc aminte ca dupa ce am auzit de isprava ei, plecam care mai de care in concedii sa se intample minunea si la noi!
Si acu ce stai pe aici la histeroase, fa-ti bagajul si vira, poate scapi si de FIV-ul asta
.
Intreab-o pe Cristinici ea e proaspat histerata, si a inceput si tratamentul. Parca in Z21 a facut-o.
Io sunt la faza minunata de asteptat CM-ul dupa fix 7 zile de inhibare, dar bineinteles ca atunci cand il doresti se lasa asteptat. Tatanele babane si dureroase, capul greu cu migrene, o pardalnica de raceala de la sorele de sambata imi da tarcoale... Butonez si dau tarcoale si pe alte meleaguri sa vad cu ce mai bibilesc fiv-ul asta, dar nimic spectaculos.
Vad ca la americance le recomanda doctorii sa consume carne de curcan o saptamana dupa ET, asa ca am ginit si eu unul la Carefour, dar sa ma duc cu omu meu ca-i voluminos si n-am voie sa car ca suprasolicit ovarele ![]()
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
Sheri te-am prins![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Sheritra spune:
Ancuto, ce cauti pe aici? Fugi la
cu sotul, ca voi sunteti la "normali"
. Pe cand ovulatia? Poa' ne nimerim iar impreuna la odisee
.
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
Pai mai arunc cate un ochi pe aici dupa tine si dupa fete dragi mie ,eu sunt Z2 asa ca am mai ratat o luna si acum astept ca precis fac iar un scorpion
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
maria08 spune:
Fetelor, am niste emotii si o frica....
Maine l a15 voi avea punctia, Doamne Ajuta!!
Va pup!!!
Sheritra spune:
Bafta multa Maria sa fie cuibarul plin de oute mari si gigea!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Evy28 spune:
Buna fetelor
eu innebunesc de-a dreptul de durere de cap. toata ziua m-a durut nu mai pot .
pot sa iau un coldrex? sau un antinevralgic ,algocamin,aspirina,paracetamol ceva?
mi-e tare frica sa nu racesc .
bag si ceai la greu .
sunt in ziua 10 de diphelerine.
ce ziceti? nu vreau sa risc nimic
Maria08 , iti tinem pumnii . va fi bine .
faci anestezie totala ?
Sheritra spune:
Evy eu sunt z7 de inhibare si bag modafen la greu din 4 in 4 ore, prefer sa intru sanatoasa in lupta asta decat convalescenta, pana la inhibare mai e timp sa-mi iasa substantele din corp. Multa sanatate.
Maria, ce tratament de sustinere ti=a prescris dr?
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
cristinici spune:
Ingeras histero se face artunci cand zice dr. Eu de ex am facut-o in Z21 si incepusem inhibarea de 2 zile. Normal te programezi in Z1 la D-na Viorica la data care ai stabilit-o cu Mr Big.
Maria bafta multa maine si sa vii cu vesti bune.
Organismul meu nu stie de nici o inhibare nimic mi-a venit CM cu 1 zi mai repede decat ar fi normal. El de atatia ani o stie pe a lui.
cristinici
cristinici spune:
Ingeras histero se face artunci cand zice dr. Eu de ex am facut-o in Z21 si incepusem inhibarea de 2 zile. Normal te programezi in Z1 la D-na Viorica la data care ai stabilit-o cu Mr Big.
Maria bafta multa maine si sa vii cu vesti bune.
Organismul meu nu stie de nici o inhibare nimic mi-a venit CM cu 1 zi mai repede decat ar fi normal. El de atatia ani o stie pe a lui.
cristinici