Minunatele Scorpiute *65* Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, iarta-ma, cu asta trebuia sa incep.
LA MULTI ANI, ALEX!!!!!!!!!!!!!!

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Alex !
Sa cresti sanatos si voios, alaturi de frumoasa ta familie !
Petrecere super faina si tot ceea ce-ti doresti,
sa ti se implineasca !
Felicitari, Ana !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, matematicianul vostru !

Revin mai tarziu ca sunt tot pe .
Azi, o sarbatorim si noi pe Medeea, nepotica mai mare, care implineste 12 ani. Iar sambata e petrecerea copiilor.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Alexandru
sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii
Ana felicitari

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana,Nina si Dodolico...multumesc mult de urari!Sa aveti si voi parte de tot binele din lume,alaturi de cei dragi voua!

Nina...LA MULTI ANI! cu sanatate Medeei!Ii doresc o zi la superlativ din absolut toate punctele de vedre si fie ca dorintele ei sa devina realitate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani Alex si Medeea
sa cresteti mari si sanatosi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Nina,saru-mana de intrebare,Alexandru este foarte bine.Ieri si-a luato gospodareste pe cocoasa, ca aplecat dezbracat la scoala,doar cu treningul,in adidasi si o geculita subtirica pe deasupra...in conditiile in care,cum ziceam,la Timisoara ninge de rupe si e frig.Da,Luana a primit brosa de la ta-su...e mandra nevoie mare...poate Dragobetele nu ma ocoleste.Ce mai face Kiki?

Ana, Medi e acasa pt. toata saptamana ca are traheo bronsita. A iesit luni cu pletele-n vant si fara fular la gat, plus ca a baut ceva rece, dupa spusele ei. N-are leac, tropaie hormonii in ea.
Kiki este super incantata de verisoara ei cea mica, care la ea si trage mai mult, fiind cea mai mica dintre fete. Cum ii aude glasul Cristinei sau rasul, imediat se uita la ea si rade. Vrea ceva, la Kiki merge si se plange, ca stie ca ea ii da. Numai in camera Cristinei sta mititica.
Ce face Alex, iese cu prietenii, azi ?
Noi o sarbatorim pe Medi cu pizza, in familie.
Multumesc pentru urari !
Gabi, observ ca e Isabelle 100% ! Sanatate la amandoua !
Francisca, cum mai esti, azi ?
Mai ninge la voi, fetelor ?
Noi tot nu avem zapada, desi, dimineata ningea ca in basme, dar pt. prea putin timp.
Mina, ce faci, cum esti ? Cu pletele-n vant ?
Adriana, trebuie sa iau exemplu de la tine, ca m-am cam lasat pe tanjeala in privinta asta si eu.
Monica, bucurati-va din plin de toate, ca apoi sa aveti ce amintiri depana.
Mira, ce faceti, sunteti bine ?
O zi faina in continuare, fete minunate !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n
Gabi, observ ca e Isabelle 100% ! Sanatate la amandoua !

Multumim din suflet
Sa-ti traiasca nepoata.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

La multi ani, MEDI
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!
Petrecere frumoasa in familie si multe placute!

Nina, azi sunt o idee mai bine decat ieri dar deja imi este si frica sa ma bucur
Vlady este acasa, nu l-am dus azi la gradi pt. ca nu este bine
Deci azi sarabatoriti in familie ...ce frumos ... fetele frumoase
Vezi daca ramane o feliuta de pizza, nu uita sa o imparti cu noi

Ana, Adriana, Monica, va multumesc din suflet pt. urarile de sanatate

Ana, nu stiu cum este la Timisoara, dar la noi e dezastru, se circula foarte greu si ninge vad ca nu se mai opreste
Avem foarte multa zapada...asa ca...cine vrea...doar sa zica ...si imediat trimitem
Nina, parca tu ai palns ca nu ai zapada vrei sa iti trimit?

Monica, ne bucuram ca te simti bine acasa
Sedere placuta in continuare!

Adriana, eu imi fac intotdeauna timp si pt. mine

Gabi, felicitari pt. bebelina Isabelle
Multa sanatate va dorim
Ce zice Bodo de surioara? Este bucuros?

O zi minunata sa aveti!

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Alex sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii la parintii tai. Ana sa-ti traiasca feciorul cel destept!
...m-am mirat tare cand am vazut ce ti-a zis profesoara de olimpiada. Si eu cred ca cel mai important e sa fie copilul sanatos, nu-l va intreba mai tarziu nimeni cate olimpiezi a castigat. domle dar e moda acum sau ce?? Motata ta e bine?
..azi am vazut comentariile de la pozele mele. Tu esti totala!!
Gabi deci e fetita!!! sa fie sanatoasa!¨ce zice Bodo?
Nina "La multi ani" pentru Medeea. ....maine vreau sa-ti pun pachetelul.
Francesca imi pare rau ca nu te simti bine. cateodata asa se intampla dupa fizioterapie. si mama mea a patit. Vlady e racit, el de ce nu prea bine? tocmai imi zicea mama mea ce zapada mare e la Resita...cica jumatate de m. La Oravita si mai mult. Doar ca ai mei parinti nu mai stau peste iarna acolo ei sunt la Timisoara acum.

V-am pupat

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare la scorpiute,

Fetele,facusem o postare de care eram atat de mandra,a intrat in birou om important,am deschis revista presei si cand ,in final,hai sa pun postarea...ia-o de unde nu-i...
Asa ca incerc sa-mi amintesc acum cam ce va scrisesem...
Aseara am cantat lui Alex,am papalit tortulet,am facut si poze,insa nu le am,ca neica Mariusache o avut alte indeletniciri computericesti si a uitat ca eu tre' sa am pozele la cald...Nu mai conteaza,oricum l-am tzucat de i-or mers fulgii(avem o vorbulitza pe aici,Mira cred c-o stie...tzucu-i putzuca lui!,asta e vorba)ca mi-a recuperat pozele sterse de mine ieri,de pe stick,din prostia mea monumentala.Asa ca n-am insistat,dar azi voi lua masuri.O sa pun pozele facute cu mobilul pe album,ca sa vedeti si voi ce zapada e la Timisoara...

Monica,multumesc de urari si sa aveti si voi parte numai de bine!

Ninocika,copilasii astia de urla hormonii in ei,ne baga la nebuni cu zile...ca si Alex ca si Medi...zici ca-s tusea si junghiu'!Crezi ca al meu face altfel?!De ce crezi ca in ajun de ziua lui a luato gospodareste in freza?Ca a plecat aproape dezbracat la scoala,flu-flu...la el era primavara,in conditiile in care afara ningea si erau temperaturi sub zero.
Ce frumoasa prietenie intre Kiki si verisoara mica.Cred ca fiind oarecum ele doua mai apropiate de varsta,ma gandesc aici la diferenta intre micuta si Patri si Medi,se inteleg altfel si zic eu ca Cristina are rabdare cu ea.Bravo lor!
Alex se va serba abia sambata cu baietii,va merge la o pizza,din cate mi-a zis cred ca la Mall.I-am dat 150 lei,daca nu-i ajung...sa scoata din rezerva lui nationala.La scoala a servit colegii si profii de ieri cu ciocolata Bounty.

Dodolicoooo...Isabelle?uau,ce frumos!Sa fie sanatoasa!Ce zice Bogdi de numele asta?Ii place?Pe una din surorile mele o cheama Isabella...

Francisca,cum iti mai este azi?Sa ai sanatate la maxim!

Mira,multumesc mult de urari!Sa aveti si voi parte de tot binele din lume!Nu stiu,sincer,ce e la moda sau cum e la moda,insa e un mare rahat cu concursurile astea,mai ales,asa cim zici tu...cine va tine cont de asa ceva vreodata?!Motzata e in parametre,era fericita dimineata ca saptamana viitoare va merge cu autocarul la teatru de papusi.Ma bucur ca te-ai amuzat comentariile mele....Voi sunteti in regula?

Fetele dragele,va tzuc cu drag si va doresc o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput