Minunatele Scorpiute *65* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 19
Anina_n spune:
, fete dragi !
Esme, si eu mai vreau niste timp, daca se poate ! ![]()
Nu apuc sa vad pozele, acum, poate mai tarziu de la mama de acasa sau maine, de la serviciu.
Ma bucur ca sunteti bine, sanatoase si minunea mica e la fel de cuminte cum o stim ! ![]()
Multumesc pentru votul de la "Clipe de viata" ! 
Mina, o zi usoara in continuare ! Ma bucur ca ne-am inteles ! 
Adriana, lasa nervii ca strica la frumusete !
Hai, desarta tot aici, sa scapi de ei. ![]()
Ana, inca un pic si ai scapat si tu de agitatia asta de inceput de martie. Am citit la "Impreuna, Timisoara", care-s problemele...de la mansarda.
Relax, ca tie iti faci rau ! 
Pe altii nu-i afecteaza deloc, iar tu te straduiesti sa faci sa fie ok totul si tot tu esti prinsa la mijloc. Uf !!!
Francisca, ce bine ca vei avea un weekend prelungit, sa te recuperezi ! Ai grija de tine ! 
Sigur va fi soare, maine, in sufletul tau si atunci asa iti va fi si anul !

Monica, ce faceti, sunteti bine ? V-ati revenit dupa schimbarea de fus orar ?
Gabi, multumim de horoscop ! 
Ce mai zice Bodo ? Ce face Isabelle ?
O zi faina, in continuare, fete minunate si sa ne "revedem" cu bine, maine ! 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
fetelor
am ajuns cu bine, incercam sa ne acomodam si de luni sa speram ca incepem gradi si scoala
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
Monica ma bucur ca ati ajuns cu bine si un an scolar cat mai bun![]()
Esme 

Nina,Ana,Adriana,Mira.... 

Astrele spun:
Ai mare nevoie de siguranta si stabilitate emotionala. Din cauza ultimelor tensiuni aparute in viata de cuplu iti pui tot felul de intrebari referitoare la viitor.
Ceri sa fii respectata, dar pentru asta nu trebuie sa devii agresiva. Discuta cu iubitul si rezolvati-va problemele pe cale amiabila.
Va ofer cu drag
si 
Noi suntem acasa cumintei pentru macar inca 2 saptamani sper![]()

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
Dragelor,va tzuc
asa cum am facut toata saptamana asta,pe fuga mare si va raspund scurtut,ca nu stiu daca am vreme week endul asta,dar o sa-mi fac...In fine!![]()
Nina...ai uitat ca-s revolutionara,neicusorule?
Si eu ca-n piesele lui nenea Caragiale...Cum sa fac altfel decat sa iasa totul perfect,Nina draga,ai uitat ca-s scorpion?!
Nu-i bai,saru-mana de sprijin,ca trece....deja a trecut,azi mai un hop la serbarea Luanei si gata...sa traga cu pusca dupa mine si nu ma mai prind la asa ceva...![]()
Esme...ti-am admirat minunatia mica si scumpa de copiluta cuminte...dulce foc!
May,eu nu inteleg:si tu si sotul tau aveti ochii caprui,da?Pe cine mosteneste Lorelley cu ochisorii aia asa minunat de albastrii?
Ca eu m-am topit toata la albastru ala frumos????
![]()
Dodolica draga...pupacim stangaciul si pe mamica lui!
Monica,bine ati revenit "acasa" in Brazilia...si spor la aranjat planurile de viitor!
Francisca,multumesc frumos
...te pup
si eu si sa ai parte numai de bine...da,suntem ok trupeste,eu stau mai prost cu mansarda,dar imi revin repejor...![]()
Mina...facem clubul fugitivelor?!
Spor mult in tot ce faci!
Dragutelor...cam atat.La 11 e serbare,asa ca va pup
si ma pregatesc sa o tirez!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
mina spune:
Salutare!
Ana, nu mai pune si tu intrebari legate de mostenire...n-ai vazut io ce copil blond am, si ce sot brunet??? Lasa ca va dau io azi poze actualizate sa vedeti ce discrepanta :)
Nina 
Dodo, multumim pt horoscop.
Monica, bine ati ajuns ! si spor la acomodare.
Francisca, sanatate!
Vream sa va povestesc perlele vizigotului, dupa aia mi-am dat seama de minunile internetului asa ca luati de cetiti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124028&whichpage=3
Eu astept cu mare nerabdare we, vin socrii ceea ce inseamna ca se linisteste nitel vizigotu, ca-i era dor de ei, si sper sa ies in oras cu soacra=mea ca fetele de ziua doamnelor ... ne facem de cap....daca nu cumva are succes sotu care a propus o claca de facut mucenici. Dar la cat is io de tare, le fac p-amandoo, corect.
Diseara voiam sa duc si copilu la karate, dar daca vin al'de ma=-sa mare, sper sa scap.
Va pup, sa aveti o zi cu soare mult!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
mina, ma intereseaza si pe mine karatele.cand l-ai dat?a vrut?povesteste-mi un pic.
duminica fac si eu mucenicii.mi-am pregatit o oala mareeeeeeeeeee.sa ma satur
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&
varsta lui razvan
mina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie mina, ma intereseaza si pe mine karatele.cand l-ai dat?a vrut?povesteste-mi un pic. duminica fac si eu mucenicii.mi-am pregatit o oala mareeeeeeeeeee.sa ma satur ![]() adriana& razvan-mihai 01.11.2004&![]() varsta lui razvan |
Pai e normal mai sa-mi faca gravida mie pofte? :D Am o mare suferinta, ca la mama acasa eu de astia in oala mancam, dar la sotz se papa de aia uscati si normal ca nu ma mobilizez sa fac de amandoi. Iar facut in oala nu vreau cumparati, ci facuti facuti, ca asa sunt buni. (am si mofturi).
Cu karatele: pe noi ne-a luat de guler o prietena de familie care are un baiet de 10 ani croit pe acelasi calapod cu al meu (nalt si slab). EI, dat fiind ca era pretenu Calin acolo, evident ca vizitotu a acceptat. Altfel nu stiu ce succes aveam...pacat ca in primavara asta s-a tot mucit si nu ne-am tinut de treaba...dar sper sa intram in ritm.....
Hai ca povestesc mai multe cand mai am timp.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
aldaesme spune:
Salutare,
Ana, scumpa are ochi superbi albastri si inc ami-e firca ca o se i se schimbe culoarea...insa eu nu am ochi caprui din aia adevarati...eu am ochi verzi cuc eva caprui prin ei...ochi de aia spalaciti care se schimba cu lumina. De curand am citit ca pana nu demult se credea ca o singura gena e responsabila pentru culoarea ochilor insa acum se stie ca sunt mai mutle gene ceea ce face ca nu doar parintii sa fie responsabili pentur culoare ochilor copilului (clar stiam asta de maidemult...acu' doar citeam un articol stiintific). Asa...tata are ochi albastri, mama lui avea la fel, bunica pe linie paterna a lui Cristi tot ochi albastri...cred ca e doar o combinatie fericita de gene
.
V-am spus ca mi-e dor de Elena? Daca nu va spun acum..stiu, stiu ca mai exista si messenger da nu prea am timp nici de ala...
Ok, va pup din nou pe toate cu mare drag si doua speciale pentru burtica lui Gabi si burtica de Adriana ![]()
esme
monica-elizabet spune:
fetelor si multumesc de reprimire
si eu abia astept mucenicii
am luat de-acasa din cei muntenesti si am sa prepar si moldovenesti...
sa aveti o zi minunata deja a inceut we
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
miraklucker spune:
Mina..........ma rad de ma prapadesc de una singura. E total vizigotul tau. Sa ne mai povestesti si noua din "vorbele" lui intelepte.
Esme, haha, si eu stiu cum e cu timpul asta. Da, si eu ma plangeam la Elena ca mi-e dor de tine.
, dar mi-a pun in vedere ca nu ai timp de mess
. Sa stii ca eu am salvata adresa ta cu poze, si ma mai uit din cand in cand la ele.
Monica bine ati ajuns inapoi.
Ana esti mai bine?? hai ca vine weekendul.
Francisca multa sanatate. Vlady ce mai zice?
....nu stiu ce am mai vrut sa spun. Noi suntem bine. Maine plecam la socrii. Duminica ne intoarcem mai devreme. Cateva romance din-prejur au organizat o petrecere de 8 Martie, pe care nu vreau sa o ratez
.
Va doresc un weekend minunat
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder