Minunatele Scorpiute *65* Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 11
nastasie spune:
fetelor, mi-am fcut testul si cred ca sunt insarcinata.a doua linie este rozalie.am sa repet testul diseara.problema e ca am luat 2 plicuri de aulin pt o nenoricita de masea, in 2 zile diferite si distantate ca timp.am citit pe net si scrie ca se cere parerea medicului.oara sa afecteze intr-un fel?help.tinti-mi pumnii sa iasa si al doilea cu 2 linii.nu mai stiu la razvan dar stiu ca parca a doua linie nu era chiar rosie ca prima, era ceva mai rozalie.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Ohohoooooo .....astea da vesti frumoase si bune...Adriana draga !!!!Sa fie intrun ceas bun si sa va dea Dumnezeu o surioara la pilotist!Cat despre aulinul ala,te sfatui cu medicul,dar eu una nu cred ca e vreun bai.Te pup si abia astept sa ne confirmi ca e cu ochisori!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
nastasie spune:
saru mana, ana.astept sa mai fac un test dimineata sa vedem cum iese.problema e ca abia pe 26 ar trebui sa-mi vina.deci eu am facut testul mai devreme.eu zic ca daca e sa fie cu ochisori s-ar fi prins pe la inceputul lui februarie.deci o sa fie tot scorpion sau scorpioanca
.sper numai sa fie bun testul
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
miraklucker spune:
Felicitariiii!!!!!!!! Adriana, da-le incolo de plicuri de aulin. Nu e nici un bai. Bucura-te esti graviduta de inca un mic/mica scorpion!!
.
v-am pupat. Va doresc o saptamana minunata!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
nastasie spune:
tocmai am facut al doilea test cu urina de dimineata si tot 2 liniute.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
o zi frumoasa is numai bine.
Astrele spun:
Simti, astazi, ca vrei sa cuceresti lumea. Este in regula sa-ti faci sperante, insa numai efortul sustinut iti va garanta reusita.
Spre dupa-amiza, fie ca esti la birou sau in afara acestuia, se pare ca esti asaltata de barfe din toate partile si nu stii cum sa stai departe. Fa conversatie, dar nu te implica prea mult!
Prezinti optimism in tot ceea ce faci si incerci sa te implici in cat mai multe lucruri pentru a capata experienta.
Aceasta seara te surprinde intr-o tinuta eleganta. Se intrevede, o iesire la o piesa de teatru sau opera, sau poate participi la un eveniment organizat de compania la care lucrezi.
Nina cum a fost petrecrea??
Monica 
Adriana
felicitari
Ana o saptamana frumoasa si numai bine![]()
bodo e la gradi

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ana68 spune:
'Neata...
Incep ziua de luni cu vesti minunate
...asa ca Adriana draga,sa fie intrun ceas bun si sa ingrosam randurile scorpionilor cu ajutorul tau
...felicitari si sarcina usoara!
La noi noutatile ar fi ca Marius m-a cadorisit ieri cu un laptop mititel![]()
...si-s bucuroasa ca in sfarsit am si eu de unde intra pe net in week end,deci era patriarhatului la computer a cazut,am castigat batalia.
Suntem bine...La Timisoara,chit ca e soare,e un frig de crapa pietrele.Dimineata era -12 grade.Zapada e la locul ei,bine ca nu-i polei pe sosele.
Sa aveti o saptamana cu realizari si o zi cat mai buna!Pusi
la toate!
Album pi casa
nastasie spune:
ana, bv, felicitari pentru laptop.sa-l stapanesti sanatoasa.
inca sunt asa coplesita,nu-mi vine sa cred.ma asteptam sa reactionez altfel, avand in vedere ca e al doilea.suntem toti fericiti, toata lumea numai despre asta vorbeste si se vorbeste foarte mult despre dorinta de a fi fata, desi ionut este iarasi convins ca e baiat.eu caut numai nume de fete
.sanatos sa fie dar sa fie fata![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Hehehehehehehe...
Adriana,lasa emotiile si baga ganduri pozitive...plus ca trebuie sa te gandesti deja la ce doctor mergi,cu cine nasti,cati bani sa pui deoparte...hai ca sti deja...
In plus,cum spui tu "sanatos sa fie,dar sa fie fata"(asta m-a distrat la culme)
,tot asa si Ionut poate spune :"orice sa fie,numai sa faca armata!"![]()
![]()
![]()
Cu Razvi ai vorbit ceva de trebsoara asta?El ce spune?![]()
Pupici!

Album pi casa
Anina_n spune:
, fete minunate ! ![]()
Adriana, FELICITARI !!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa fie asa cum iti doresti, un bb sanatos si fata ! ![]()
Iuhu, ce veste faina, ce fain ne incepem saptamana !
Si va fi scorpioanca 100% ! 
Ana, nu am pozele pe webshots, inca, dar azi-maine, le voi pune. Oricum, va dau de stire.
A fost o petrecere asa cum si-a dorit Medeea, poate cu mai putin dans, fata de anul trecut. Baietii....nu aveau chef de dans, iar fetele fara ei....nu puteau dansa, se pare. ![]()
Felicitari pentru laptop !
Si eu vreau ! ![]()
Asta inseamna ca te vom vedea mai des pe aici, adica si in weekend si poate si serile. ![]()
Sa-l stapanesti sanatoasa ! 
Gabi, cum sunteti, cum e Bodo, ce zice de fetita-surioara ?
Monica, ce faceti, sunteti bine ? Saptamana aceasta si va luati zborul spre latino-americani, nu ? Prindeti martisorul ?
O saptamana de vis, va doresc ! Sa va distrati la maxim ! Sa aveti bagajul incarcat cu amintiri de neuitat ! ![]()
Mina, voi, cum sunteti ? Te-ai relaxat in weekend ?
Mira, voi ce ati facut ? Ati fost la ski ?
La noi a iesit Cristi cu Patri si Cristina, duminica, la sanius si au venit fetitele tare incantate de aventura lor cu Cristi. ![]()
Noi, am ramas acasa cu mamicutzele si 2 prietene de familie ale mamei.
Francisca, ce faci, cum mai esti ? Sper ca mai bine ! 
Am mai auzit si eu, de dureri puternice de la fizioterapie. Scorpionul mic, ce face ? Se bucura de zapada ? ![]()
O saptamana excelenta, va doresc, fetelor !

Edit: mi-am corectat greselile, ca scriind in graba le fac si io. ![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn