FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Si despre frica...nu am banuit niciodata ca as avea curajul si puterea pe care le-am avut dupa primele doua nereusite...cu gandul la bebelul pe care refuzam sa cred ca nu o sa-l am, am gasit putere sa merg mai departe.
Acum e greu, e devreme dar te rog cauta in tine putere...citeste formul de la inceputuri, de cand aceste fete minunate care au inceput topicul au luptat si si-au indeplinit visul de a avea bebelul dorit...e nedrept ca noi trebuie sa suferim atat ca sa avem ceva ce altele arunca...dar gandeste-te ca in spatele tuturor povestilor de succes de pe acest forum exista inimile unor femei care nu au renuntat, indiferent cat de greu a fost drumul.

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

am uitat sa spun mie mia dat doar un gel de dat pe burtica DIVIGEL pt endometru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbeld spune:

Dado ,imi pare sincer rau,trebuie sa mergi mai departe.Unde ai facut stimularea?

Dent ,sa te bucuri de baieteii tai si sa speram ca vei fi mamai pt a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

m_i_s_s_y , dent va multumesc din suflet pentru raspunsuri !

m_i_s_s_y - am tresarit cand am citit ca tie ti-au dat banii inapoi dupa fiv (o parte din ei). eu am incercat fiv la debrecen la dr Tandor (tot clinica kaali), deci probabil acelasi sistem. A sunat azi sotul meu acolo si a vorbit cu doctorul care i-a spus sa continui cu utrogestanul si cu bromcriptinul (am prolactina marita) insa a zis ca ar vrea sa discutam fata in fata despre nereusita oricand dupa primul ciclu. Noi am platit la punctie 210 000 ft. Ce sa iti spun... daca ne-ar da o parte din bani inapoi poate ne-am mai permite sa incercam o data. Insa mi-e tare frica sa nu se repete acelasi lucru din nou. Adica, ma gandesc ca daca nu s-au fecundat, a fost dintr-un defect al lor.. si ca asta inseamna ca nu se vor fecunda nici data viitoare...

CANDY1902 imi pare rau ca a trebuit sa treci prin ce ai trecut. Sunt constienta de faptul ca sunt lucruri mult mai grave decat prin ce trec eu acum.. dar crede-ma ca nu pot sa nu sufar...

porumbeld la debrecen la dr tandor

Of.. scriu si plang si tot asa. Mi se rupe sufletul.... va multumesc din suflet ca mi-ati dat un pic de curaj !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Citat:
citat din mesajul lui porumbeld

Olguta, mabucur pentru tine,uraaaaaaaaa,sa dea DD sa fie totul bine.Sotul tau cum se prezinta,el are probleme?

Laura Garner,felicitari

Dent,multumesc pt raspuns,nu am facut testul dar urmeaza,am niste emotii

Hello!!! Barbatelul meu are baietei sanatosi, multi si mobili:)) Eu sint cu probleme:)) Dar asta e, bine ca exista o solutie: FIV si dragul nostru DR. Z:)))
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Olgutza , ma bucur tare mult pt tine ca esti multumita cu productia ta . Daca o sa stii ziua ET-lui sa i-mi spui poate ne vedem.Pina atunci i-ti tinem pumnii !! Doamne ajuta !!!!!
Hai OLGUZA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

La Szeged nu am platit nimic din momentul in care am inceput stimularea.Dr a zis ca se plateste dupa. Am facut punctia, au facut ICSI si pt ca nu s-au fertilizat, la urmatoarea intalnire, dupa nereusita, am platit contravaloarea a 150 de euro.Asta era in iunie 2008.
Mie nu mi-a spus dr niciun motiv pt care nu s-au fertilizat. Mi-a spus doar ca nu e o regula ca daca nu s-au fertilizat odata, sa nu se mai fertilizeze. A avut dreptate. pana la urma a mers, s-au fertilizat toti fara sa fi facut ceva in plus.
De asta spun..plangi..tipa...injura...fa ce vrei ca ai tot dreptul dar dup-aia incearca sa te ridici. Merita!

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Of of mai mai......aveti capitl nou AICI!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput