FIV in Ungaria 51
Raspunsuri - Pagina 20
m_i_s_s_y spune:
Laura, Olguta - felicitari fetele! E de bine, va zic eu!
Porumbeld - tin pumnii stransi!
Multumesc fetelor pentru gandurile bune! Nu va lasati ca va asteapta bebicii pe fiecare!!
s 14
dent spune:
PORUMBELD,la mine sunt ambele trompe obstruate.Le-am avut legate la a doua cezariana,apoi dupa 10 ani le-am dezlegat dar fara succes.Eu am doi baieti din prima casatorie.In decembrie am facut un fiv,dar nu a nidat embrionul din cauza unui polip in uter.In data de 5 luna asta am operat polipul.Fiv e singura sansa,zic medicii.
Dado spune:
Nici nu stiu cum sa incep.. doar ca pentru mine totul s-a terminat inainte de a incepe. Nu s-a fecundat nici unul ! Nu am avut pate nici macar de cele 2 saptamani de asteptare... 

Acum incercam sa ne punem pe picioare sa vedem ce vom face mai departe !
Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine !
Va pup si va doresc multa multa bafta !
PS Laura Garner iti tin pumnii !
m_i_s_s_y spune:
Dado, draga mea stiu din proprie experienta cat de socant poate fi sa ti se spuna ca nu s-au fertilizat niciunul...eu am avut 9 ovocite si nu s-au fertilizat. Important este sa intelegi ca asta nu inseamna ca la urmatoarea incercare nu se vor fertiliza. La noi s-au fertilizat toti pana la urma...si acum sunt cu bebel la purtator. Te rog sa nu-ti pierzi speranta si nu cumva sa renunti!!!Trebuie sa continui! mergi mai departe si nu te lasa pentru ca ti-am spus - nu e relevant pentru urmatoarele incercari!! Noi daca am fi renuntat as fi pierdut sansa sa am un bebel.
Fruntea sus si mergi inainte...hai..cand o sa ai bebelu tau o sa fii fericita ca nu ai renuntat!

s 14
Dado spune:
Iti multumesc pentru raspuns... dar... mi-e frica sa mai incerc o data si sa ajung pana aici si sa constat ca nu se fertilizeaza... e prea greu... si in plus e partea financiara...
Poate ca ar fi mai sigur sa incercam IAD... Ma chinui sa gasesc o alta modalitate de a ne atinge scopul... si un alt fiv parca e prea departe si prea dureros....
dent spune:
DADO,imi pare foarte rau pt tine!Nu stiu ce as putea sa-ti spun ca sa te ajute,pt ca socul si durerea sunt prea mari.Te inteleg si in privinta financiara,sunt multi care fac sacrificii...Increde-te in Dumnezeu ca se va ivi o portita sa iesi din impas,si pana la urma iti vei tine pruncu-n brate!Te pup si iti doresc sa te reculegi cit mai repede!
m_i_s_s_y spune:
Dado eu am facut FIV la Szeged la dr. Zadori. Cand nu s-au fetilizat ovocitele nu am platit decat aprox 150 euro, nu am platit costul total al procedurii.
Stiu ca e extrem de costisitor, tratamentul e scump, iar procedura in sine e nasoala rau..dar trebuie sa lupti.
Nu am retinut unde ai facut tu FIV dar repet: la Zadori la Szeged nu am platit decat 150 Euro. Am aflat doar cand am mers la dr ca sa discutam dupa nereusita.
Te pup cu drag
s 14
CANDY1902 spune:
DADO off ce rau imi pare nu stiu daca ai citit povestea mea dar eu am pierdut o sarcina la 6 luni si 2 sapt a fost dramatic credema nu am reusit nici in dec dar sunt hotarita sa merg pina voi reusi nu ma las nici tu sa nu faci asa ceva e pacat pina exista o sansa trebuie sa incercam 
si te inbratisez.eu am fost azi mia facut eco voi merge si luni sper sa fie bine.MISSY ma bucur pt tine si pt toate care reusesc sasi implineasca visul va pup si sper sa va calc pe urme