FIV in Ungaria 51
Raspunsuri - Pagina 14
dent spune:
IRINAFLOREA,nu dispera si asculta sfatul lui Andicu,fa-ti betahcg-ul. Eu la prima sarcina am sangerat pana la aproape 4 luni,2-3 zile nu,2-3 zile da,exact ca si la ciclu.Am tinut toata sarcina cu tratament,s-a nascut prematur,dar acum are 15 ani si e sanatos tun.
Imi pare rau pt simptomele tale,eu iti tin pumnii sa treci pe l
istuta de gravide.
DADO,nu te juca cu lichidele si bea apa multa...,eu nu i-am inteles bine rolul si am avut urmari.DD ajuta la punctie!!!
BoboMom spune:
Dado, multa bafta in continuare! Eu sunt bine. In seara asta facem Ovitrelle'ul si joi la 10 avem punctia. Ieri aveam 7 foliculi dezvoltati bine si cativa mai mici (ceea ce e bine pentru un ovar), iar endometrul era de 9 mm. Mie mi s-a parut cam micut, dar Kovacs a zis ca e f bine, asa ca merg pe mana lui! Ma simt foarte bine. Ma doare putin ovarul, dar nu rau. O sa va tin la curent.
Irina, sa dea Domnul sa fie bine! Nu renunta!
Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere!
Laura
Liana30 spune:
intram si noi asa pe fuga sa va pupam si sa va spunem ca suntem binee..binee..
miha3 si eu am patit-o cu durerile de cap dupa stimularea cu gonal doze ff mari..dar durerile erau de la tens mare..o sa treaca...io nu am mai vrut stimulari cu gonal ca pe el am dat vina...aaa si inca ceva nu e lege ca daca te doare capu nu reusesti..pe mine m-a durut capu si cand am reusit..si tot de la tens..fff mareee..si inca mai am dureri groaznice..te puppp si sii vb mea capuu sus si tot inainteeeeee..
Laura,Dado va tinem pumnii stransii..stransiii..
va pup pe toateeee nu va enumar ca nu am timp..
ne mai auzim 

luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
mihaele spune:
Laura,Dodo Doamne ajuta sa veniti cu beta mareeeee
Liana ma bucur ac sunteti bine tu si bebita ta 
Fetelor stiti cumva in Ungaria se gaseste Proginova????????
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
olgutza0905 spune:
Hello!!!!
De ieri am inceput si eu tratamentul...cu merional, gonal f si suprefact. Asa ca...incep emotiile. Stiti cumva ce efecte au? Deocamdata ma doare capul. Bafta si la celelalte fete. Va pup
atelocin74 spune:
Buna fetelor ,
astazi am vorbit cu Dr.Zadori si va transmite sa stati linistite ca va lipsi doar 2-3 zile luna viitoare dar inca nu stie sigur.
Ilinca ,Decapeptylul se face in burtica sub cutanat si nu trebuie sa schimbi nici acul iar in cazul in care va trebui sa faci doar o jumatate cealalta jumatate o pui la frigider si o faci ziua urmatoare ( ochiometric).
Felix , tu chiar nu ne mai zici nimuc ??![]()
Ralucaaaa , Caraaaa voi unde sinteti maica ???
TUTUROR.
Dado spune:
CANDY1902 Poate ne vedem daca va fi vineri embriotransferul. Desi dr Tandor spunea ca cel mai probabil va fi luni... m tot intreb de ce ! Iti urez mult mult succes ! 
irinaflorea Nu iti mai raspund in legatura nu nidarea ca ti-au raspuns fetele. Totusi nu dispera pana nu iti faci testul de sange.. Nu mai e mult pana joi... Vei vedea ca va fi bine ! 
ilinca_dim Eu am cumparat Decapeptyl-ul gata pus in sernga si cu ac atasat gata. A fost foarte comod asa. Injectiile mi le-am facut subcutanat.
RETAM, andicu, luck
dent Liana30 mihaele multumesc de urari ! 

KLU1973 Multumesc pentru sfaturi. Sper sa nu fac hiperstimulare. Simptome nu am deloc. Oricum v-am urmat sfatul de la inceput si am baut in fiecare zi cate 2 litri de apa. Sper sa nu fie nici o problema. Oricum mi-e tare frica de ziua de maine !
Laura Garner Ma bucur tare mult ca esti bine ! O sa iti tin pumnii joi ! Sper sa ai recolta bogata ! Neaparat sa ne scrii ce ai facut ! Succes !
olgutza0905 Succes !
CANDY1902 spune:
DADO iti spun eu de ce tia spus medicu ca faci ET doar luni spera sa mergeti la blastocist e de bine ma bucur eu merg vineri si poate si luni cine stie cind ma va chema fac doar monitorizari deocamdata sper ca bb mei sa treaca cu brio de decongelare am emotii mari va doresc tuturor succes sa auzim doar beta h c geuri mariiiiii 

alsima spune:
Buna seara, fete dragi...
Mi-am luat inima in dinti si am sunat azi la Zadori. A fost foarte dragutz, mi-a zis ca si-a adus aminte de mailul meu si ca daca totul e ok , ne putem intalni sambata! (sa-i scriu totusi joi un mai sa fim siguri)
Doamne, m-au apucat niste emotii de nu mai pot...
Va rog sa-mi spuneti, cele care ati mai fost, cum este PRIMA VIZITA la ZADORI???
Ce trebuie sa am la mine in afara de analizele de aici si bani???
Cam cati bani sa iau?
Am sa descarc si harta, sper sa ma descurc...
Va doresc din tot sufletul mult succes in incercarile voastre si anul acesta sa fim toate burtici!!!

alsima spune:
Tot eu va stresez din nou...
Am descarcat harta, nu intzeleg nimik, GPS-ul nostru s-a stricat acum 2 luni, am cam intrat in panica!!! Cum gasesc eu oare clinica? Noi nu vb ungureste niciunul...
Nu mai merge nimeni sambata la Szeget???
Ajutooooooor!!!