FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ceau fete dragi nu am mai scris de cateva zile dar acum am ciclu si vineri merg la debrecen DADO poate ne vedem eu sunt la BOTNAR voi face cu congelati doamne ajuta sper sa avem noroc nu stiu poate sami spuna cineva daca a luat ceva tratament pina in ziua 6 [PRIMA ZI DE MONITORIZARE LA ET CU EMBRIONI CONGELATI}sunt nedumerita mie mia dat doar vitaminele{magne b6,materna,rutascorbin,vit e}nu e putin poate puteti sami rasp pliz daca merge cineva vineri la debrecen putem merge impreuna eu merg singura imi va fi urit.va pup si succes IRINA sper sa nu fie de rau iti tin pumni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Dado...in a 11-a zi de la ET, ....si mi-a scazut temperatura de la 37,1 la 36,9...poate ca nu pare mult...dar cine stie? Ca nu e 37...si ce e aia nidare?nu stiu ce sa zic...intre timp ma doare burta de-mi vine sa urlu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Dado
super rezultat !!!
Bafta miercuri la punctie si te asteptam cu vesti bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna dimineatza fetelor!
I-am scris si eu de o saptamana lui Zadori cu rezultatele de la cea de a doua spermograma, duminica i-am scris din nou si tot nici un raspuns...
Oare sa sun la clinica pt o programare sau sa mai astept raspunsul lui????
Aveti nr dr Zadori? Nr clinicii? Fetele de la receptie vb engleza???
Va rog mult sa-mi raspndeti, stau ca pe jar....cred ca dureaza cateva luni si pana la programare....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

BUNA ZIUA TUTUROR

Am o mare rugaminte cum as putea cumpara din Ungaria 4 cutii cu merional si la ce pret.

Va multumesc si succes tuturor fetelor.
Cu drag gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care au facut fiv: Decapeptylul se face intramuscular? Dupa cum arata seringa asa pare, voi cum stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Ilinca nu de face intramuscular cel putin asa am vazut eu se face subcutanat in butica. Spor la injectii si bafta.
Dragele mele va doresc tot binele din lume si cat mai repede cu putinta sa se indeplineasca la fiecare in parte visul mult dorit.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

IRINA DACA S-A TRANSFORMAT IN SANGE NU E PREA BINE DAR IN LEGATURA CU TEMPERATURA ,EU AVEAM SI 38,3 SI LA 11 ZILE MI-A VENIT CM IAR NIDAREA INSEAMNA CA POATE SAU PRINS EMBRIONII SI ATUNCI POTI AVEA O MICA SANGERARE.....ALSIMA PRIN MAIL SE RASPUNDE GREU INTRA PE PRIMA PAGINA SI AI SA GASESTI TOATE NR DE TELEFON IAR DACA ESTI DIN ARAD ACOLO SIGUR AI SA GASESTI PE CINEVA CARE STIE SA VORBEASCA UNGURESTE SI IN 5 MINUTE TE PROGRAMEZI EU ASA AM FACUT ....CANDY DOAR VITAMINE SE DAU INAINTE DE EMBRIOTRANSFER SI AI GRIJA SA NU CONDUCI CAND VII ASTA DACA MERGI CU MASINA AR FI BINE SA STAI MACAR O ZI IN PAT ....DADO SUCCES!....ILINCA SEPOATE FACE SI IN BURTICA IA-TI ACE SUBTIRI E MAI USOR VA PUP PE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata.

Dado, stai foarte bine! tin pumnii pt punctie si ET!!

Irinaflorea, cel mai bine e sa faci beta hcg-ul, asa te convingi. Dar au fost si fete care au reusit, desi credeau ca le-a venit CM. Nidare inseamna momentul in care embrionii se prind de peretele uterului si se fixeaza acolo. Fii optimista!
Ilinca_dim, Decapeptylul se face tot in burtica, doar sa schimbi acul de la siringa cu unul scurt.
Alsima, cel mai bine e sa suni. Pe de o parte, fetele vorbeau ca dr Zadori a zis ca lipseste cateva zile in perioada asta, parca, si poate de-aia nu ti-a raspuns la mail. Pe de alta parte, poate fi foarte aglomerat si sa n-aiba timp sa raspunda asa repede. Fetele de la receptie vorbesc putin engleza, te poti intelege cu ele cat sa ti-l dea pe Zadori la tel sau sa-ti spuna cand sa revii. Nr de la clinica s-a mai scris si cateva pagini in urma si este postat si pe prima pagina la primele 2 linkuri. Bafta multa!!

Fetelor, va doresc mult noroc, sunt alaturi de voi!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Irinaflorea, sunt alaturi de tine

Dado, foarte bun rezultat !!!
Ai mare grija la hiperstimulare, foliculii mai putin dezvoltati nu o sa ti-i poata scoate asa ca bea multe lichide si in caz ca te simti umflata si cu dureri in ovare nu sta asa spune-i dr.
Eu la FIV2 am facut un pic de hiperstimulare si nu a fost tocmai placut sa stau in jur de o ora jumatate cu o perfuzie in mana...dar a trecut.Oricum, nu am plecat din Szeged pana nu am avut siguranta ca nu mai am urma de lichid in ovare. Am casunat pe Zadori sa-mi faca ecorafie inainte sa plec spre casa si sa ma asigure ca nu o sa am probleme... stiam de la prima sarcina pierduta ca doctorii minunati de la noi ma trimiteau in Ungaria sa-mi rezolv problemele cand le spuneam ca e sarcina obtinuta prin FIV :((

Luck, astept noutati

alsima, si o prietena de-a mea se afla in aceeasi situatie i-a trimis lui Zadori 2 mailuri saptamana trecuta si nu i-a raspuns, ba mai mult i-am scris si eu ieri rugandu-l sa-i raspunda si nimic... cine stie ce s-o mai intampla pe la clinica...

atelocin,ce se inatmpla pe acolo numai tu poti sa ne spui... de e asa de acaparat Zadori ???

Fetelor haideti cu rezultate pozitive ca avem o listutza cam anemica a gravidutzelor !!!

pe toate !!!

Klu 14+

Mergi la inceput