FIV in Ungaria 51
Raspunsuri - Pagina 12
alla76 spune:
fetelor... am si eu o intrebare:
tinand cont ca nu poti lua concediu medical pt proceduri, as vrea sa imi tin destule zile libere, sa nu am probleme.
cele care au trecut prin procedura ma pot ajuta? cate deplasari au fost per total de la inceput si pana la ET?
Micky2007 spune:
alla eu mi-am luat la al doilea FIV 2 saptamani. Iar dupa ET am stat numai 3 zile la pat. Cele 3 zile intra in cele 2 saptamani. Si eu am avut aceeasi problema ca tine, nu vroiam sa lipsesc mult de la munca. Dar in 2008 tot concediul meu s-a dus pe FIV, dar nu imi pare rau, ca al doilea a fost loz castigator. Multa bafta.
Micky
25+
+ 
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici
Micky2007 spune:
Aoleu acum am vazut ca esti din Oradea. Deci va fi o intalnire inainte de a incepe procedura si iti va prescrie medicamentatia. De obicei te va ma chema in Z6 de la CM, apoi din 2 in 2 zile (la ora 7.30 max ora 8), la punctie si peste 3 zile la ET. Intre punctie si ET va trebui sa suni sa vezi cum evolueaza embrionii. Cam de 8 ori cred. Depinde si de cat va tine tratamentul la tine.
Micky
25+
+ 
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micky2007 Aoleu acum am vazut ca esti din Oradea. Deci va fi o intalnire inainte de a incepe procedura si iti va prescrie medicamentatia. De obicei te va ma chema in Z6 de la CM, apoi din 2 in 2 zile (la ora 7.30 max ora 8), la punctie si peste 3 zile la ET. Intre punctie si ET va trebui sa suni sa vezi cum evolueaza embrionii. Cam de 8 ori cred. Depinde si de cat va tine tratamentul la tine. Micky 25+ + ![]() www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici |
esti o dulce!
felicitari pt reusita!
mersi pt ajutor.
nelamurirea mea e si daca dupa prima intalnire trece la procedura sau mai face o luna de monitorizari?
se pare ca eu prind primul consult prin z 30-32 si imi e ca ma mai aduce de cateva ori la monitorizare si doar urmatoarea luna trece la procedura...
Micky2007 spune:
alla prima data cand am fost eu la control, m-a intrebat daca pot sa incep procedura a doua zi (fiind Z1), asta poate ca aveam analizele bune (zic si eu nu stiu). Dar am spus nu, ca nu anuntasem la servici. Deci se poate incepe si dupa primul control, dar sa ai analizele la tine. Eu te sfatuiesc ca inainte de control sa iei o luna AC, daca vrei sa incepi procedura mai repede si sa iti odihnesti ovarele. Multumesc de urari. Acelasi lucru iti doresc si eu tie, sa reusesti cat mai repede. De fapt tuturor fetelor doresc asta ca stiu ce inseamna.
Micky
25+
+ 
alla76 spune:
| citat din mesajul lui Micky2007 alla prima data cand am fost eu la control, m-a intrebat daca pot sa incep procedura a doua zi (fiind Z1), asta poate ca aveam analizele bune (zic si eu nu stiu). Dar am spus nu, ca nu anuntasem la servici. Deci se poate incepe si dupa primul control, dar sa ai analizele la tine. Eu te sfatuiesc ca inainte de control sa iei o luna AC, daca vrei sa incepi procedura mai repede si sa iti odihnesti ovarele. Multumesc de urari. Acelasi lucru iti doresc si eu tie, sa reusesti cat mai repede. De fapt tuturor fetelor doresc asta ca stiu ce inseamna. Micky 25+ + ![]() www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici |
ei ...de m-ar intreba si pe mine daca vreau sa incep imediat!!!
analizele le fac luna asta (le repet si pe cele pe care le am deja facute), deci ma duc cu ele gata facute.
HSG-ul e obligatoriu? intreb si eu asa... ca sunt convinsa ca il cere medicul, doar ca imi e putin groaza de el.
si ma gandeam daca nu ar trebui sa ma duc la el cu ovulometria pe luna precedenta sa stie din start cam cum stau. hmmm... nu stiu ...
Micky2007 spune:
alla HSG nu este necesar in FIV. Pentru FIV nu ai nevoie de trompe. Ai nevoie de ovare bune care sa produca putin si bun. Eu zic ca analizele sunt de ajuns si eventual AC. 
Micky
25+
+ 
Dado spune:
Am aparut si eu cu ultimele noutati. Tocmai m-am intors din Debrecen cu urmatoarele rezultate: endometru 11, 5-6 foliculi de 15-16 mm pe o parte si 8-10 folicului de 15-16 mm pe cealalta parte + altii micuti. Valoarea estradiolului este 4595. Ce ziceti de rezultate? Mi-e rtare frica de hiperstimulare....
In seara asta trebuie sa iau ovitrelle-ul si miercuri am punctia.
Ce mi se pare tare interesant este ca l-am intrebat pe doctor pe cand va fi embriotransferul (gandindu-ma ca sambata vor fi 3 zile)... el imi spune ca probabil ca luni. Oare de ce? Ca nu a zis in nici un cuvant de blatocisti...
Inca ceva... fetelor va rog sa imi spuneti ce trebuie sa iau cu mine la punctie... nimeni nu a reusit sa imi spuna asta !
LauraGarner tie cum ti-a mers azi? de-abia am asteptat sa scrii... te pup !
irinaflorea spune:
Dado...iata ce trebuie sa iti duci cu tine: o camasa de noapte(sau un tricou cam pana la genunchi e suficient , papuci si halat-eu nu mi-am mai luat halat Iti tin pumnii tare tare tare stransi!!!!![]()
Eu....sunt cam trista asa ca nu am sa scriu azi tare mult...ca de ieri am avut ceva scurgeri maronii, si azi la scoala s-au transformat in sange....

Am vorbit cu doctorul si zice ca nu-i a buna...pana imi revin...va pup, va multumesc tuturor pentru incurajari, si va tin pumnii....
Revin...

Dado spune:
| citat din mesajul lui irinaflorea Dado...iata ce trebuie sa iti duci cu tine: o camasa de noapte(sau un tricou cam pana la genunchi e suficient , papuci si halat-eu nu mi-am mai luat halat Iti tin pumnii tare tare tare stransi!!!! Eu....sunt cam trista asa ca nu am sa scriu azi tare mult...ca de ieri am avut ceva scurgeri maronii, si azi la scoala s-au transformat in sange.... ![]() ![]() ![]() Am vorbit cu doctorul si zice ca nu-i a buna...pana imi revin...va pup, va multumesc tuturor pentru incurajari, si va tin pumnii....Revin... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Of... draga mea... ce sa spun... poate e totusi de la nidare ! Nu renunta pana nu iti faci testul de sange. La cate zile dupa ET ai inceput sa sangerezi?
Te pup si suntem alaturi de tine !!!!