FIV la Cluj 7
Raspunsuri - Pagina 12
maddutz spune:
dedus75 te pun pe prima pagina, numai sa-mi spui ceva date despre tinecare le vrei (varsta, cauza infertilitatii, localitatea, medicul). numai optional ![]()
intre timp mi s-a facut lene, si am amanat pe maine terapia prin shopping. cat despre gatit... imi place sa gatesc dar si sa pap. asa ca...ma abtin sa gatesc. nu stiu daca e polititca ideala. hmmm....chiar, ce gatesti? poate mi se face pofta si gatesc si eu! ![]()
maddutz spune:
dedus75 no, ca am vazut dupa ce am trimis mesajul, ca intre timp mi-ai raspuns. se pare ca ne-am intersectat cu ele ![]()
maddutz spune:
fetelor, am modificat pe prima pagina preturile orientative la tratamentul pentru FIV. dupa cum vedeti, s-au cam scumpit ![]()
am adaugat si adresa clinicii private Gynia, poate va avea nevoie cineva, candva.
Bianca B spune:
Enni
felicitari mamico, sa-ti traiasca printisorii, sa creasca mari, sanatosi, voiosi si fara colici 

Mult succes tuturor 
www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag
Bianca
38+
AMR 2 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
dedus75 spune:
fetelor, e careva dintre voi care a facut tratament cu utrogestan??
va rog sa-mi spuneti daca ati avut efecte secundare.....eu sunt....''varza''
stiu ca e prea devreme sa fie vre-un simptom, nici macar nu stiu daca s-a ''prins'' IUI dar mi-e rau de mor....imi vine sa vomit, si nu mai pot sa fumez(aprind tigara si nu am nici o placere....fumez jumate)....senzatia de voma si ''apa in gura'' ma omoara
ati mai avut careva asa simptome?
va pup pe toate

maddutz spune:
dedus, utrogestanul il iei per oral, sau intravaginal? in mod normal se ia intravaginal. oral poate da astfel de manifestari. dar...poate te poti gandi la o sarcina, ceea ce te-ar putea determina, totusi, sa te lasi de fumat ![]()
hmmm...la ultimul FIV aveam si eu la un moment dat senzatii de greata si varsaturi. dar numai vreo 2 zile. speram sa fiu insarcinata. nu a fost sa fie. da doamne sa fie la tine! ![]()
apalina spune:
dedus tu
? daca t-ie rau e de bineee !!! si cu asta te si lasi de tigara daca ti-e rau si eu sper sa ma pot lasa
.Si eu am luat utrogestan oral ptr sindrom premenstrual da' n-am avut greturi cre' ca ai bb in burtica ! olee !!!

sau mai stiu eu ce fac ???