FIV la Cluj 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

salutare fetele..ati disparut?
maddutz...utrogestanul il iau intravginal dar tot am enzatia aia de rau.da doamne sa fie bb si apoi poate sa-mi fie rau pana la 9 luni ca nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare
dedus sper ca stai cuminte si nu faci nici un fel de efort fizic,
cu psihicul la fel sa fi linistita..
eu zic ca esti, utrogestanul daca nu l iei pe cale orala nu are ca sa ti dea stari de voma sau altecele..
pe cand faci testul ?asteapta macar pana in ziua 12..
mult noroc ,te asteptam cu 2 liniute..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fetele! poftiti la
brundaria, daca nu vin''rusii'' pana atunci ar trebui sa fac testul vineri sau sambata...normal CM trebuie sa fie in 12.
sa dea d-zeu sa fie bb si la fe;l va doresc la toate~~~

Mergi la inceput

buna dimineata!!!
mara ce mai faci?te ai obijnuit cu injectatul?
sambata a nascut o prietena care a facut fiv tot la cj, are o fetita.
tipa e din oradea si a reusit la al 2 lea fiv..
uratica pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

'mneata brunadria!
'mneata fetelor! ce faceti?
dedus eu sper sa fie cu ochisori ;)

Mergi la inceput

maddutz,am intrat si eu un pic mi a fost dor de voi ca nu mi sta capul la nimic ,doat la examene mai am 2 si am scapat cu bine pana acuma , iar dupa, incep sa ma ocup de operatiunea bebe...sa iau o hotarare si sa ma pun si eu pe treaba, ca timpul tace si trece si imediat am 33 de ani , nu vreau sa mai aman...uite mara imediat e gravi , dedus la fel , altele au nascut deja , de exemplu dragutica de enni , sa i traiasca feciorii...acuma sa vezi bataie pt gineri...
tu cand vi la baia mare?

Mergi la inceput

la enni sunt cap de lista! va rog sa fiti disciplinate si sa stati la rand! la gemenele mele blondute cu ochi verzi si carliontatenu nu ma incurc decat cu gemeni! hmmmmm...da' ce ma fac daca aduc pe lume pereche de gemeni? mara sper sa ma salvezi tu, in cazul asta! faci tu o pereche de gemene!
hmmmm...dar de ce ma tot trec eu pe tot felul de listute?!? pai gemenele mele....frumoase, blonde, carliontate, cu ochi verzi, de familie buna, cu zestre, si unde mai pui, ca le voi da la pian si la franceza!!! voi sa va inghesuiti sa va puneti baieteii la mine pe lista! va atentionez de pe acum, criteriile vor fi foarte drastice!
hihihi.....abia astept, la anu' pe vremea asta sa ne intalnim in parc si sa ne laudam odraslele ce frumoase si destepte sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adria, pentru mine 33 a fost norocos. Eu sper ca si la tine.

15+

Mergi la inceput

brundadria te voi anunta cand sunt sigura. ne vedem la o cafeluta dar, pana atunci, spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

FELICITARI PROASPATA MAMICA! meritai din plin asta, s-a intamplat exact lucru de care imi era teama, dar oricum daca sunt sanatosi cresc foarte repede, in general in primele luni pun 50-80 g pe zi.
dedus, simptomele pe care le ai te pot duce cu gandul la o sarcina, in legatura cu utrogestantul vaginal si eu am luat vreo 10 zile dar la un moment dat am simtit ca nu-l mai pot folosi, aveam tot timpul impresia ca nu ajunge unde trebuie, ca se elimina prea repede, asa ca am cerut medicului daca nu exista vreo posibilitate sa il schimb pe tablete si mi-a dat Duphaston dupa care m-am simtit mult mai bine si pe care le-am luat pana la nastere.
lilicica iti multumesc pentru remarca, sincer cand eu am hotarat sa scriu aici, am facut-o cu acest gand, de a fi alaturi de voi, de a da curaj si putere de a merge mereu mai departe si de a da informatii acolo unde credeam ca fac bine, si la fel de bine pot sa nu mai scriu, cand nu mai vreti
madutza, cand eu ma refeream la caractere romanesti, m-am gandit nu la tastatura ci la text, dar las-o asa ca o sa incerc sa ma controlez si eventual o sa recitesc textul si o sa-l corectez, ca voi sunteti mai multe care folositi aceasta scriere si sa nu va codific textele voastre, multumesc pentru bunavointa.
mara succes, apropo de perioada de stimulare, si eu faceam doza destul de mare dar nu ma intepam la fiecare fiola, ci foloseam ser fiziologic mai putin si-mi faceam doar o injectie cu toata doza de stimulativ si o injectie cu inhibator, eu am folosit ca stimulativ Gonal Forte.Daca te hotarasti sa pleci la Nicula si mai ales daca alegi plecarea prin Mociu cu trecere obligatorie prin Taga te rog sa ma cauti, putem povesti multe, sau in cel mai rau caz te pot servi cu un pahar de apa.
apalina, te rog sa ma scuzi nu stiu daca m-ai sunat sambata sau duminica, ca nu am vazut decat acum dimineata ca o sa ma suni, din pacate eu la sfarsit de saptamana nu folosesc calculatorul, sfarsitul de saptamana intotdeauna mi-l dedic familiei pentru ca in cursul saptamanii stau prea putin cu ei, si pe deasupra telefonul pe care ti l-au dat colegii mei este un telefon de serviciu si nu prea il port cu mine, ca si-asa am prea multe telefoane, unul al meu personal, 3 telefoane de serviciu si de cand e sotul meu in recuperare si al lui. Daca vrei suna-ma pe fix sa iti dau un alt nr de telefon care este tot timpul functional. Inca o data scuze.

Mergi la inceput