FIV la Cluj 7
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
FETELOR INCA O REUSITA IN PLUS!!!!!
DECI NU VA PIERDETI SPERANTA, FITI OPTIMISTE!!!!
SI NOI O SA REUSIM!!!
MA BUCURA FOARTE TARE REUSITELE SI NE DA NOUA SPERANTA SI PUTERE SA MERGEM MAI DEPARTE,TOATE VOM REUSI!!!CU SIGURANTA!!!
NU RENUNTATI!!!!E CEL MAI FRUMOS LUCRU DIN LUME,A FI MAMA!!!!

Moniland spune:
Enni scumpo, sa-ti traiasca comorile 
. Sa fie sanatosi, sa aiba viata lunga si fericita. De abia astept sa ne povestesti cum de s-au grabit puiutii. 
Fetelor nu prea am mai scris in capitolul 7 ca nu prea stiu cum e mara cu superstitiile.
Oricum Mara sa fie intr-un ceas bun si te asteptam anul acesta cu un mesaj asemanator cu al lui Enni.
15+

maddutz spune:
Enni mi-ai inseninat ziua! felicitari! sa ai parte doar de bucurii din partea celor doi ingerasi. si daca tot le uram bun venit pe lumea asta, nu ma pot abtine sa nu ma trec prima pe listuta ta,de viitoare posibile cuscre!
unde esti internata? in cluj sau la zalau? daca esti in cluj, poate, daca esti dispusa sa-ti facem o vizita sa te binedispunem (daca mai ai nevoie. dar banuiesc ca nu poate exista un grad mai mare de fericire). cred ca mai degraba sa ne binedispui tu! ![]()
criadema, sincer, eu sunt adepta medicinii lui hipocrat. dar..in disperare de cauza....mai apelez si la alte cele. cel putin am impresia ca fac ceva si nu stau pur si simplu si astept. in puterea mintii cred. foarte mult. de exemplu sunt sigura ca practic, toata infertilitatea mea si nereusita fiv-urile este din cauza mea. imi doresc foarte mult sa am copii. dar nu am reusit sa ma vizualizez tinand pruncul in brate. inseamna ca undeva, subconstientul meu inca nu e convins ca poate face fata. ca sa-mi reuseasca un lucru, intotdeauna a trebuit sa ma pot vedea cu ochii mintii facand acel lucru. si, poate, ca sa nu arunc vina pe mine, incerc tot felul de alternative, ca sa-mi pot zice ca, totusi, fac tot ce e posibil sa am un copil. ciudat gandesc. cum am facut si psihologia, ma pot analiza foarte bine.
saboupetruta din cate stiu eu nu-ti poti schimba nick-ul. in schimb, iti poti crea un alt cont cu alt nick. te vom primi in mijlocul nostru, indiferent cum te cheama! ![]()
mara draga, imediat vreau sa ma duc in iulius mall. inca o tura de terapie prin shopping. dupa ce am stat o saptamana inchisa in hotel, acum vreau sa ma plimb. tu? banuiesc ca esti plecata, pe la munte. poate in cursul saptamanii ne intalnim la un fresh de portocale. iti sunt datoare ![]()
dedus75 sa-mi spui daca vrei sa te trec pe listuta de pe prima pagina. cat despre simptomele tale....ai rabdare. stiu, usor de zis, greu de facut ![]()
maddutz spune:
criadema hmmmmm...cu caracterele romanesti. de la tastatura sa treci pe caractere romanesti? sau sa scrii aici, pe forum, cu caractere romanesti? pentru ca, dupa cum vezi, toate scriem fara diacritice. aici practic se scrie in limbaj html (aproape) si, ca sa iti apara caracterele romanesti, trebuie sa inserezi cod html, ceea ce ar fi cam complicat. banuiesc ca tu ai atastatura setata pe caractere romanesti si in momentul in care apesi tasta cu diacritice iti apar tot felul de mici monstruleti dupa aceea, tocmai pentru ca, codul html, nu recunoaste diacriticele. daca vrei numai sa scapi de a scrie cu diacritice de la tastatura e simplu. ma anunti tu care din variante e valabila.
maddutz spune:
apalina nu ma mai joc. si io vreau sa fiu plina de energie. si slaba! ![]()
uratica mama, sper ca ai ajuns totusi ieri sa te speli! ca ati avut chef de povesti. va las pe la pagina 5 si a trebuit sa citesc pana la 11
cu toate ca...am inceput sa fac azi ceva calcule. m-am hotarat ca acum in martie sa incerc un nou fiv. si am inceput sa calculez cam cat costa tratamentul. hm...cred ca ar cam trebui sa mai taiem din dusuri sa facem economii!
ups.....cred ca daca gandesc asa renunt la sopping. neeee...mai bine curatica si cu hainute noi ![]()
maddutz spune:
saboupetruta uite ce am gasit in regulament:
"Daca din motive personale doriti sa vi se inchida contul, va rugam sa specificati acest lucru in mod privat, printr-un PM catre userul "desprecopii"
"Pentru a nu creea confuzii, un membru pe forumul desprecopii.com nu poate avea decat un singur utilizator.
"Cine isi creeaza mai multi utilizatori FARA acordul administratorilor poate fi pedepsit prin stergerea/inchiderea TUTUROR conturilor."
deci, banuiesc ca mersul firesc al lucrurilor ar fi sa trimiti pe PM un mesaj cum ca doresti sa-ti fie inchis contul si apoi sa-ti creezi un cont nou.
maddutz spune:
nii, mai, ce fain! io vorbesc, io intreb, io raspund! hmmmm...
no, weekend fain fetelor, ca vad ca va destrabalati! ma duc sa-mi fac terapia prin shopping! 
apalina spune:
no' nu te supara ca suntem in zona ,da' parca te plingeai de lipsa de energie Madutz !!!
vad ca ai destula doar un pic de elan iti trebe ! shopping placut draga ,mai vb mai tirziu poate se string si restul fetelor .In ceea ce priveste greutatea ,ironia sortii eu vreau sa ma ingras ,tu vrei sa slabesti ... 
dedus75 spune:
maduttz poti sa ma pui pe prima pagina....
si sa sti ca te invidiez....terapie prin shopping?....hmmmmmmm....eu cica tre sa gatesc ....sotul meu se simte abandonat![]()
![]()
asa ca azi=bucatarie si maine![]()
![]()
=shopping.
va

pe toate si ne vedem diseara
dedus75 spune:
povestea ar fi cam asa.....dedus 33 ani, prima IUI la Hunedoara cu dr. Romeo Stanescu.
preturi: echo vaginal la prima consultatie 150 ron
monitorizare 50-100 ron( 50 daca e fara echo vaginal)
IUI 350 ron cu tot cu preparare gigei ![]()