FIV la Cluj 7
Raspunsuri - Pagina 10
dedus75 spune:
apalina, eu nu am facut fiv...doar IUI in 30.01 la un cabinet din hunedoara(gasesti adresa pe prima pagina)....tu?fiv? IUI?
apalina spune:
sorry Dedus da-s cam aiurita ,oricum sa fie cu noroc ! eu fiv incep sper luna viitoare la inceput ca am ratat ciclu asta ptr analize asa ca mai am putin de asteptat .Unde am asteptat 11 ani aproape mai trece o luna numai sa fie bine
dedus75 spune:
la fel si noi....9 ani....plus ca am mai luat si anticonceptionale....nestiind ca practic nu e nevoie..
eu am partea dreapta infundata si ovarul fara foliculi iar sotul meu azoospermie.....bafta muta sa ai 
apalina spune:
sper doar sa iasa analizele bine si a mele si ale sotului ca ale lui erau bune acum 3 ani da poate om avea vreo surpriza Doamne fereste ,e tot ce ne-ar lipsi acum !
apalina spune:
bine ca mai ai o parte buna ca eu nu mai am nici o trompa si un ovar e praf si astept de la saracul ala bun sa ma faca o fericita mamica
asa ca trebuie sa crezi in sansa asta ca totul va fi bine ,de fapt ptr toate va fim bine la un moment dat .Cea mai grea parte la noi e partea financiara dar sper sa poata lucra sotul meu dincolo atit cit sa putem face fiv s-apoi om mai vedea Trebuie sa reusesc din prima ca nu mi-as permite altul cu siguranta ! pe linga stresul cu analizele si trat mai ai un stres in plus : banii dar asta e tarisoara noastra ![]()
dedus75 spune:
oooo

ai atins un subiect delicat....banii....eu totusi sper la o minute cu IUI....nu fiv....ar trebui sa mai asteptam sa strangem banii.....si daca nu reuseste....nici nu vreau sa ma gandesc

....nu stiu cum esti tu...dar eu am momente(cand ma gandesc ca vreau bb) in care nu imi place nimic si totul ma nemultumeste....viata mea....reusitele mele de pana acum....sunt momente in care sotul meu(de altfel un tip foarte rabdator) imi spune ca sunt o ''acrita''...
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ennni Buna fetelor Scriu in foarte mare graba, am evadat pt 2 ore din spital sa fac si eu un dus ca lumea si ma grabesc inapoi. Din 22 ian sunt tot in spital, pe data de 1 februarie au venit pe lume comorile noastre Raymond si Roland la 35 de saptamani fara 1 zi. Raymond s-a nascut cu 1700 g iar Roland cu 2000 g, au fost pusi la incubator, asteptam sa crestem mari sa putem merge acasa. Ne lasa din spital cand ajungem la 2500 g. Roland de 2 zile nu mai are nevoie sa stea in incubator, a inceput sa ia in greutate, aseara avea 2050 g. Raymond deocamdata stagneaza, speram sa fie totul bine. Ambii sunt sanatosi, fara probleme, doar trebuie sa crestem mari. Va pup pe toate, nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa recuperez candva. Eni cea mai fericita mamica din lume |
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MAMICUTA!!!!!!!!!!!!

SA TI TRAIASCA FECIORII !!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!!
SUNTETI O FAMILIE MINUNATA SI FERICITA!!!!!!!!!!!

ABIA ASTEPT SA VI SA NE POVESTESTI,MA BUCUR DIN SUFLET CA SUNTETI BINE CU TOTII!!!!!!!!!!! AI GRIJA DE COMORILE TALE SCUMPE!!!!!
INCA O DATA FELICITARI!!!!
MI AI LUMINAT SEARA "CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME"

Lilicica spune:
Eni sa-ti traiasca puiutii si sa va bucura-ti de ei!
Nu degeaba ne-am intrebat pe aici ce s-a intamplat cu tine? sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor.