Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Iulia, de cand ma tin sa-ti scriu si am tot uitat: ma tot gandesc la tine si ce relaxata filmai tu cand Mufitza ta se juca in legea ei cu castronelul si lingurita de mancare! Te admir mult pentru asta, mai ales acum cand la noi au inceput luptele pentru castronel, eu vreau sa-i dau sa manance, el baga degetele in castronel, trage de el, da cu mana peste lingurita si castronel, isi baga piureul in par, ma turbeaza... Vreau si eu sa ma relaxez! Tu cum ai putut?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

simplu...cand stii sa il pui la masa si vezi ca are chef de joaca, dai haine mai rele pe el, si-l lasi sa-si faca damblaua. nici eu n-o mai las cu mainile in castron, insa a inceput sa inteleaga, daca-i zic "nu" hotarat, ia mana imediat. acum, nu stiu cum am procedat. pur si simplu o las sa-si faca damblaua, dar am si eu zile cand ma enervez numa daca pica din lingurita pe ea...dar reusesc sa ma calmez rapid.. lasa-l sa exploreze..daca o fi lafel de curios ca fie-mea....vai steaua mea. acu ma rog sa nu mearga mai repede in picioare, ca e rea frate, s-ar baga si in cosul de gunoi numa sa vada ce e acolo...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Miss, cred ca Gazza22 se refera la faptul ca bebele va avea 2 luni cand o sa fie nevoita sa-l lase singur. cred..

eu sunt calare pe la redoute.ro acu. au niste reduceri bunicele. ii cumpar sotului niste tricoaie si ceva pt fata. a mai comandat cineva? cum se face plata? ca nu prea explica ei bine acolo. as dori la domiciliu, ca nu prea am incredere in plata cu cardul...se poate?

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Sa va mai bag niste retete din cartea mea nemteasca:

Retete pentru copii mai mari de 8 luni:

Piure de morcovi cu conopida si carne de vita tocata
- 8 portii –

1 kg cartofi
1 kg conopida
500g morcovi
200ml apa
250 carne de vaca slaba tocata
8 linguri de ulei

Se curata si se taie cubulete cartofii, morcovii si conopida se face „buchetele“ micute. Se fierb in apa cam 15 minute. Carnea se prajeste in putin ulei. Legumele se blenduiesc (cu bucatele sau fara), carnea se pune peste legume impreuna cu restul de ulei si se mai blenduieste putin totul.

Orez risotto cu broccoli si morcovi
- 10 portii –

250g orez de risotto
2 lingurite ulei
500ml apa
1 kg broccoli
1 kg morcovi
200 ml apa
5 lingurite patrunjel
3 lingurite ulei

Se rumeneste putin orezul in 2 lingurite de ulei, se adauga 500ml de apa si se lasa intre 15-20 minute la temperatura cea mai mica. Se curata si se taie morcovii si broccoli in bucati mai mici. Se pun la fiert cu 200ml apa, apoi se lasa cam 8 minute la foc mijlociu. Legumele se pun apoi impreuna cu apa in care au fiert, cu patrunjelul tocat marunt si cu 3 lingurite de ulei intr-un vas si se blenduiesc, dupa care se amesteca peste orezul fiert.

Pofta buna

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich da, mai, sunt superbi cand rad in somn…
Mi_bebelina drum bun! Sedere placuta acolo…
Esme ai dreptate cu zilele de nastere, sunt motive de fi impreuna cu prietenii… Noi nu ne-am serbat ziua decat o singura data, cand aveam 12 ani si nu a iesit cine stie ce...dar sper lui Mirci sa reusesc sa i-o serbez in fiecare an! Sper sa ne poti pune poze de la Lorelei de la gradi
Leeloo, Andrada sunt o nemernica, inclin sa merg totusi la Sis, daca David ramane la mama si noi mergem in parc cu baietii, fara sa ne pupam prea mult in bot…nu stiu sa vedem.
Inais DAviducu a avut febra aseara, nu scapa de 39, 39 cu 7…cica a trebuit sa-I dea augmentin pana la urma…soramea e mare mestera in tratatul copiilor dupa ureche…eu nu as face asa ceva.
Elena_g eu zic ca la kg lui asimileaza foarte bine, nu e nevoie sa te panichezi…eu zic ca sunt dintii
Mihaser dar ce dieta tii? Success in continuare.
Gazza22 eu nu am avut sufficient lapte incat sa si stochez, dar, sa dea Dumnezeu ca tu sa ai sis a poti pune deoparte…dup ace papa bb, golesti sanii cu pompa si laptele rezultat il congelezi. Il decongelezi cand ai nevoie.
Miss merci de retete. Sper a dea rezultat uleiul de masline. Daviducul
Iulia ia sa arunc si eu un oki pe LR

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

mihaser Multumesc de raspuns sa speram ca o sa am laptic suficient.
Miss, iulia avea dreptate, nu m-am exprimat eu cum trebuie. Eu sunt graviduta, dar cand bebele meu va avea aprox 2 luni va trebui sa merg o zi doua la servici si ma gandesc cu groaza ca va trebui sa-l las acasa. Si nu vreau sa-i dau formula la o varsta asa de mica. M-a speriat o prietena ca nu pot pleca asa cand vreau eu ca laptele se formeaza regulat in cantitatea pe care o cere bebe deci nu ai cum sa mulgi mai mult ca n-ai de unde sau daca ai iei din portia lui bebe. Bine asta in cazul in care pana atunci nu ai folosit pompa deloc si sanul s-a obijnuit cu bebele deci nu produce peste.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Reallaura sa nu mai zici ca esti nemernica!!!!! Daca tu vrei sa te duci apoi te duci si ffff bine si aveti grija de voi dar in nici un caz nu esti nemernica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gaza22 pai dupa ce-l pui la san apoi te mulgi si pui laptele la congelator. Sanii tai o sa produca ceva mai mult cat timp te mulgi, dar apoi o sa-si revina incet-incet pentru ca functioneaza legea cererii si a ofertei Eu una i-am dat intotdeauna din ambii sani, asta pentru ca eu nu am avut prea mult laptic.

Cleo norocoaso! Noi astea din clubul insomniacelor murim de invidie insa nu te primim inapoi! Sa stii ca nu e o solutie sa-i dai biberon noaptea, chiar daca te trezeste. Al meu nu papa deloc biberon noaptea, si ma trezeste cateodata ca aseara din ora-n ora. Tzatza da, asta molfaie de zor dar asta e pe post de suzeta, m-am lamurit.

Micaela si eu la fel ma minunez de bebeii care adorm singurei, si eu ma mai invonovatesc cateodata, insa pana al urma imi zic ca si tine ca asa e bebele meu si ma resemnez. Toata lumea imi zice, lasa-l draga, daca ii e somn o sa doarma. Ei bine al meu nu. Ii e somn si e obosit, urla ca din gura de sarpe dar nu adoarme neam. Sta si cate o zi intreaga fara sa doarma daca il las.

Mihaser felicitari pentru kg in minus! Eu n-am slabit deloc saptamana trecuta! Cu toata bicicleta in fiecare zi si dieta tinuta. Am si pacatuit insa in week-end cu bere si inghetata, recunosc

Elena si al meu transpira la cap foarte mult. Ce inseamna asta? Am ami auzit ca ar fi semn de rahitism insa eu nu cred.

Laura si eu m-as duce, acuma insa cum il stii tu pe Mircica. Al meu l-am dus intr-o casa de copii bolnavi toti, nu exista unul sa nu tuseasca si erau vreo 7 copii. Si nu a patit nimic, are sistemul imunitar destul de bun. Mirci insa cum e el slabit dupa rotavirus, nu stiu ce sa zic.

A propos de zile de nastere, ai mei imi faceau mereu in fiecare an, de Sf Andrei ca eu sunt nascuta in august si eram mereu plecata in vacanta, ori la mare ori la munte. De la un an am poze cum alegeam de pe tava acul cu ata si mult timp asa s-a stiut in familie ca am ales acul cu ata. Insa de fapt si de drept alesesem prima data tigara. Dar ai mei nu mi-au zis sa nu ma influenteze. Acuma si ei, de ce sa pui tigara pe tava?! Apoi ma mai intreb de ce am fumat pana acum cativa ani ca un turc si mai visez si acuma ca fumez!
Cea mai memorabila petrecere insa a fost la 16 ani! Care s-a lasat urat de tot, cu plase smulse pe la geamuri, vitrina mare de pahare sparta, batai cu frisca in bucatarie, peretii murdari de vin rosu, bunica-mea speriata toata de un hippy manjit tot pe fata care intrase la ea in camera si se imbracase cu puloverul ei Totul a culminat cu faptul ca eram pe balcon si fumam si i-am aruncat tigara in cap lui taica-meu care evident ca nu stia ca fumez! Plus ca nimeni nu s-a atins de Coca-Cola sau Fanta in schimb colectia de vinuri frantuzesti pe care o pastra tata pentru vremuri bune s-a epuizat in doua ore. Mult timp dupa aceea gaseam pahare sparte si prin baie si mucuri de tigara stinse de lustra. A fost ultima data cand mi-au organizat ai mei petrecere de ziua mea, nici la 18 ani nu am mai avut dreptul la nimic. Mi-au dat bani sa-mi scot dereglatii de prieteni in oras.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

A propos de zile de nastere, ai mei imi faceau mereu in fiecare an, de Sf Andrei ca eu sunt nascuta in august si eram mereu plecata in vacanta, ori la mare ori la munte. De la un an am poze cum alegeam de pe tava acul cu ata si mult timp asa s-a stiut in familie ca am ales acul cu ata. Insa de fapt si de drept alesesem prima data tigara. Dar ai mei nu mi-au zis sa nu ma influenteze. Acuma si ei, de ce sa pui tigara pe tava?! Apoi ma mai intreb de ce am fumat pana acum cativa ani ca un turc si mai visez si acuma ca fumez!
Cea mai memorabila petrecere insa a fost la 16 ani! Care s-a lasat urat de tot, cu plase smulse pe la geamuri, vitrina mare de pahare sparta, batai cu frisca in bucatarie, peretii murdari de vin rosu, bunica-mea speriata toata de un hippy manjit tot pe fata care intrase la ea in camera si se imbracase cu puloverul ei Totul a culminat cu faptul ca eram pe balcon si fumam si i-am aruncat tigara in cap lui taica-meu care evident ca nu stia ca fumez! Plus ca nimeni nu s-a atins de Coca-Cola sau Fanta in schimb colectia de vinuri frantuzesti pe care o pastra tata pentru vremuri bune s-a epuizat in doua ore. Mult timp dupa aceea gaseam pahare sparte si prin baie si mucuri de tigara stinse de lustra. A fost ultima data cand mi-au organizat ai mei petrecere de ziua mea, nici la 18 ani nu am mai avut dreptul la nimic. Mi-au dat bani sa-mi scot dereglatii de prieteni in oras.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

nu esti pe craca ta!!!

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Gaza22 pai dupa ce-l pui la san apoi te mulgi si pui laptele la congelator. Sanii tai o sa produca ceva mai mult cat timp te mulgi, dar apoi o sa-si revina incet-incet pentru ca functioneaza legea cererii si a ofertei Eu una i-am dat intotdeauna din ambii sani, asta pentru ca eu nu am avut prea mult laptic.

Cleo norocoaso! Noi astea din clubul insomniacelor murim de invidie insa nu te primim inapoi! Sa stii ca nu e o solutie sa-i dai biberon noaptea, chiar daca te trezeste. Al meu nu papa deloc biberon noaptea, si ma trezeste cateodata ca aseara din ora-n ora. Tzatza da, asta molfaie de zor dar asta e pe post de suzeta, m-am lamurit.

Micaela si eu la fel ma minunez de bebeii care adorm singurei, si eu ma mai invonovatesc cateodata, insa pana al urma imi zic ca si tine ca asa e bebele meu si ma resemnez. Toata lumea imi zice, lasa-l draga, daca ii e somn o sa doarma. Ei bine al meu nu. Ii e somn si e obosit, urla ca din gura de sarpe dar nu adoarme neam. Sta si cate o zi intreaga fara sa doarma daca il las.

Mihaser felicitari pentru kg in minus! Eu n-am slabit deloc saptamana trecuta! Cu toata bicicleta in fiecare zi si dieta tinuta. Am si pacatuit insa in week-end cu bere si inghetata, recunosc

Elena si al meu transpira la cap foarte mult. Ce inseamna asta? Am ami auzit ca ar fi semn de rahitism insa eu nu cred.

Laura si eu m-as duce, acuma insa cum il stii tu pe Mircica. Al meu l-am dus intr-o casa de copii bolnavi toti, nu exista unul sa nu tuseasca si erau vreo 7 copii. Si nu a patit nimic, are sistemul imunitar destul de bun. Mirci insa cum e el slabit dupa rotavirus, nu stiu ce sa zic.

Doloress, parca povestesti de majoratul meu !!! Mama, ce superchef am tras, si acu' isi aduc aminte prietenii si colegii mei. Da' cel mai bine isi amintesc parintii mei saracii ... Doamne, la ce i-am supus ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, eu ca eu, dar Gabi a fost si mai nebunatic, eu ma gandesc cu groaza la ce-o sa ne supuna Patrick. Sau poate avem noroc si va fi un copil cumintel, desi de mic il vad cam sturlubatic. Nu doarme, cand l-am dus la petreceri a fost cel mai fericit, la un botez la care am fost acum in decembrie a stat exact langa boxe cu muzica la maxim si nu avea nici o treaba, de Revelion nu a adormit decat la 4 dimineata, cand ne-am culcat si noi...Deci vad ca semnele nu sunt prea incurajatoare.

Scuzati greselile de ortografie, insa sunt pe fuga, ma pregatesc sa plecam la juramant, de azi vom fi cetateni canadieni. Apoi tati ne lasa in oras la magazine vreo 3 ore si el se intoarce la servici. Am de cumparat cadouase pentru in tara.

Mergi la inceput