Cum am ascuns?
Ai mei parinti stiu ca nu-mi doresc copil, pt ca de mai multi ani au inceput sa ma preseze cu asta, si ca sa scap de gura lor, am afirmat ca vreau sa-mi traiesc viata, sa plec in concedii, sa nu am o grija in plus. Asa ca acum mai incearca sa ne convinga, si nici prin cap nu le trece ce facem.
La serviciu, initial am spus ca merg la medic, ca totusi suntem curiosi de ce nu facem copil, si dupa ce-am vazut rezultatul la prolactina le-am spus ca ...o sa tot merg la doctor, pt ca ceva nu e in regula la capsorul meu. Asa ca s-au multumit cu explicatia asta.
Insa, am avut un sef extraordinar, dar de la 1martie, habar n-am unde voi merge, in ce echipa voi lucra... cred ca se cam termina cu plimbarile la clinici! 
Carla - din cate imi amintesc, gonalul are aceeasi substanta activa cu puregonul, parca difera concentratia. Gonalul costa 80ron/f, dar concentratia e de 75ui. Am mai facut o data, nu mi-a fost rau deloc, dar dupa 10 fiole de gonal aveam 3 foliculi dominanti si si o puzderie de pitici pe care nu i-am mai luat in seama.
Deschidem: INSEMINARE capitol 33