INSEMINARE (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

cosicel lasa-le incolo de griji...si eu sunt cam in butoi azi dar.....speram ce sa facem.

dedus75 of...imi pare rau.

Voi aveti ceva simptome? Mie mi se pare ciudat ca au inceput sa ma doara sanii de ieri...nu ma dor niciodata dupa ovulatie. O fi de la Pregnyl? L-am facut miercuri...cam demult sa ma doara abia de ieri....of...pana in 26 febr o sa innebunesc...

Nico

Mergi la inceput

evanescence cate zile ai de la inseminare...of cam incepe perioada de testare...hai cu II fetelor sa ne mai inveselim putin.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui dedus75

neata fetelor cu parere de rau va anunt ca mi-a venit CM.....e negru si ma doare burta ca niciodata....maine il sun pe doctor savedem ce facem luna asta si tot maine sotulmeu va face o noua spermograma...vrem sa stim cum stam
nu stiu ce as mai putea spune...dupa o intarziere de 2 zile eu inca mai speram...asa ca acum dezamagirea e mare si durerile de burta crunte....pana diseara ma pun in pat...
va pup si ne vedem diseara

Dedule imi pare nespus de rau:((((((
Eu insami sant la capatul puterilor si nici nu am inceput te inteleg perfect..o sa mai faci alta nu?
Te pupic dulce!!
Crisa
Beatriz si Nico..va multumesc pentru incurajari..conteaza foarte mult!!!

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Crisas pe foaia de la inseminare scria ca spermatozizii sunt A+B, adica foarte rapizi si rapizi dar nu stiu in ce proportie.

Mda..o sa vad la alta analiza..pana atunci nu ma mai pronunt! Multumesc de raspuns.
Cosi..tu esti o optimista..si totusi folosesti cuvantul ...nul..adica te referi la sanse..hai sa ne tinem de mana si sa..ne dai si noua din optimismul tau..
Eu azi am avut dureri f mari in partea dreapta. stau si ma gandesc daca o fi de la ovar..ovarele mele or juca tenis cu foliculii sau cu chisturile:))))
Merg inainte ca nu am incotro!
Va pup pe toate
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Crisa capul sus...ne luam noi de manuta si mergem la Odisee anul asta...

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Bulinanico - pai sanii dor de la sarcina, pregnylul isi pierde 'efectul' intr-o saptamana, asa ca ... poate-i semn de gravideala!

Evanescence - mai e asa putin pana joi! Deci tu incepi cu liniutzele duble!

Crisa - pe bune ca-s super bine! Nu's optimista (ca deh, doar n-o sa ma spanzur peste 2 saptamani) da' nici ca ma mai omor! Ma gandesc ca peste 2 sapt incep gonalul, ca vor fi niste foliculi frumusei, si poate va fi cu noroc! Am vorbit cu al meu, si nu vom depasi 5IA, deja luam in calcul FIV.

Partea amuzanta e ca la mine, NIMENI nu stie ce fac! Nici macar familia, nu mai vorbesc de prieteni. Voi sunteti singurele care stiti prin ce trec si cate am tras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

cosicel....parca ma vad pe mine.....nici la mine nu stie nimeni ce fac.....si da....aseara am hotarat sa facem 5 IA daca nu.....FIV...
azi a facut spermograma, miercuri rezultatul....iar vineri inca una pentru confirmare.
astept cu nerabdare sa vad rezultatele
evanescence cauta-ti de lucru pana joi....si fi optimista !!!!
fetele....care sunteti praima? avem nevoie de ceva vesti bune ca sa ne mai motivam si noi
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Dedus,imi pare rau ca nu ai reusit,data viitoare vei reusi,te rog sa gandesti pozitiv
Bulinanico,tu ai facut inseminare pe 13,iar eu am facut-o pe 10,deci aflam rezultatul cam in acelasi timp,iti doresc din tot sufletul sa fie pozitiv.La mine,nu stiu,mi-a pierit si mie un pic zambetul,asteptarea e grea;ca simptome-ma dor sanii groaznic de tare-oricum ma dureau si inainte cand trebuia sa-mi vina cm,in rest nimic,burta inca nu ma doare ca la cm,cred ca e prea devreme,un pic asa simt o jena...deci,mai nimic.Eu ar trebui sa fac testul cam pe 23,dar am zis ca nu-l fac decat daca imi intarzie vreo 3-4 zile.
Bafta multa la toate fetele care asteapta rezultatul si hai sa vedem cine sparge gheata,avem nevoie de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bafta tuturor fetelor care urmeaza sa faca testul zilele astea!!!!si sa vedeti dublu II
Cosicel,si mie mi-a dat sa iau luna asta Puregon,si tu asta iei?ca ziceai de gonal.si in ce concentratie?ca eu iau de 100 NE,5 bucati,si la pret de 900 ron.Oricum asta nu ar mai conta daca iese in urma lui un bobo mic.Dar de ce te intreb,ca eu acum cateva luni am luat Puregon de 50 NE si mi-a fost cam rau,iar acum concentratia e dubla.Cum te simti de la gonal?e aceeasi substanta activa ca puregonul nu?

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

ruzu, bulinanico, mult succes!!!!

Cosicel, cum ai reusit sa tii ascuns? Noi inca n-am inceput drumurile la szeget, dar cred ca ne va fi foarte greu, mai ales la servici in zilele cand vom lipsi..nu prea stiu cum sa procedez...da-mi si mie o idee...

va pup pe toate si abia astept vesti bune in clubul nostru..

Mergi la inceput