INSEMINARE (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fetelor cu parere de rau va anunt ca mi-a venit CM.....e negru si ma doare burta ca niciodata....maine il sun pe doctor savedem ce facem luna asta si tot maine sotulmeu va face o noua spermograma...vrem sa stim cum stam
nu stiu ce as mai putea spune...dupa o intarziere de 2 zile eu inca mai speram...asa ca acum dezamagirea e mare si durerile de burta crunte....pana diseara ma pun in pat...
va pup si ne vedem diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

dedus-imi pare rau pt tine,stiu prin ce treci,dar nu-ti pierde speranta,vei incerca din nou si cu siguranta vei reusi foarte curand!
cosicel- ai facut inseminarea?
Eu nu fac luna asta nimic ,am un folicul mic prapadit,o sa vad in martie,daca nu ,la vara...
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

offf...dedus...Imi pare atat de rau...Iti doresc sa se termine repede durerile astea de burta si sa ai forta necesara sa o iei de la capat..

Eu i-am scris lui Zadori sapt trecuta cu rezultatele spermogramei noastre care e dezastru (41,8 mil/ml si 1% motilitate). Asta este analiza repetata la o saptamana dupa prima (56,4 mil/ml si 3,3% motilitate)...Tot nu am incredere in analizele astea mi se par foarte aiurea, dar sper sa le repetam in ungaria si poate vedem un rezultat mai real...

Inca nu mi-a raspuns dr Z, sper sa o faca cat de curand...fiindca abia astept sa-l cunosc si sa vad ce zice...

Va pup pe toate si astept, numai vesti bune de la voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna!

Am facut inseminarea, sincera sa fiu, cu sanse aproape nule! Si chiar ca nu sunt pesimista!

Adica, sincera sa fiu, am insistat sa fac o monito sambata, si stupoare: cei 2 foliculi n-au mai crescut deloc de joi, au ramas la aceleasi dimensiuni: unu' de 17 si unu' de 15mm. Asa ca dr mi-a spus ca tb sa fac pregnylul ca n-or sa mai creasca si azi facem IA. Bine, ma cam intreb daca nu cumva ala care joi era de 17 s-a spart, ala de 15 ajunsese la 17 si ala de 12 a ajuns la 15mm... dar mi-e asa lehamite sa ma mai gandesc...

Si cum sunt o persoana pragmatica am vb cu dr ca luna viitoare sa nu mai repetam figura, s-o luam 'metodic' cu analize si medicamente pe masura si poate incerc o IA dubla.

Dar nu ma timp sa-mi plang de mila, ieri am avut un examen, azi altul, maine al treilea. Asa ca partea buna e ca nu am timp sa despic firu'n patru, si nici sa-mi tocesc nervii.

Va pup pe toate si sa auzim doar vesti bune!

Dedus - imi pare tare rau, uite, luna viitoare are sa fie altfel!

Mergi la inceput

fetelor va multumesc pentru sustinere...maine am sa vb cu doctorul si o sa-i cer o IUI dubla pentru o sansa mai mare.
cosi, iti tin pumnii si peste 14-15 zile sa vi cu II sa ne mai ridici moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisas pe foaia de la inseminare scria ca spermatozizii sunt A+B, adica foarte rapizi si rapizi dar nu stiu in ce proportie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

cosicel-posibil primul s-a spart,si ceilalti doi au crescut evident...sa dea DD sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

cosi, sa fi cuminte si a stai linistita....musai a vi cu o veste buna si cu II ca sa ne mai ridici moralul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Hi, hi, deja am facut programare la dr pt saptamana viitoare, sa 'studieze amanuntit' dosarul meu si sa vedem cum continuam. Probabil iar gonal, monitorizari... hormonale...

Da' chiar e ultima mea grija, deocamdata am altele de rezolvat, si cred ca-i super ca n-am timp sa ma gandesc la sansele de 'reusita'

Gata, ma apuc de tocit, ca azi iar am examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Dedus Imi pare tare rau....chiar eram curioasa ce faci ca nu am putut sa intru pe net...pacat dar lasa ca sigur o sa reusesti data viitoare
Cosicel Iti tin pumnii sa fie bine si nu te mai gandi la prostii...concentreaza-te la examen
toate fetele

Eu mor de nerabdare sa fac un test nu cred ca pot sa stau pnan joi

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput