INSEMINARE (32)
Raspunsuri - Pagina 20
dedus75 spune:
neata fetelor

cu parere de rau va anunt ca mi-a venit CM.....e negru si ma doare burta ca niciodata....maine il sun pe doctor savedem ce facem luna asta si tot maine sotulmeu va face o noua spermograma...vrem sa stim cum stam

nu stiu ce as mai putea spune...dupa o intarziere de 2 zile eu inca mai speram...asa ca acum dezamagirea e mare si durerile de burta crunte....pana diseara ma pun in pat...
va pup si ne vedem diseara
raluca30 spune:
dedus-imi pare rau pt tine,stiu prin ce treci,dar nu-ti pierde speranta,vei incerca din nou si cu siguranta vei reusi foarte curand!
cosicel- ai facut inseminarea?
Eu nu fac luna asta nimic ,am un folicul mic prapadit,o sa vad in martie,daca nu ,la vara...
la toate fetele
alsima spune:
offf...dedus...Imi pare atat de rau...Iti doresc sa se termine repede durerile astea de burta si sa ai forta necesara sa o iei de la capat..
Eu i-am scris lui Zadori sapt trecuta cu rezultatele spermogramei noastre care e dezastru (41,8 mil/ml si 1% motilitate). Asta este analiza repetata la o saptamana dupa prima (56,4 mil/ml si 3,3% motilitate)...Tot nu am incredere in analizele astea mi se par foarte aiurea, dar sper sa le repetam in ungaria si poate vedem un rezultat mai real...
Inca nu mi-a raspuns dr Z, sper sa o faca cat de curand...fiindca abia astept sa-l cunosc si sa vad ce zice...
Va pup pe toate si astept, numai vesti bune de la voi!!
cosicel spune:
Buna!
Am facut inseminarea, sincera sa fiu, cu sanse aproape nule! Si chiar ca nu sunt pesimista! ![]()
Adica, sincera sa fiu, am insistat sa fac o monito sambata, si stupoare: cei 2 foliculi n-au mai crescut deloc de joi, au ramas la aceleasi dimensiuni: unu' de 17 si unu' de 15mm. Asa ca dr mi-a spus ca tb sa fac pregnylul ca n-or sa mai creasca si azi facem IA. Bine, ma cam intreb daca nu cumva ala care joi era de 17 s-a spart, ala de 15 ajunsese la 17 si ala de 12 a ajuns la 15mm... dar mi-e asa lehamite sa ma mai gandesc...
Si cum sunt o persoana pragmatica am vb cu dr ca luna viitoare sa nu mai repetam figura, s-o luam 'metodic' cu analize si medicamente pe masura si poate incerc o IA dubla.
Dar nu ma timp sa-mi plang de mila, ieri am avut un examen, azi altul, maine al treilea. Asa ca partea buna e ca nu am timp sa despic firu'n patru, si nici sa-mi tocesc nervii.
Va pup pe toate si sa auzim doar vesti bune!
Dedus - imi pare tare rau, uite, luna viitoare are sa fie altfel!
dedus75 spune:
fetelor va multumesc pentru sustinere...maine am sa vb cu doctorul si o sa-i cer o IUI dubla pentru o sansa mai mare.
cosi, iti tin pumnii si peste 14-15 zile sa vi cu II sa ne mai ridici moralul
dankutza spune:
Crisas pe foaia de la inseminare scria ca spermatozizii sunt A+B, adica foarte rapizi si rapizi dar nu stiu in ce proportie.
raluca30 spune:
cosicel-posibil primul s-a spart,si ceilalti doi au crescut evident...sa dea DD sa fie cu ochisori!
dedus75 spune:
cosi, sa fi cuminte si a stai linistita....musai a vi cu o veste buna si cu II ca sa ne mai ridici moralul...![]()
cosicel spune:
Hi, hi, deja am facut programare la dr pt saptamana viitoare, sa 'studieze amanuntit' dosarul meu si sa vedem cum continuam. Probabil iar gonal, monitorizari... hormonale...
Da' chiar e ultima mea grija, deocamdata am altele de rezolvat, si cred ca-i super ca n-am timp sa ma gandesc la sansele de 'reusita'
Gata, ma apuc de tocit, ca azi iar am examen! 

evanescence spune:
Dedus
Imi pare tare rau....chiar eram curioasa ce faci ca nu am putut sa intru pe net...pacat dar lasa ca sigur o sa reusesti data viitoare 
Cosicel
Iti tin pumnii sa fie bine si nu te mai gandi la prostii...concentreaza-te la examen 
toate fetele
Eu mor de nerabdare sa fac un test
nu cred ca pot sa stau pnan joi ![]()
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png