INSEMINARE (32)
Raspunsuri - Pagina 19
bulinanico79 spune:
Multumesc mult fetelor. Acelasi lucru vi-l doresc si voua. Ieri am stat toata ziua in pat cuminte...azi am inceput sa misun prin casuta si sa va citesc
. Noi suntem la prima inseminare si indraznim sa speram...si este adevarat ceea ce a zis cineva mai devreme...mi-as fi dorit sa nu fi stiut atatea despre procedura, ca sa nu imi pun atatea intrebari. Imi place tare doctorul meu si am incredere in el orice ar fi...daca el a zis ca pana aici e de bine...asa o fi. Nu ne-a dat sperante dar nici nu a zis ca nu avem sanse sa reusim. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Initial am zis ca facem o inseminare cu el pt e mai comod, prima sa fie in orasul nostru, si daca nu reusim ne indreptam spre clinici care au o rata de succes mai mare. Dar cred ca vom continua cu el pt ca avem incredere in el .... si pana la urma este tot vorba de noroc...cum ne-o fi norocul
.
Dedus mie mi-a zis dr sa astept 14 zile de la inseminare si daca cm nu apare sa fac bhcg...indiferent de ziua in care ar trebiu sa vina cm. Cate zile ai de la inseminare? Poate totusi e bebe cuibarit acolo....mai fa un test.
Nico
bulinanico79 spune:
evanescence IA am facut-o in ziua 13 a cm, vineri 13 la pra 13
...nu stiu cat aveau folicululii ca nu am mai facut eco...cred, dar dr a zis ca ovulez si sa speram ca foliculii au ovocite sanatoase atat...nu stiu de unde stia dar eu nu am nici cea mai vaga idee ce a facut el pe acolo ca nu am simtit absolut nimic ca sa pot sa intuiesc ce face, a bagat el cate ceva acolo, la un moment dat am simtit ceva metalic dar cam atat....
Nico
bulinanico79 spune:
CrisaS nu stiu valorile voastre la spermograma pt ca nu le-ai specificat decat in treacat, dar pot sa spun ca noi speram la o reusita cu o valoare foarte mica: 1.2 milioane, cu motilitate 34% din care rapid progresiva 16%...deci nasol. Dar tot speram obtimisti. Dr meu a zis ca, cu asa o spermograma nu se face inseminare ci direct FIV dar noi am primit rezultatul spermogramei dupa ce deja deja ma apucasem de stimultare si dr a zis ca nu are rost sa intrerupem tratamentul. Poate ca asa a fost sa fie pt noi...macar incercam.
Nico
bulinanico79 spune:
CrisaS LA MULTI ANI....si tot ce iti doresti. Stiu prin ce ce treci. Si mie mi-a murit mama. Stiu cat de greu iti este sa mai crezi in minuni...dar incearca
. Sa dea DD sa iti realizezi visul...asta imi doresc mie...tie... si tututor fetelor care se lupta cu infertilitatea.
Nico
evanescence spune:
Bulinanico NR 13 sigur este pt voi cel norocos...iti tin pumnii sa fie bine...
Este adevarat ca nr
este mic dar pana la urma 1 singur trebuie sa fie bun....la noi a fost asemanator am facut IA cu 2 mil
dar totusi sper si este o procedura simpla si era pacat sa nu incercam macar una ca pana la urma cum zici si tu asta este si o chestie de noroc...
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png
CrisaS spune:
Nico..multumesc din suflet pentru urari...
Cat despre conceperea copilului o Doamne tare am mai fost necajita..asa trista am fost ...am zis ca s-a sfarsit totul.
Cat despre spermograma..uite cam care sint rezultatele.
In 2007 , spermograma facuta in Romania arata asa:
Volum:2,3ml...Valori normale: 2-6 ml
Ph: 7,4...Valori normale: 7,2-7,8
Aspect: opal...V.N: opalescent
Timp de lichefiere: 45'...V.N max.4o'
Concentratie: 25 mil/ml..V.N: minim 20 mil/ml
Mobilitate: A=15%; B=40%;A+B= 55%; C=10%, D=35% ..V.N=A+B=50%minim
Morfologie: aprox 30% forme tipice..V.N:min 30% forme tipice
Iar asta de aici( dar repet , nu am incredere ca e foarte ok..insist s-o repetam!!!)
Noi am dus-oin 10 minute de la colectare..sa zic ca am mai stat 10 pina am predat-o...dar trebuia sa o bage imediat..nenorocitii nu cred ca au bagat-o...si la rezultat spune asa:
Apearancee: Light gray to white...Reference range: gray -white
Total Volume: 1.0...Reference range: >2.0 ml
Sperm concentration: 46..Ref range:>or = 20 million/mlDeci eu inteleg ca are 46 de milioaneeeeee si mie nu-mi da nicio sansa??????

Motility: 29 Ref range: >or = 50% iar aici spune ca Motility performed upon specimen receipt (2-5 hours fter collection) Ceea ce nu e adevarat!!!!!!!Motilitatea scade cu cit se face mai tirziu...deciiiii
Nu stiu nu-mi ramane decat sa o refacem ca eu nu cred...ca din 46 de milioane nu o fi posibil sa raman!!!!!!
Dedu...am citit de rezultatele tal..la tine e ok motilitatea si e nr mic...bai e ceva de groaza...tie ti-a pus ceva de sanse re reusita? Procentual vorbind.
Ca la mine totusi a fost cam dur...faptul ca mi-a zis va fi ffff greu practic imposibil!!!! A durut rau!!!!!!!

Va pup si va doresc din tot sufletul ..sa aveti teste pozitive cele care le asteptati!
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
dankutza spune:
Crisas nu te dispera. Eu am reusit sa raman cu doar 5 mil la inseminare. Gandeste pozitiv! Pupici
Bulinanico sa dea Doamne-Doamne sa ramai gravidutza de la prima inseminare.
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Crisas nu te dispera. Eu am reusit sa raman cu doar 5 mil la inseminare. Gandeste pozitiv! Pupici Bulinanico sa dea Doamne-Doamne sa ramai gravidutza de la prima inseminare. |
Si motilitatea? Cum era?
Hai ca azi nu mai sant asa depresata!
Sper sa fie ok...poate nu a fost analiza ok.
Va pupic ...dulce
Crisa
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
Beatriz spune:
Fetelor, vad ca multe fete asteapta rezultate in perioada urmatoare. Doar po-zi-ti-ve!
Elena, Bulinanico, Ruzu, Evanescence, Dedus - va tin pumnii la toate!
Cosicel - multa bafta maine, sa mergi acolo senina si increzatoare!
Bulinanico - rata de succes cam seamana la toate clinicile in general
Dedus - intarzierea asta miroase a gravideala
Speranta - si eu am facut 2 IA cu doamna, nu mi-au reusit, dar n-as zice ca din cauza ei
Crisas - iti trebuie multa forta si curaj, drumul pe care l-am ales toate e greu si lung, dar la capatul lui este 
nu lasa gandurile negre sa te abata de la acest drum
Noapte buna tuturor!
bulinanico79 spune:
Beatriz, Dankutza mereu prezente pt a ne imbratisa si sfatui pe noi cele mai sensibile
multumim
Cosicel tinem pumnii stransi pt maine
dedus75 te asteptam cu testul maine...sigur este pozitiv, ai deja o intarziere nu...deci asteptam II
CrisaS inca o data LA MULTI ANI...si capul sus...46 milioane este ceva, sanse sunt vorba fetelor trebuie unul singur
Elena, Ruzu, Evanescence, Korina sa fiti cuminti si sa va relaxati nu ca mine o zanateca...mi-a trebuit plimbare si am fost la azi Plaiul Foii langa Zarnesti si ne-am cam zdruncinat cu masina pe niste gropi si m-a cam durut burta....sper sa nu-i fi facut ceva rau lui bebe mic![]()
Nico