INSEMINARE (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Elena-june Asteptam vesti bune atunci de la tine...II

Bulinanico Super...a mers totul bine si o sa fie si mai bine dupa 14 zile ,tinem pumnii...
Ce dim a avut foliculul ? in ce zi de CM ai facut ?

Ruxandrab Pe unde umbli ? Ce mai faci ca nu ai mai intrat demult pe forum....mai baga nasul si la noi ca ne este dor de tine

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

bulinanico79,stai cuminte in pat..mai ales ca a inceput wk..sa auzimvesti supe bune peste 14 zile..Doamne ajuta!

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Evanescence, Bilinanico si Elena -
Trebuie sa scoatem fetele sa va faca galerie!

Speranta - mda, cam piperate preturile! La MNL costa 80ron consultatia, nu mai stiu daca eco se plateste separat, dar nu poate fi mai mult de 100ron. Vezi ca substanta de contrast se gaseste si la farmacii si costa 110RON (eu n-am avut minte si-am cumparat 2 asa ca un flacon l-am lasat la spital dupa HSG ), iar asta vara am vazut un afis la maternitatea Bucur cum ca HSG ar costa 80RON daca nu ai asigurare. Iti spun asta ca sa-ti faci o idee, ce si cum. Dar te vei orienta la fata locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Da, asa e Cosicel sa facem galarie la fete, asa ca :

Evanescence, Bilinanico si Elena

si in curand Cosicel :)))))))

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Mai fetelor,pe mine m-ati uitat?
Va pup pe toate,nu pot sa stau.

Mergi la inceput

Pai sa completam!

Ruzu si Dedus

Si sa n-o uitam pe Korina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

crisas, sensibila...multumesc de incurajari....nu stiu ce sa cred....eu am un CM regulat la 25 zile....adica de ex":in 23.12...trebuie in 17.01 ceea ce s-a intamplat....in 30.01 IUI....trebuie in 12.02....si nimik....inca....doar durere de burta ca si la CM
mi pot spera?
bulianico sa dea d-zeu sa fie cu noroc

Mergi la inceput

cosi....se poate sa ma uiti?
mai astep pana maine sa vina rusii....daca nu mai fac un test ca trebuiau sa vine ieri

Mergi la inceput

Da, Dedus, normal ca poti spera! Insa fa testul cu prima pi de dimineatza, cand concentratia de hcg e mai mare.

Mergi la inceput

neata fetele!!!!! trezirea si haideti la !!! si happy valantines!! si la multi ani daca avem sarbatorite azi!!!!
crisas scuze de intarziere....asa, deci rezultatele de la ultima spermograma ...motilitatea era de76% din care 63% progresivi dar nr era micdoar 8,8 milioane
eu mai astept azi si daca nu am CM maine fac testul. tin sa precizez ca l-am mai facut o data in z10 si a fost negativ, cred ca era prea devreme.. azi dimineata m-am uitat la urina si era foarte galbena...nu's de ce. ma rog.....mai astep pana maine ca doar no fi bai
va pup pe toate

Mergi la inceput