Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
sabinel spune:
Ramo mi-ai dat de lucru. m-am material atat de lung incat sa improvizez un wrap, dar am incercat un sling. amalia vad ca sta comfortabil si chiar a plans cand am scos-o. iar spatele meu s-a simtit mult mai bine, jur!
si tocmai a zis un mamama.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
babytza spune:
Hello 
Nerantula sper sa fie bine piciulica 
anamona asa sa fie, sa fi fost doar o intamplare ieri si sa pape iarasi bine 
Sabinel gata ? Zicem mama ? 
Giuliana am ras cu lacrimi cand l-am vazut pe Edi ce sport face el prin pat
E un scump. Eu nu am programelul ca te ajutam sa il scurtezi si il postam eu, dar nici eu nu ma descurc prea bine...
Poate te ajuta Ramo , sa il vada si fetele , ca e mortal ![]()
300 ce frumos sta Anda in wrap
Se vede ca ii place ![]()
Luminita
pentru tine si 
pentru huni 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
_giulianna_ spune:
Anca am incercat si eu zilele trecute sa-l mai bag in sacul de dormit, de cand l-am luat cred ca de vreo 2-3 ori a dormit in el. Cu chiu cu vai a adormit si dupa 20 de minute s-a trezit, i l-am scos si a mai bagat un somn de vreo 30 min. O sa mai incerc la noapte, poate am mai mult succes.
Vorba ta, cuminte rau Carla. 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
musettepink spune:
Hello
Babytza
suntem bine.Nu am avut cum sa intru deoare am avut laptopul la bibilit,apoi sosit laptot pana de curent,venit curentu' cazut netu' si tot asa
.acum le am pe toate
.
july super povestile,multumim,am aruncat si eu un ochi acolo si ma pun pe decarcat.
va pup pe toate!
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
_giulianna_ spune:
Roxi ma bucur ca ai reusit sa-l vezi
Gimnast il fac! ![]()
O sa pun si filmuletul, de fapt un colaj ca am vreo 3 facute ieri dar numai sa se intoarca Ramo sa ma ajute.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Hello Babytza suntem bine.Nu am avut cum sa intru deoare am avut laptopul la bibilit,apoi sosit laptop, pana de curent,venit curentu' cazut netu' si tot asa![]() .acum le am pe toatejuly super povestile,multumim,am aruncat si eu un ochi acolo si ma pun pe decarcat. ![]() va pup pe toate! ![]() Edit:giuliana ![]() bravo pt micutul acrobat !Cred ca ne pregatim si noi de intoarceri ca tare se mai munceste de cateva zile sa se intoarca de pe spate pe burta.Minunea a venit! ![]() de printisor Luca Nicolae |
Minunea a venit!

AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel neata! alexa, aloe vera nu e recomandat pe perioada alaptatului, sub forma baubila, ca nu stiu sa ma exprim altfel. nerantula, nu plange, ca exact cum zice maica-mea asta e doar inceputul. e ok? s-a lovit rau? pupam pe neastamparatul gruia. mie mi se intampla s-o las in varful patului si s-o gasesc la picioare. asa ca amalia mea nu mai pupa patul mare cand eu nu sunt in camera. aseara am facut clatite si-am luat-o cu mine in bucatarie. i-a placut la nebunie sa-mi urmareasca fiecare miscare si sa vorbesc cu ea. mai facem. amalia mamii cum s-a nascut strumfita mea piticania creste _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Mersi mult de raspuns! Ma gandeam eu ca nu se poate bea aloe gel pe perioada alaptarii.
Nerantula
sper sa fie ok bebe. pupam sa treaca.Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
musettepink spune:
AlexaM pe mine m-ar interesa cartea"what to expect the first year".Te poti interesa daca o poti aduce si cat ma costa pretul final?Merci
Minunea a venit!
babymom75 spune:
AlexaM te rog sa nu ma uiti cu "The Baby Book". Sa ma tii la curent cu ce ai aflat tu si da-mi te rog un rasuns, oricare ar fi el, ca sa stiu pe ce "drum" sa-mi extind "cercetarile". Merci mult
!
Iarta-mi, te rog, insistenta
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anca81 spune:
Na' ca s-a lovit si Carla. Era in patutul ei, s-a intors pe o parte si a aterizat cu caputul intre gratii. Printre lacrimi si in bratele mele striga saracuta ma-ma-ma-ma-ma 

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla