Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (265)
Raspunsuri - Pagina 21
Erina spune:
Buna dimineata!
Cafele, capuccino si ceai la discretie!!! On special request
super strong pentru Papanash.
Eu sunt treaza de la 6.20 adica ora la care se trezeste tati. daria doarme inca, intre timp am sters pe jos, am sortat rufe si am desfacut husa de la carucior (grea treaba dom'le, acu m sa vezi cin o sa o pun la loc
).
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Urmy, ai vazut ce cuminte e Tudor? Avea doar nevoie sa iasa mult pe afara si sa va jucati impreuna!!!
Bernix, nu am avut liniste sa ma uit ieri. Am vazut ca e trimis linkul spre video, nu stiu exact daca spre intreaga lista. Sper sa pot verifica astazi. Vreau sa vad si link-urile trimise de Luy
.
Luy succes in cautarea gradinitei. Sunt sigura ca Maria se va comporta excelent. Ai deja emotii cind te gindesti la despartire?
Babylina, ce bine ca ti-ai facut curaj sa ne scrii mai mult. Asteptam povestioare despre Bogdan.
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babylina Buna dimineata! Eu deocamdata am citit tot ce ati scris. Nu am prea avut timp sa scriu. Imi pare bine ca s-a adus in dicutie comportamentul copiilor , si mai ales al paritilor cu copii. Eram foarte speriata. Si cu Bogdan e cateodata greu sa ma inteleg , cand isi pune el in cap sa faca eva, parca nu intelege nici o limba. Ma linisteste putin faptul ca nu este singurul copil mai nazdravan. Mi-am scos toate cartile necesare de pe net, sper sa am si timpul necesar sa le citesc. Eu incerc mereu sa imi spun ca este totusi mic si nu ii pot cere sa reactioneze asa cum cred eu ca trebuie sa reactioneze intr-o stuatie sau alta. Uneori ma surprind ca, in mod "imbecil" ma supar in sinea mea ca face un lucru care nu trebuie facut. Pe el il distreaza teribil ca dupa ce bea din sticluta, canuta sau cescuta , restul continutului sa il verse pe jos si sa il imprastie cu mana, sau sa puna mancarea din farfurie pe masuta unde mananca. Asa ca sunt , asa cum spunea cineva "o sugativa" pentru sfaturi , pareri, experiente. pentru somnul copilasilor si nu numai, va ofer http://www.youtube.com/watch?v=C72027z1kmA&feature=related. |
Babylina, bun venit la noi si pupici lui Bogdan cel nazdravan

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Erina spune:
Va las cu o mica dedicatie. www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE&feature=PlayList&p=8A72F3DC45CC6F0A&index=0&playnext=1" target="_blank">Coldplay-Viva la Vida
O zi buna 
!
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
Yaio... 238 sunt picioarele a 7 fete+ picioarele dintr-un rucsac (7 pisici cu cate 7 pisoi). Dar fiecare fata are 7 rucsace! |
Corect! Am vazut doar cate un rucsac la fiecare fata...greseala mea!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
Eheeeiii, pai nu il cunosti pe sotul Andreei |
Concluzia: Andreea seamana cu sotul ei!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Nu-l mai vazusem de multa vreme si mi se pare o schimbare extraordinara. Seamana cu tineeee... bucatica rupta !
Maria Teodora
( 25 august 2007 )